Säg ”ja” till oljor

0 07/07/2021 - Hemgjort, SKÖNHET

Att planera ett bröllop kan vara en av de bästa, och stressigaste, upplevelserna i ens liv. På Young Living är vi stolta över att vi kan tillhandahålla oljor som passar vid varje tillfälle och evenemang. Nu när sommaren blir varmare och den stora bröllopssäsongen är här har vi satt ihop en lista på oljeblandningar som passar alla olika faser av ditt kommande bröllop! Om du är ute efter den perfekta brudparfymen, letar efter en cologne som får din brudgum att vara på topp, eller hoppas skapa en särskild atmosfär under vigseln med en särskild doft är det här blogginlägget för dig!

Hemmagjord parfym med eteriska oljor: Blomdofter till den vackra bruden

Alla vet att när det gäller bröllop så står bruden i fokus. Det är ju din speciella dag, så varför inte skapa en lika speciell och personlig doft genom att blanda dina favoritoljor från Young Living för att skapa en bröllopsparfym? För att åstadkomma en perfekt, somrig doft kan vi tipsa om att blanda lätta, blommiga oljor som gör att du doftar lika gott som din brudbukett när du är på väg nedför kyrkgången. För maximal effekt, blanda följande oljor med en valfri basolja och applicera på handlederna. Sedan kan du njuta av din perfekta brudparfym.

 

Brud med de eteriska oljorna Clary Sage, Lemon Myrtle och Jasmine

Hemmagjord oljecologne: Lugnande cologne till brudgummen

Gör dig av med bröllopsnerverna och ge din brudgum en känsla av lugn tills det är dags för smekmånad med hjälp av en underbar, träaktig bröllopscologne. En flaska med hemmagjord cologne gör inte bara att din brudgum doftar gott hela bröllopsdagen, utan blir också en utmärkt morgongåva som han kommer att ha kära minnen av i många år framöver. Testa denna blandning för att skapa en magiskt mustig doft som han kommer att falla för!

Gör så här

  1. Kombinera alla oljor i en valfri flaska. Sikta på totalt 30-40 droppar olja.
  2. När du är nöjd med din blandning, fyll upp flaskan med Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex.
  3. Sätt i en roll-on-kula och flaskans lock.
  4. Sätt på en valfri specialgjord etikett på flaskan.
  5. Nu är det bara att använda den efter önskemål på hals och handleder.

 

Brudgum med de eteriska oljorna Sacred Sandalwood och Black Pepper

Eterisk oljeblandning för ditt bröllop: Somriga vigseldofter som dina gäster kommer att älska         

När det sista ställs i ordning och gästerna tar sina platser är det dags att sätta tonen för evenemanget och överraska alla med den här fantastiska bröllopsblandningen. De lätta, romantiska oljorna i den här drömlika blandningen fungerar väl med de blommor som du har valt, fyller omgivningen med kärlek och skapar en perfekt atmosfär innan du säger ja.

 

En blombåge på ett bröllop med de eteriska oljorna Joy, Melissa, Grapefruit och Lavender

En festfylld oljeblandning: Uppiggande dofter för bröllopsfesten

När alla ceremonier har genomförts är det dags att släppa loss och ha kul – kärleken ligger trots allt i luften! Använd denna blomblandning på den romantiska bröllopsfesten så kommer ni att få i gång partyt! Med den kommer alla era gäster att dansa och njuta av varandras sällskap långt in på natten.

 

Bröllopsfest på kvällen med de eteriska oljorna Ylang Ylang, Jasmine och Bergamot

Romantisk oljeblandning: Himmelsk smekmånad för de nygifta

Dagarna före bröllopsdagen kan ofta vara kaotiska, men det gör å andra sidan smekmånaden till den perfekta tiden för att slappna av, varva ner och njuta av lite egentid tillsammans med din äkta hälft. Använd den här underbara blandningen för allt från frukost i sängen till en middag med tända ljus, eller kanske en romantisk massage? Bli förälskad på nytt med denna underbara blandning av citrus och varma, träaktiga dofter!

 

En romantisk smekmånadsmiddag med Patchouli och Orange

Tänker du använda Young Livings eteriska oljor på ditt sommarbröllop? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.