Kaikki eteerisestä Hinoki-öljystä – meidän kenties henkisimmästä öljystämme

0 10/03/2021 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Eteerinen Hinoki-öljy ei kenties ole kaikista tunnetuimpia öljyjämme, mutta se on tehoa täynnä. Tällä raikkaan tuoksuisella japanilaisesta sypressipuusta saadulla Hinoki-öljylla on puhdistavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Japanilaista sypressipuuta pidetään yhtenä “Kison viidestä pyhästä puusta”, ja alueen metsät ovat niin arvokkaita, että puita on suojeltu vuosituhansien ajan. Näistä pyhistä puista on rakennettu temppeleitä, muistomerkkejä ja japanilaisia kylpylöitä. Hinoki-öljyllä on erityinen paikka japanilaisten sydämessä.

Miltä Hinoki tuoksuu?

Hinoki-öljy tuoksuu puisen tutulta. Aromissa on selvästi läsnä ikivihreiden puiden ja sitrushedelmien tuoksut. Hinoki-öljy edesauttaa rauhan ja tyyneyden tunteita, ja ainakin meillä Young Livingillä Hinokilla on paljon ystäviä. Olemme alapuolelle listanneet Hinoki-öljyn erilaisia käyttötapoja. Osta Hinoki itsellesi ja aloita kokeilut.

Valmista yksilöllinen hajuvesi: Lisää Hinoki-öljyä hajuveteesi

Hinoki-öljy sopii hyvin erilaisiin hajuvesiin sen sitruunaisten ja metsäisten tuoksujen ansiosta. Me tapaamme sekoittaa sitä Cedarwoodin, Cinnamonin ja Patchoulin kaltaisiin öljyihin. Lopputulos on upean maadoittava tuoksu, joka on omiaan lisäämään henkisyyttä ja positiivisuutta.

Hinoki, Patchouli, Cedarwood, Cinnamon Bark

Herätä sisäinen joogisi ja ota Hinoki-öljy joogaan mukaan

Jooga on hyvä laji sinulle, jos haluat fyysisen suorituksen olevan myös rentouttava. Rullaa joogamattosi lattialle ja nappaa käteesi Hinoki-öljy. Lisää 1 tippa Hinoki-öljyä yhteen tippaan Young Living V-6® -perusöljyä ja levitä chakroille ja Vita Flex-pisteille.

Eteerinen Hinoki-öljy ja joogamatto

Hinoki-öljy tuo kylpylän kotiisi

Jos olet kylpyjen ystävä, tulet pitämään Hinoki-öljystä. Kokeile lisätä 6-8 öljytippaa kylpyveteesi ja nauti ihanan rentouttavasta kylvystä samalla kun hengität sisään Hinokin nostattavaa tuoksua. Öljyllä tehostettu kylpy jättää ihollesi silkkisen kosteutetun tunteen.

Eteerinen Hinoki-öljypullo kylvyssä

Aloita viikkosi Hinoki-öljyn voimin

Jos huomaat tekeväsi liikaa töitä ja motivaatiosi alkaa kaikota, pidä Hinoki-pulloa työpöydälläsi ja nuuhkaise aina välillä pullosta. Hinokista saat lisäenergiaa. Hinokin kevyt, sitruunainen tuoksu virkistää ja elvyttää aisteja, ja antaa sinulle taas tarvittavaa potkua päivään.

Tuo Hinoki-öljyllä hehkua iholle

Hinoki-öljyä on helppo lisätä kasvo- ja vartalovoiteisiin. Erityisesti herkkäihoiset sietävät hyvin Hinoki-öljyä, joten muuten hajuttomat perusvoiteet saavat siitä upeaa tuoksua. Laita tippa tai kaksi Hinoki-öljyä kasvo- tai vartalovoiteeseen ja levitä iholle. Nauti virkistävän maadoittavasta tuoksusta.

Eteerinen Hinoki-öljy

Rentoudu ennen sänkyyn menoa käyttämällä Hinoki-öljyä hieronnassa

Jos kuormitut helposti ja rentoutuminen on sinulle vaikeaa, rauhoittumisessa voi auttaa Hinoki-hieronta. Kokeile hieroa jalkojasi, rintaasi ja selkääsi Hinoki-öljyllä ja koe, miten sen rauhoittava aromi alkaa rentouttaa mieltä ja kehoa.

Miten sinä käytät Hinoki-öljyä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.