Allt om Blue Tansy

0 07/05/2020 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

På medelhavskusten i Marocko skördas tusentals små blommor som sedan blir till en av våra mest sällsynta och exotiska eteriska oljor. Den kallas även marockansk renfana och har blivit mycket populär delvis för att den är så sällsynt. Den är lika blå som havet och den safirblå oljan har varit omtyckt i hundratals år tack vare dess söta och milda doft samt dess hudvårdande egenskaper. I dag är den mest känd för att den finns i många lyxiga hudvårdsprodukter.

Fortsätt läsa för mer information om denna premiumolja. Dela denna guide med en vän eller använd den för att själv lära dig mer om Blue Tansy!

Den eteriska oljan Blue Tansys egenskaper

En blommig örtdoft

Hur doftar Blue Tansy? Den anses vara en blommig olja och har en komplex doft som både är söt, fruktig, blommig och lätt örtig.

En djupblå färg

Kan man tryggt använda den eteriska oljan Blue Tansy utvärtes? Ja visst! Men kom ihåg att oljans naturligt djupblå färg kan färga av sig. Om du tvekar är det bäst att späda ut den. Testa alltid på ett litet område innan du använder Blue Tansy på huden, tyger och andra ytor.

Hudens bästa vän

Rengöra, återfukta och lindra? Blue Tansy kan allt! Det är inte konstigt att denna blå hjälte är en populär ingrediens i många lyxiga hudvårds- och skönhetsprodukter. Förhöj hudvårdsrutinen med denna kungligt blå olja och ge huden den omvårdnad den förtjänar. Du kommer att uppleva vacker hy med lyster på nolltid!

Att använda den eteriska oljan Blue Tansy

Mörkblå och helt enkelt fantastisk; här kommer tre anledningar till varför du behöver Blue Tansy i din oljekollektion:

  1. Ta hand om torr hud. Tillsätt en eller två droppar i en oparfymerad lotion för att återfukta huden och njut av en mild blomdoft. På så sätt slipper du otrevliga ingredienser som ofta finns i parfymerade produkter.
  2. Förhöj din skönhetssömn. Förbättra din nattkräm med en droppe Blue Tansy och upplev lysande hud morgonen därpå.
  3. Njut av ett ångbad. Lyxa till det med ett ångbad för ansiktet med den rengörande oljan Blue Tansy i stället för German Chamomile. Ångan öppnar upp porerna för att motverka blemmor.

Har du lärt dig något nytt om Blue Tansy?

Berätta i kommentarerna nedan!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.