Fă cunoștință cu Oregano – Uleiul nostru erbaceu superb

0 25/11/2021 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Se crede că Oregano provine de pe versanții munților din Grecia, Italia și din întreaga Mediterană. De fapt, legenda greacă spune că zeița Afrodita a cultivat oregano aromat în grădinile de pe Muntele Olimp pentru a oferi bucurie. Astăzi, în timp ce este utilizat pe scară largă în bucătăriile din întreaga lume, nu este un ulei esențial la care se recurge în mod obișnuit atunci când vine vorba de aplicații topice, așa că, prin acest blog, îți vom prezenta câteva dintre sfaturile noastre de top pentru a folosi uleiul esențial de oregano, în speranța că ar putea deveni un favorit în colecția ta Young Living.

Ulei esențial de oregano

Stimulează-ți timpul de baie cu ulei esențial de oregano

După o zi lungă la serviciu sau un weekend aglomerat cu cei mici, ce poate fi mai bun decât o baie relaxantă? Cu uleiul nostru esențial de oregano, picant și stimulant, poți transforma o baie obișnuită într-o experiență de tip spa, care îți va reîmprospăta simțurile cu parfumul său puternic, de plante și îți va calma delicat pielea. Pur și simplu adaugă 6-8 picături din acest ulei revigorant într-o baie și scufundă-te în fericire totală!

Bucură-te de un masaj magic cu ulei esențial de oregano

Datorită aromei sale calmante, uleiul esențial de oregano este deosebit de fantastic atunci când este folosit ca ulei de masaj pe mușchii obosiți. Fie că este doar sfârșitul unei săptămâni aglomerate, sau că te-ai antrenat din greu la sală, masajul cu ulei esențial de oregano pe gât, umeri și spate te va face să te simți revigorată. Pentru un amestec perfect, combină câteva picături de oregano cu 10 ml de Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex și bucură-te de el.

Ulei esențial de oregano cu Young Living V-6®.

Ajută-ți părul să arate cât mai bine cu uleiul esențial de oregano

Să ne îngrijim și să ne păstrăm părul fermecător este una dintre cele mai bune modalități de a ne asigura că arătăm și ne simțim cât mai bine, contribuind la creșterea stimei de sine și a încrederii. Pentru ca părul tău să miroasă la fel de frumos cum arată, de ce nu încerci să adaugi câteva picături de ulei esențial de oregano în șamponul tău preferat? Nu numai că are un parfum fantastic, dar îți va curăța și hrăni și părul și scalpul!

Perfecționează-ți parfumul cu ulei esențial de oregano

Deși oferă nenumărate beneficii, fără îndoială, ceea ce ne place cel mai mult la uleiul esențial de oregano este mirosul său incredibil! Cald, erbaceu și primitor, mirosul de oregano este deosebit de puternic, deoarece uleiul este distilat cu aburi din plantă, iar nouă ne place să-l combinăm cu alte uleiuri esențiale pentru a crea parfumuri frumoase, originale. Pentru a crea aroma supremă, încearcă să combini uleiul de oregano cu uleiuri complementare ca cel de lămâi și paciuli și aplic-o pe punctele de puls pentru un miros îmbietor care te va liniști pe perioada întregii zile!

Uleiuri esențiale de oregano, paciuli și lămâie cu sticle de parfum

Creează meniuri extraordinare în bucătăria ta cu uleiul esențial Oregano+

Nu puteam să scriem despre Oregano fără să discutăm despre dragostea pe care o avem pentru deliciosul nostru ulei esențial Oregano+ Un mod excelent de a adăuga o aromă picantă și savuroasă mâncărurilor tale preferate, acest ulei culinar este la fel de versatil pe cât este de gustos. Dacă îți place aroma ierburilor proaspete în preparatele tale culinare, de ce nu încerci uleiurile noastre Plus? De la sosuri pentru salate la marinate și ulei de măsline infuzat, Oregano+ promite să dea mâncărurilor tale o aromă perfectă.

Ulei esențial de oregano+ cu un bol de salată

Care este modul tău preferat de a folosi uleiul esențial de oregano? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.