Oregano – en stÖRTbra olja

0 25/11/2021 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

Oregano tros ha börjat växa på grekiska och italienska bergssidor och på andra platser runt Medelhavet. Enligt grekisk mytologi odlade gudinnan Afrodite väldoftande oregano i trädgården på Olympen för att ge glädje. I dag används växten ofta inom matlagning över hela världen, men det är inte en eterisk olja som används lika ofta på huden. I det här blogginlägget kommer vi att berätta mer om våra bästa tips om hur du kan använda den eteriska oljan Oregano och hoppas att det ska bli en ny favorit i din Young Living-samling.

Eterisk oregano-olja

Ge ditt bad en boost med Oregano

Efter en lång arbetsdag eller en fullpackad helg med barnen, vad passar bättre än ett avslappnande bad? Med vår kryddiga och stimulerande eteriska olja Oregano kan du förvandla ett vanligt bad till en spa-liknande upplevelse som friskar upp dina sinnen med sin starka, örtiga doft och som försiktigt vårdar din hud. Tillsätt 6-8 droppar av den här uppfriskande oljan i ditt bad och njut!

Med Oregano får du en magisk massage

Tack vare sin lugnande doft är eterisk oreganoolja särskilt fantastisk när den används som massageolja på trötta muskler. Oavsett om det är i slutet av en jobbig vecka eller om du har tröttat ut dig extra mycket på gymmet kommer du att känna dig piggare när du har masserat in oreganoolja på nacke, axlar och rygg. För en perfekt blandning, kombinera några droppar Oregano med 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex och njut.

Eterisk oreganoolja med Young Living V-6®

Oregano hjälper ditt hår att se fantastiskt ut

Att se till att lockarna ser glänsande och härliga ut är en av de bästa sätten att se och känna sig fantastisk, och kan till och med ge dig extra självförtroende. För att ge ditt hår en god doft och ett vackert utseende, varför inte testa att tillsätta några droppar Oregano i ditt favoritschampo? Det inte bara doftar underbart, utan rengör och vårdar också ditt hår och din hårbotten!

Skapa den perfekta parfymen med Oregano

Oregano har många fördelar, men det bästa är helt klart dess otroliga doft! Oregano doftar varmt, örtigt och inbjudande och är särskilt kraftfull eftersom oljan framställs genom ångdestillering. Vi älskar att blanda den med andra eteriska oljor för att skapa vackra parfymer. För att skapa den perfekta doften, testa att blanda Oregano med kompletterande oljor såsom Lemon (citron) och Patchouli innan du applicerar den på handleder och hals för en lockande doft som kommer att ge dig en rofylld känsla hela dagen!

Eterisk oregano-, patchouli- och citronolja med parfymflaskor

Skapa mästermåltider i köket med vår eteriska olja Oregano+

Vi kan ju inte skriva ett inlägg om Oregano utan att berätta hur mycket vi älskar vår goda Oregano+. Den här Plus-oljan är ett utmärkt sätt att tillföra extra krydda i dina favoriträtter och den är lika mångsidig som den är god. Om du älskar smaken av färska örter i din mat, varför inte testa våra Plus-oljor? Från salladsdressingar till marinader och berikad olivolja… Oregano+ kommer att ge dina rätter en perfekt överraskning.

Den eteriska oljan Oregano Plus med en skål sallad

Hur tycker du om att använda Oregano? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.