Trăiește clipa cu protocolul lui Gary pentru o zi minunată

0 12/05/2020 - Conștientizare, Stil de viață YL, WELLNESS, YOUNG LIVING

Te-ai trezit vreodată cu senzația că ești de neoprit și gata să te bucuri de acea zi?  Poate că știi pe cineva care emană acea energie și încredere de dimineața devreme.  Fie că îți place sau nu să te trezești dimineața devreme, fără îndoială că primele momente ale zilei pregătesc atmosfera pentru întreaga zi.

Incorporarea uleiurilor esențiale în rutina ta matinală îți pot amplifica intențiile și pot îmbunătăți sentimentele de încredere pentru ca să îți poți începe ziua cu avânt.  Amestecarea anumitor uleiuri în moduri diferite te pot ajuta să cultivi mentalitatea potrivită pentru a-ți manifesta țelurile.

De aceea fondatorul Young Living, D. Gary Young, a creat o rutină specială cu uleiuri esențiale: Protocolul lui Gary pentru o zi minunată.  Cunoscut pentru viziunea sa și determinarea de a urmări acea viziune în ciuda obstacolelor, nu a existat niciodată un obiectiv prea mare sau imposibil pentru Gary. Cele patru uleiuri înălțătoare din protocolul lui Gary pentru o zi minunată adoptă acest sentiment, iar când sunt utilizate împreună, sunt un mod puternic de a începe fiecare zi cu intenții și încredere (și pe lângă asta vei mirosi minunat).

Prin ritualurile zilnice și timpul petrecut în alimentarea sinelui interior, acest lucru cultivă rezistența și optimismul de care avem nevoie pentru a ne atinge cele mai mari vise și a ne bucura de fiecare zi!

PROTOCOLUL LUI GARY PENTRU O ZI MINUNATĂ: GHID PAS CU PAS*

Pasul 1: Valor

Pune o picătură de ulei Valor pe încheietura mâinii stângi.  Pune încheietura stângă peste încheietura dreaptă pentru câteva momente.  Între timp concentrează-te pe echilibrul minții tale.  Combinația puternică a ingredientelor din Valor are proprietăți revigorante care susțin sentimente de curaj și încredere în sine.

Pasul 2: Highest Potential

Pune o picătură de ulei Highest Potential  peste buric pentru a promova sentimente pozitive care îți vor calma mintea.

În timp ce valorifică puterea înălțătoare și inspirațională a uleiului de chiparos albastru și a altor uleiuri esențiale pure, acest amestec te ajută să accesezi și să alimentezi cea mai profundă versiune a sinelui interior.

Pasul 3: Joy

Pune o picătură de ulei Joy  deasupra inimii pentru a invita sentimentele de fericire în minte și organism.  Creează o experiență veselă aromatică cu acest amestec înălțător de uleiuri esențiale pure ca cele de trandafiri, iasomie, mandarine, bergamote și altele.

 Pasul 4: White Angelica

Pune o picătură de ulei White Angelica  în palme și freacă mâinile una de alta.  Trece-ți ușor mâinile peste cap, față, umeri și corp pentru a-ți înălța spiritele și a-ți proteja energiile. Recoltate cu mult drag din plante native din destinații exotice din întreaga lume, cele 10 uleiuri esențiale din White Angelica sunt amestecate pentru a crea un amestec unic care inspiră o atmosferă pozitivă și sentimente de siguranță și optimism.

Obstacolele și provocările sunt inevitabile în timp ce lupți pentru visele tale, dar este important să ții minte că ai puterea de a face schimbări uriașe în viața ta. Și aceste schimbări încep cu stabilirea unei rutine matinale înălțătoare, pentru a începe fiecare zi cu pozitivitate!

*Notă: Protocolul lui Gary pentru o zi minunată poate fi adaptat în funcție de necesitățile personale.

Ai încercat deja uleiurile din protocolul lui Gary pentru o zi minunată?  Împărtășește cu noi experiența ta și spune-ne cum au funcționat pentru tine!

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.