Totul despre Hinoki- unul dintre cele mai spirituale uleiuri ale noastre

0 10/03/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Deși este unul din uleiurile mai puțin cunoscute, uleiul revigorant, cald și primitor Hinoki e plin de miresme puternice.  Derivat din lemnul chiparosului japonez, acest ulei proaspăt și purificator are proprietăți calmante și o aromă puternică de care se va îndrăgosti oricine. Arborele de chiparos japonez, originar din centrul Japoniei, Hinoki, este considerat a fi unul dintre cei „Cinci copaci sacri ai Kiso”. Lemnul acestor copaci sacri a fost, de asemenea, folosit pentru a construi temple, sanctuare și băi în toată Japonia, uleiul Hinoki ocupând un loc special în inimile cetățenilor japonezi încă din cele mai vechi timpuri.

Cum miroase uleiul Hinoki?

Un amestec între aroma familiară și lemnoasă a copacilor pereni și o explozie senină de citrice, parfumul uleiului esențial Hinoki aduce sentimente de pace și liniște, făcându-l un favorit pentru noi la Young Living. Mai jos, am enumerat câteva dintre cele mai bune moduri de a folosi acest ulei spiritual în viața de zi cu zi, deci ce aștepți?

Îmbunătățește-ți parfumul personalizat adăugând Hinoki

Cu o combinația de tonuri unice și lămâioase, Hinoki este o adiție excelentă la orice parfum.  Nouă ne place în special când este amestecat cu uleiuri ca Cedarwood, Cinnamon și intensul Patchouli, pentru că creează o mireasmă minunată, echilibrantă care este extraordinară pentru conștientizarea spirituală și pentru îmbunătățirea emoțiilor.

Uleiurile esențiale Hinoki, Patchouli, Cedarwood și Cinnamon Bark

Adaugă ulei de Hinoki la rutina ta de yoga în timp ce devii expert

Dacă ai nevoie de relaxare și dorești să îți revigorezi corpul, atunci yoga poate fi activitatea potrivită pentru tine. Pur și simplu ia-ți salteaua, o sticluță de Hinoki și apucă-te de treabă.  Amestecă o picătură de ulei esențial Hinoki cu o picătură din uleiul de bază Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex și aplică pe chakrele tale pentru a te ajuta în conștientizarea ta spirituală.

Uleiul esențial Hinoki și o saltea de yoga

Bucură-te de o experiență ca de spa cu ajutorul uleiului Hinoki

Dacă o baie fierbinte la sfârșitul zilei sună bine, atunci Hinoki este uleiul potrivit pentru a te ajuta să te destinzi.  Adaugă în apă 6-8 picături din acest ulei revigorant înainte de a te destinde, în timp ce îi inspiri mirosul calmant și simți cum îți curăță și hrănește pielea.

Sticluță de ulei esențial Hinoki lângă cadă

Începe-ți săptămâna cu dreptul cu ajutorul uleiului esențial Hinoki

Dacă simți că echilibrul dintre viața personală și cea profesională începe să dispară și că ai nevoie de o doză suplimentară de motivație, aroma revigorantă a uleiului Hinoki te va ajuta cu siguranță.  Ține o sticluță la îndemână pe biroul tău pentru a o utiliza când ai nevoie.  Datorită miresmei sale ușoare, pline de prospețime, a uleiului esențial Hinoki, mintea și simțurile tale vor fi revigorate și revitalizate, redându-ți inspirația mult dorită.

Utilizează Hinoki pentru a-ți eleva strălucirea naturală și pentru a-ți îmbunătăți rutina de înfrumusețare

Natural, delicat și revigorant, Hinoki poate fi adăugat cu ușurință în unturi pentru corp, loțiuni și creme hidratante și este o alternativă minunată pentru cei care iubesc mirosurile proaspete dar au o piele deosebit de sensibilă. Adaugă una sau două picături în produsele tale favorite de îngrijire a pielii și bucură-te de mireasma echilibrantă și revitalizantă care îi însoțește proprietățile hrănitoare.

Uleiul esențial Hinoki

Destinde-te înainte de a merge la culcare și maximizează-ți masajele cu uleiul esențial Hinoki

Dacă ești genul de persoană care suferă de exces de stimulare și se străduiește să se relaxeze înainte de culcare, atunci încorporarea masajelor în rutina de culcare poate fi trucul potrivit pentru tine. Încearcă să îți masezi picioarele, pieptul și spatele cu uleiul esențial Hinoki înainte de a merge la culcare și vei observa cum aroma sa calmantă te va relaxa și pregătește-te să plutești cu ușurință în lumea viselor!

Tu cum incorporezi uleiurile spirituale ca uleiul Hinoki în rutina ta zilnică?  Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.