Uusi vuosi, uudet öljyt – 5 uutta öljysekoitusta vuoden alkuun

0 07/01/2021 - Mindfulness, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Vuosi 2021 on vihdoin saapunut ja sen mukana mahdollisuus tehdä uusia, upeita lupauksia. Olemme ylpeitä hienoista öljysekoituksistamme ja uskomme, että valikoimistamme löytyy jokaiselle jotain. Listaamme alapuolella meidän suosikkimme, joiden avulla vuoden ensimmäiset kuukaudet sujuvat menestyksekkäästi.

1. Motivation-öljysekoitus

Uutta vuotta parempaa aikaa ei ole mitä tulee unelmien tavoitteluun. Kaikessa on loppujen lopuksi kysymys motivaatiosta. Tämä ainutlaatuinen  jalosauramon, kuusen, laventelin ja tuoksuilangian eteeristen öljyjen sekoitus rauhoittaa ja edesauttaa positiivisuutta.

Motivation-öljysekoitus

2. Highest Potential -öljysekoitus

Nostattavan ja eksoottisen tuoksuinen Highest Potential -öljysekoitus sopii hyvin hetkiin, kun mietit henkilökohtaisia tavoitteitasi. Tämä eteerisiä tuoksuilangia-, jasmiini- ja santelipuuöljyjä ja muita eteerisiä öljyjä sisältävä öljysekoitus nostattaa mieltä ja inspiroi.

Highest Potential -öljysekoitus

3. Clarity-öljysekoitus

Menestyksessä on usein kysymys selkeästä mielenmaisemasta. Clarityn sisältämät basilika, piparminttu ja rosmariini voivat auttaa selkeyttämään mieltä ja parantaa keskittymiskykyä. Keskity kunnolla ja nauti Clarityn hienosta tuoksusta.

Clarity-öljysekoitus

4. Dream Catcher -öljysekoitus

Eteenpäin suuntaamisessa luovuus ja visualisointi ovat tärkeitä. Dream Catcher -öljysekoitus ja sen sisältämät yksittäiset öljyt tuovat unelmasi lähemmäksi. Älä anna negatiivisuuden pilata unelmiasi.

Dream Catcher -öljysekoitus

5. Awaken-öljysekoitus

Awaken on seitsemän eteerisen öljyn sekoitus, joka voi parantaa tietoisuutta. Muutokset onnistuvat helpommin stimuloivan ja energisoivan tuoksun avulla. Northern Lights -mustakuusen, mandariinin ja korianterin eteeriset öljyt ovat apunasi vuoden 2021 tavoitteiden saavuttamisessa.

Awaken-öljysekoitus

Minkä uudenvuodenlupauksen sinä aiot tänä vuonna pitää? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.