Maskulina oljor för varje tillfälle

0 14/06/2021 - Hudvård, SKÖNHET, YL-livsstil, YOUNG LIVING

I veckans blogginlägg kommer vi att fokusera på män – det är juni och då infaller fars dag i många andra europeiska länder. Oavsett om du vill få idéer för att kunna skämma bort en speciell man i ditt liv med ett generöst kit med eteriska oljor eller om du letar efter blandningar och oljeberikade produkter som är särskilt utformade för män som dig så är det här rätt ställe för att få information om Young Livings maskulina skapelser!

Eteriska oljor som värmer upp musklerna 

Innan du tränar kan du värma upp musklerna med eteriska oljor och stretchövningar. För att väcka musklerna kan du blanda 2 droppar av oljorna Ginger (ingefära), Cinnamon Bark (kanel) och Clove (kryddnejlika) i 15 ml valfri hudkräm och applicera på kroppen innan du stretchar armarna och benen.

För att ersätta din vanliga cologne – de eteriska oljorna Patchouli, Cedarwood, Northern Lights Black Spruce och Idaho Grand Fir

En av de bästa sakerna med våra oljor här på Young Living är hur bra de fungerar både separat och i blandningar. Det är inte mycket som är mer personligt än en signaturparfym, så när du skapar din egen maskulina doft rekommenderar vi att du testar flera olika blandningar innan du bestämmer dig för den kombination som passar dig perfekt!

Myskdoftande Patchouli, rökiga Cedarwood (cederträ) och lugnande oljor såsom Northern Lights Black Spruce (Northern Lights-svartgran) och Idaho Grand Fir (kustgran från Idaho) erbjuder magiskt maskulina dofter. Späd ut dem i en basolja, applicera på handleder och hals och vänta på att få frågor om var du har köpt din ”cologne”.

De eteriska oljorna patchouli, cederträ och Northern Lights-svartgran

För en skön rakning – Shutran® Shave Cream

Young Livings Shutran® Shave Cream innehåller flera rena eteriska oljor och återfuktande växter och är den perfekta produkten om du vill ha en nära och len rakning. Med en kombination av återfuktande druvkärneolja och mango- och kakaosmör kommer bara en liten klick av denna lyxiga rakkräm att ge dig en friktionsfri rakning utan att du skär dig och får sår. Din hud kommer att kännas silkeslen och dofta underbart.

Fukta först huden med varmt vatten och applicera sedan en liten mängd Shutran® Shave Cream i ett tunt lager på ansiktet. Raka medhårs, skölj rakbladet ofta och skölj huden med lindrande, kallt vatten efteråt.

Shutran® Shave Cream

För en avslappnande kväll – den eteriska oljan Mister

Vår oljeblandning Mister är särskilt utformad för män och har en härligt dekadent doft. Den här oljan är kraftfull, uppfriskande, sensuell och mystisk och är ett perfekt sätt att introducera män till Young Living, oavsett om du väljer att ge bort den till någon annan eller om du köper den till dig själv. Mister är full av rika Sage (salvia), friska Fennel (fänkål) och lugnande Lavender (lavendel), och har en pigg och kryddig doft.

För bästa resultat, späd ut med en valfri basolja och applicera på handlederna och nacken eller bakom öronen och njut av den svala och lugna doften. Du kan också varva ner med hjälp av den här fantastiska oljan genom att hälla ett par droppar i en sprejflaska med vatten och sedan spreja dina sängkläder med denna avslappnande och härliga kuddsprej innan du går och lägger dig.

Den eteriska oljan Mister

Vilka maskulina oljor hoppas du kunna lägga till i din samling? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.