Tien kerstideeën met etherische olie – Voor feestelijk plezier, waar je ook bent!

0 18/12/2020 - Feestdagen, THUIS

Kerst wordt vaak de mooiste tijd van het jaar genoemd, een tijd waarin velen een stap terugnemen om te ontspannen en tijd door te brengen met geliefden. Het is ook de tijd van tradities, vieringen en het verwennen van jezelf en mensen waar je om geeft. Daarom hebben we tien fantastische manieren waarmee je Young Living deze feestdagen in huis kunt halen op een rijtje gezet. We zijn er zeker van dat deze manieren je zullen helpen genieten van het einde van het jaar, of je er nu voor kiest om ze toe te passen binnen het eigen gezin en ze van generatie op generatie door te geven of ervoor kiest om de kerstsfeer overal te verspreiden.

1. Geef de kerstkrans een geur

Misschien heb je dit jaar een kant-en-klare kerstkrans besteld of heb je je groene vingers gebruikt om er zelf eentje te maken. Hoe dan ook, geef de krans een uniek tintje door etherische olie toe te voegen! Laat je voordeur opvallen met de verkwikkende geur van Eucaluptus (tien druppels) en Lemon (vijf druppels). Voeg toe aan een sprayfles met 150 ml water en spray zoals gewenst op de krans.

De beste etherische oliën voor kerst

2. Kies voor groene versieringen

Young Living geeft om zowel tijd doorbrengen met familie als duurzaamheid. Kies dit jaar eens voor een traditionele aanpak als je met het hele gezin de kerstboom gaat versieren. Vervang kerstballen door geurige gedroogde sinaasappelschijven en dennenappels met etherische olie. Christmas Spirit en Pine zijn hier perfect voor. Je boom zal niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk ruiken!

3. Vul het huis met de geur van de feestdagen

De frisse geur van Peppermint hoort onlosmakelijk bij kerst, het is dan ook de perfecte olie om in de decembermaand in het hele huis te gebruiken. Combineer eens drie druppels Peppermint met drie druppels Christmas Spirit en vier druppels Young Living Stress Away® voor een nostalgische geur die je doet dromen over zuurstokken.

4. Geef warme chocolademelk meer smaak met Cinnamon Bark+

Warme chocolademelk wordt in deze tijd van het jaar veel gedronken en wij hebben een manier gevonden om dit drankje extra speciaal te maken. Voeg een druppel Cinnamon Bark+ toe aan warme chocolademelk naar keuze om een heerlijk verwarmende drank waar het hele gezin dol op zal zijn te creëren.

Tangerine voor kerst

5. Geef etherische olie cadeau

Sommige mensen openen op kerstavond cadeautjes, anderen wachten tot kerstochtend. Het maakt niet uit wanneer je dit doet, we zijn het allemaal eens dat het openen van cadeau’s altijd een feestelijk hoogtepunt is. Onze etherische oliën zijn perfecte cadeau’s voor vrienden en familie van alle leeftijden. Met het oog op tradities, wat dacht je van Tangerine of Tangerine+?

6. Voeg onze heerlijke Plus-oliën toe aan favoriete gerechten

De feestdagen staan in het teken van eten, of dat nu het delen van traditionele gerechten of het eten van talloze zoete lekkernijen is. Met onze Plus-oliën geef je feestelijke gerechten meer smaak en laat je gasten kennismaken met de voordelen van etherische olie. Van kruidige Rosemary+. Oregano+, Parsley+ en Thyme+ tot vurige Ginger+ en smakelijke Cardamom+: deze lijn zal je keuken met kerst transformeren.

Rosemary Parsley etherische oliën

7. Houd kinderen op kerstavond rustig met Feather the Owl

Kinderen hebben vaak moeite met in slaap vallen en de opwinding van de feestdagen maakt dit nog moeilijker. Introduceer Feather the Owl en KidScents® in hun bedtijdroutine en help de kinderen op weg naar dromenland en kerst. Feather zal met zijn tien verschillende LED-lichtopties en vijf witte ruisgeluiden in een mum van tijd opgenomen worden in het gezin.

snowy the owl diffuser en Kidscents

8. Serveer feestelijke mocktails voor het hele gezin

Tijdens de feestdagen wordt er vaak zwaar getafeld, het is dan ook een goed idee om feestelijke drankjes licht en verfrissend te houden. Onze verkwikkende NingXia Red® is een goede optie. Stel je eigen kerstmocktail samen door 30 ml NingXia Red® te combineren met 60 ml cranberrysap en 90 ml sodawater. Voeg een vleugje citroensap toe en serveer met frambozen voor een feestelijke mocktail die er niet alleen goed uitziet, maar ook geweldig smaakt.

9. Neem tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar

Het is erg makkelijk om je in de aanloop naar kerst mee te laten slepen in het kopen van cadeau’s en het plannen van activiteiten, maar waar het echt om draait zijn de mensen waar je deze tijd mee doorbrengt. Gratitude is een perfecte optie voor mensen die hun emotionele en spirituele vooruitgang willen omarmen door te gaan zitten en na te denken over de zegeningen in hun leven. Vertel deze kerst de mensen waar je om geeft wat ze voor je betekenen.

10. Begin het nieuwe jaar goed

Het begin van een nieuw jaar is het perfecte moment om te focussen en je aandacht te richten op het stellen van nieuwe doelen en het maken van goede voornemens. Ga na de feestdagen aan de slag met behulp van Motivation. Deze unieke melange van Roomse kamille, spar, ylang-ylang en lavendel is perfect voor iedereen die uitstel wilt vermijden – dus waar wacht je nog op? Maak in 2021 je dromen waar!

Hoe voeg jij etherische olie toe aan feestelijke tradities? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.