Totul despre uleiul Blue Tansy

0 07/05/2020 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Pe coasta mediteraneană a Marocului, mii de floricele sunt cultivate pentru a crea unul din cele mai rare și exotice uleiuri esențiale. Cunoscut de asemenea ca mușețel albastru marocan, raritatea și complexitatea plantei din care este extras uleiul esențial Blue Tansy, fac parte din farmecul ei.  Acest ulei bogat, de culoarea safirului, de un albastru adânc ca marea învecinată, e îndrăgit de secole întregi pentru aroma sa dulce, delicată și pentru proprietățile sale benefice pentru piele.  Astăzi este cunoscut pentru faptul că este utilizat în produsele superioare pentru îngrijirea pielii.

Citește acest infografic pentru mai multe informații interesante despre acest ulei luxuriant.  Trimite-l prietenei tale care dorește să afle mai multe despre beneficiile uleiului Blue Tansy sau utilizează-l ca ghid util pentru tine însăți!

Beneficiile uleiului esențial Blue Tansy

 

Un miros floral, ușor erbaceu

Ce miros are uleiul Blue Tansy?  Acest ulei azuriu care este clasificat ca fiind un ulei floral, are o aromă complexă- o combinație de miresme dulci, fructate, florale și ușor erbacee.

Are o nuanță albastră

Este etichetat uleiul esențial Blue Tansy pentru uz local?  Bineînțeles! Dar nu uita faptul că nuanța naturală de albastru a uleiului poate păta.  Noi îți recomandăm să îl diluezi.  Testează întotdeauna pe o suprafață mică înainte de a utiliza uleiul Blue Tansy pe piele, materiale sau pe alte suprafețe.

Cel mai bun prieten al pielii tale

Purificator, hidratant și calmant?  Uleiul Blue Tansy le are pe toate!  Nu e de mirare că acest supererou azuriu este un ingredient popular în produsele superioare de îngrijire a pielii și cele cosmetice.  Infuzează-ți rutina de îngrijire a pielii cu acest ulei de albastru intens și oferă-i tenului tău tratamentul regal pe care îl merită.  În scurt timp, vei descoperi o piele fabuloasă, strălucitoare și radioasă!

Utilizarea uleiului esențial Blue Tansy

Iată trei motive pentru care ai nevoie de acest ulei esențial Blue Tansy, de un albastru intens minunat, în colecția ta de uleiuri esențiale:

  1. Tratează pielea uscată. Adaugă una sau două picături într-o loțiune neutră pentru o hidratare suplimentară și o aromă delicată, florală, fără ingredientele neplăcute găsite în produsele comerciale.
  2. Impulsionează-ți somnul de frumusețe. Du-ți crema hidratantă de noapte la următorul nivel cu o picătură de ulei Blue Tansy și te vei trezi cu un ten luminos.
  3. Fă-ți un tratament cu aburi. Răsfață-te cu un tratament facial cu aburi și bucură-te de proprietățile purificatoare ale uleiului Blue Tansy. Aburul ajută la deschiderea porilor pentru a lupta împotriva apariției petelor.

Ce ai învățat nou despre uleiul Blue Tansy? 

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.