Ghidul nostru pentru sezonul cadourilor

0 29/11/2021 - ACASĂ, Vacanțe

Cea mai minunată perioadă a anului este în sfârșit aici și suntem mai entuziasmați ca niciodată de magia Crăciunului! Fie că este vorba de tradițiile festive, de timpul petrecut cu familia și prietenii sau de festinul cu mâncare delicioasă, Crăciunul înseamnă să sărbătorim împreună și să le arătăm celor din jur cât de mult înseamnă pentru noi. Cu acest spirit în minte, acest blog va acționa ca un ghid al unora dintre produsele noastre preferate cu ulei de ulei de anul acesta, astfel încât să poți umple ciorapii celor pe care îi iubești cel mai mult cu cadouri fantastice, fie că este vorba de părinți, parteneri, micuți, sau chiar prieteni cu blană!

Cadouri pentru el

De multe ori, este cel mai greu să cumpărăm ceva pentru bărbații din viețile noastre.  În acest an, de ce să nu-ți răsfeți bărbatul cu produse de îngrijire de sine de care nu știa că are nevoie? Incredibilul nostru ulei esențial Shutran® oferă un miros irezistibil și pasional și este inclus în produse ca loțiunea de curățare Shutran® pentru bărbați 3 în 1, crema Shutran® pentru bărbierit și uleiul Shutran® pentru barbă! Bogate, enigmatice și perfecte pentru a susține atât sofisticarea, cât și încrederea în sine, produsele noastre Shutran acționează ca un cadou ideal pentru bărbați, de acest Crăciun.

Ornamente cu Moș Crăciun și reni cu ulei esențial Shutran®, loțiune de curățare pentru bărbați Shutran® 3 în 1, cremă de bărbierit Shutran® și ulei de barbă Shutran®.

Cadouri pentru ea

Crăciunul este momentul perfect pentru a oferi doamnei pe care o iubești, ceva cu care nu se răsfață de obicei. Dacă persoana la care te gândești este un fan al produselor cosmetice, linia noastră Savvy Minerals® by Young Living este locul ideal pentru a obține un cadou pe care cu siguranță îl va îndrăgi! Pentru un plus de strălucire care se va potrivi de minune la orice petrecere de Crăciun, ia în considerare achiziționarea uneia dintre paletele noastre de farduri de ochi cu 4 nuanțe, toate acestea promit o culoare de lungă durată, care se poate construi și care este infuzată cu parfumatul ulei esențial de lavandă. Alternativ, dacă nu ești sigură de nuanțe, optează pentru setul de pensule esențiale Savvy Minerals , și asigură-te că doamna din viața ta se poate bucura de aplicarea fără cusur a machiajului ei preferat!

Paletă de farduri de pleoape Savvy Minerals by Young Living® cu setul de pensule esențiale Savvy Minerals

Cadouri pentru copii

Răspândește veselia de Crăciun în acest an, oferindu-le celor mici pe care îi iubești noul nostru aromatizator Happy the Penguin! Happy va încânta cu siguranță întreaga familie datorită celor șapte setări diferite de lumină, a varietății de opțiuni de zgomot alb și de sunet și a designului foarte drăguț. Cu fiecare achiziție de Happy the Penguin, vei primi, de asemenea, o sticlă de 5 ml de ulei esențial de lavandă, ceea ce face ca acest set să fie perfect festiv pentru a-l oferi cadou în acest sezon, în timp ce stocurile mai sunt disponibile! Dacă cei mici îl iubesc cu adevărat pe Happy the Penguin, poți să te gândești să investești și în Feather the Owl, un alt aromatizator excepțional pe care întreaga familie se va bucura să-l folosească cu siguranță.

Aromatizator Happy the Penguin cu 5 ml de ulei esențial de lavandă

Cadouri pentru animale de companie

Pentru mulți oameni, animalele lor de companie sunt membri vitali ai familiei, așa că este corect ca și ele să fie răsfățate de Crăciun! În acest an, dăruiește prietenilor tăi favoriți cu blană uleiuri din gama noastră Animal Scents®! De la Pet Renew, care este îmbogățit cu isop și tămâie, la PuriClean, care a fost inspirat de aerul liber și este infuzat cu uleiuri precum cel de rozmarin și Palo Santo, această gamă oferă opțiunea perfectă pentru cei care doresc să își familiarizeze animalele de companie cu uleiurile esențiale într-un mod sigur și liniștitor.

Ornament festiv pentru câini cu uleiuri esențiale Animal Scents® Pet Renew și PuriClean

Plănuiești să le oferi celor dragi cadouri Young Living de Crăciun? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.