10 tapaa öljyillä jouluna – Taattua hauskuutta missä sitten oletkin!

0 18/12/2020 - KOTONA, Vapaapäivät

Monen mielestä joulu on vuoden parasta aikaa. Silloin ystävät ja rakkaat kokoontuvat yhteen, eikä kenelläkään ole enää kiire. Joulu on myös traditioiden sekä itsensä ja rakkaiden palkitsemisen aikaa. Sen vuoksi olemme listanneet kymmenen upeaa tapaa käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä joululomalla. Päätit sitten pitää nämä ideat itselläsi tai jakaa niitä eteenpäin, olemme varmoja siitä, että ne tekevät joulustasi entistäkin upeamman.

1. Koristele jouluseppele

Kokeile tehdä tänä vuonna jouluseppeleestä erilainen ja lisää siihen eteeristä öljysekoitusta. Kukaan ei voi olla huomaamatta oveasi, kun laitat 10 tippaa Eucalyptusta ja 5 tippaa Lemonia seppeleeseen. Laita öljytipat 150 ml:aa vettä sisältävään suihkepulloon ja sumuta seoksella seppelettä.

2. Luonnollisempi kuusi

Me Young Livingissä välitämme perheajasta ja kestävästä kehityksestä. Tänä jouluna voisit kokeilla vaihtaa muoviset kuusenkoristeet öljyiltä tuoksuviin kuivattuihin appelsiinin viipaleisiin tai käpyihin. Christmas Spirit ja Pine sopivat tähän tarkoitukseen erinomaisesti.

3. Täytä kotisi joulun tuoksuilla

Piparmintun raikas tuoksu sopii hienosti jouluun. Kokeile tehdä diffuuserisekoitus laittamalla 3 tippaa Peppermint-öljyä, 3 tippaa Christmas Spiritiä ja 4 tippaa Young Living Stress Awaytä® diffuuseriin.

4. Tee kaakosta kiinnostavamman makuinen Cinnamon Bark Plus-öljyllä

Kaakao kuuluu talveen. Me Young Livingillä olemme keksineet terästää kaakaon makua. Lisää 1 tippa Cinnamon Bark Plus-öljyä kuumaan kaakaoon ja luo näin herkullisen lämmin juoma, jota koko perheesi rakastaa.

5. Young Livingin eteeriset öljyt sopivat joulusukkaan

Amerikkalaisista televisio-ohjelmista tutut joulusukat ovat yleistyneet myös Suomessa, ja eteeriset öljypullot sopivat kokonsa puolesta hienosti joulusukkaan sujautettavaksi. Ystävät ja perhe arvostavat öljyjä varmasti. Oletko jo kokeillut Tangerine- ja Tangerine Plus-öljyjä?

6. Lisää herkullisia Plus-öljyjämme suosikkiruokiisi

Herkut kuuluvat jouluun. Plus-öljyillämme voit tuoda jouluruokiin uusia maku-ulottuvuuksia. Keittiösi tulee rakastamaan Rosemary-, Oregano-, Parsley, Thyme-, Ginger- ja Cardamom Plus-öljyjä tänä jouluna.

Baking with Thyme, Rosemary, Ginger, and Cardamon Essential Oils

7. Anna Feather the Owlin rauhoittaa lapsia aaton aattona

Joulupukin odotus tekee nukahtamisesta tavallistakin vaikeampaa. Vie Feather the Owl Ultrasonic Diffuser ja KidScents®-öljysekoitus lastenhuoneeseen, että uni tulisi helpommin. Featherissä on 10 erilaista LED-värivaihtoehtoa ja 5 valkoisen kohinan ääntä.

8. Tarjoile alkoholittomia drinkkejä koko perheelle

Jouluna syömämme ruoka on usein raskasta, joten on hyvä idea pitää juomapuoli kevyempänä ja terveellisempänä. NingXia Red® on maistuva ja terveellinen vaihtoehto alkoholipitoisille juomille. Kokeile yhdistää 30 ml NingXia Rediä 60 ml:aan karpalomehua ja 90 ml:aan soodavettä. Viimeistele juoma tilkalla sitruunamehua ja vadelmalla.

9. Muistele vuotta 2020

Sanoiko joku joulu? On helppo innostua joulusta ilman suunnitelmia. Gratitude-öljysekoituksemme on hyvä lahjavaihtoehto niille, joille joulussa on enemmän kysymys rauhoittumisesta ja kaiken tapahtuneen pohtimisesta. Kerää rakkaimpasi joulukuusen äärelle ja kerro, kuinka tärkeitä he ovat sinulle.

10. Aloita uusi vuosi hyvin

Uusi vuosi tarkoittaa uusia tavoitteita. Kun tammikuun arki on alkanut, ota avuksi Motivation-öljy. Tämä uniikki jalosauramon, kuusen, laventelin ja tuoksuilangian eteeristen öljyjen sekoitus rauhoittaa ja edesauttaa positiiviseen suuntaan liikkumista. Tee unelmistasi totta vuonna 2021.

Mitkä Young Livingin eteeriset öljyt sinä aiot ottaa mukaan joulutraditioihisi tänä jouluna? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

2 Kommentit

 • Pirjo Rautio 22/12/2020 - 8:24 PM Vastaa

  Christmas spirit ja cinnamon

  • cehrecke 13/05/2021 - 7:52 AM Vastaa

   Kuulostaa erinomaiselta! 🙂

  Jätä vastaus

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  * Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.