Allt blir bättre med salvia

0 08/09/2021 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

På Young Living älskar vi alla våra eteriska oljor, oavsett om de doftar underbart av blommor, örter, citrus eller trä. Men då och då upptäcker vi en olja som är så fantastiskt mångsidig att vi inte kan låta bli att göra den till en favorit. Våra eteriska oljor Sage (salvia) och Clary Sage (muskatellsalvia) faller inom den kategorin! Trots liknande namn och liknande ursprung – de kommer från samma familj av buskar – doftar dessa två oljor helt olika och de har många fördelar.

I det här blogginlägget kommer vi att berätta om de olika skillnaderna mellan de eteriska oljorna Sage och Clary Sage. Sedan visar vi dig några av våra mest omtyckta Sage-berikade produkter så att du får läsa mer om dessa lugnande och lockande oljors fördelar.

Vad är skillnaden mellan de eteriska oljorna Sage och Clary Sage?

Trots att namnen liknar varandra skiljer sig de eteriska oljorna Sage och Clary Sage åt markant. Vi ser dem mer som ”sysslingar” än ”syskon” i oljevärlden. Sage är stark, kryddig och rengörande, medan Clary Sage är mild och lindrande med en söt blomdoft.

De eteriska oljorna Sage och Clary Sage

Sage: ett själsligt stöd

Den eteriska oljan Sage är känd för sin starka doft och rengörande egenskaper, och det är en fantastisk olja att använda vid andliga ritualer, massage eller att andas in i stressiga situationer. För att uppleva en perfekt oljestund, testa att kombinera Sage med oljor såsom   den eteriska oljan Dragon Time innan du applicerar den på nacke och axlar – det blir en blandning som gör att du känner dig motiverad, positiv och stärkt.

De eteriska oljorna Sage och Dragon Time

Clary Sage: silkeslen hud

Om du tycker om att använda eteriska oljor i din skönhetsrutin förtjänar Clary Sage absolut en plats i din Young Living-samling. Har du kämpat med risigt hår eller letar efter något djupt vårdande för håret? Har du sökt efter en olja som du kan blanda med epsomsalt för en spa-liknande badupplevelse? Vill du använda en lindrande och lugnande olja i din hudkräm på kvällen för att vakna upp med silkeslen hud? I så fall är Clary Sage rätt val för dig. Vi älskar att kombinera den med oljor såsom Lavender (lavendel) och Geranium för en underbar blomsterdoftande parfym!

De eteriska oljorna Clary Sage, Lavender och Geranium

Oljetillskottet Sage+

För att förvandla dina maträtter, kycklingkryddor, soppor, såser och ännu mer behöver du inte leta längre när du har hittat vår Sage+ . De som precis har börjat använda eteriska oljor tänker nog mest på dess topiska användningsområden, men våra tillskottsoljor är jättegoda och kraftfulla med en underbar doft som ger dig möjligheten att fånga smaken av färska örter och frukter med en enda droppe. Sage+ har en varm, jordig smak som kan användas i allt från marinader till bakning, så varför inte locka dina smaklökar med något nytt i köket?

Den eteriska oljan Sage Plus för bakning

Clary Sage Floral Water

Förutom vår otroliga eteriska olja Clary Sage erbjuder vi också det underbart uppfriskande blomstervattnet Clary Sage Floral Water. Det här milda blomstervattnet kommer från ångdestillationen av växtens lila och gräddfärgade blommor och fångar doften av muskatellsalvia i ett uppfriskande sprej. Ha det i närheten på ditt skrivbord eller hemma och använd dygnet runt för en renande och uppfriskande sprej eller ett lindrande ansiktsvatten.

Clary Sage Floral Water för hudvård

Vilka sätt använder du helst våra eteriska oljor Sage och Clary Sage på? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.