Mineral Sunscreen: Protejează-ți pielea și planeta în același timp

0 26/05/2020 - FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii, Produse YL, YOUNG LIVING

Te poți bucura de soarele arzător de vară sau de razele de pe pârtia de ski- indiferent de cum te bucuri de soare, un lucru este important: protecția pielii tale.  Te poți distra mai mult în aer liber dacă știi că ai o loțiune de plajă pe care te poți baza.

Cum funcționează loțiunile pentru plajă?

Loțiunea de plajă Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 de la Young Living îți protejează pielea pe toată perioada anului.  Urmărește acest videoclip pentru mai multe detalii și citește explicația simplificată de mai jos:

Cum funcționează loțiunile de plajă:

Multe protecții solare conțin avobenzona, oxibenzona, palmitat retinilic, parabeni, ftalați, petrochimice, PABA și 1,4-dioxane, absorbante chimice UV, culori artificiale și parfumuri sintetice.

Loțiuni de o calitate superioară:  Utilizarea ingredientelor precum oxid de zinc sau dioxid de titan în protecțiile solare de barieră, ajută la blocarea razelor UV în loc să le absoarbă. Cu toate acestea, în încercările de a le face mai atrăgătoare pentru consumatori, numeroase așa-numite „protecții solare naturale” ajung să folosească nanoparticule de oxid de zinc în formula lor de protecție solară.

De ce este diferită loțiunea pentru plajă Mineral Sunscreen de la Young Living?

Când oamenii de știință de la Young Living și-au formulat protecția solară minerală, au vrut să dezvolte tot ce este mai bun – pentru copii, adulți, pentru toți cei din familie. Pentru a crea protecția solară potrivită, ei știau că protejarea împotriva razelor UV este calea potrivită, astfel încât o protecție solară cu oxid de zinc – o abordare de barieră – era formularea corectă. Însă oamenii de știință ai Young Living, obligați de angajamentul Seed to Seal® de a crea un produs premium, au dezvoltat o protecție solară care folosește oxid de zinc în forme care nu sunt la scară nano.

Young Living Mineral Sunscreen Lotion SPF 50

Acum, că ești bine informat/ă cu privire la ceea ce face ca protecțiile solare să funcționeze, află tot ceea ce face din formularea noastră cu SPF 50 un produs premium.

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 | Young Living

Gary Young a formulat un amestec special de uleiuri esențiale benefice pentru piele pentru această loțiune de plajă.  Include uleiuri 100% pure de helichrysum, lavandă, smirnă, semințe de morcovi și tămâie.

Această protecție solară este ușoară, cu absorbție rapidă și oferă pielii tale o protecție suplimentară împotriva razelor UVA și UVB.

Adulții și copiii beneficiază de protecție solară puternică, fără substanțe chimice dure.

Concepută pentru a oferi o finisare fără urme, loțiunea pentru plajă Mineral Sunscreen de la Young Living poate fi utilizată sub machiajul tău Savvy Minerals by Young Living®. Te rugăm să consulți eticheta de pe sticlă pentru mai multe informații.

Spre deosebire de majoritatea loțiunilor pentru plajă, loțiunea noastră Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 este sigură pentru recif.  Aceasta înseamnă că formularea pe care o folosim nu conține substanțe chimice precum oxibenzona și octinoxatul, care provoacă albirea coralilor. Pe lângă asta, faptul că avem o formulă care nu utilizează nanoparticule înseamnă că coralii nu pot ingera particulele de oxid de zinc din loțiunea noastră pentru plajă.

Această protecție solară este rezistentă la transpirație și apă până la 80 de minute, deci antrenamentul sau timpul la piscină sunt bine protejate.

Așa cum am menționat mai înainte, această loțiune pentru plajă Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 este realizată cu ingrediente pure, naturale și este lipsită de avobenzonă, oxibenzonă, palmitat de retinil, parabeni, ftalati, petrochimice, PABA și 1,4-dioxan, absorbante chimice UV, culori artificiale și parfumuri sintetice.

Suntem foarte mândri de faptul că această loțiune de plajă are sigiliul de aprobare al organizației Skin Cancer Foundation pentru uz zilnic.

Loțiunea noastră pentru protecție solară Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 a fost revizuită de dermatologi pentru a fi aplicată pe piele fără a lăsa urme albe.

Câteva detalii despre SPF

Ce știi despre factorul de protecție solară (SPF)? Acest termen utilizat des poate fi destul de derutant, deoarece mulți cred că un număr ridicat semnifică mai multă protecție.  Ei bine, acest lucru este doar parțial adevărat.  SPF este o măsură de protecție împotriva razelor UVB, care pot provoca cancer. Dacă pielea ta ar arde după ce a fost la soare timp de 10 minute, o protecție solară 15 SPF îți va permite să stai la soare aproximativ 150 de minute – un factor de 15 ori mai mult – fără a arde. SPF-ul nu este menit să te ajută să determini durata de uzură.

Scara SPF-ului nu este lineară.  De exemplu, SPF 10 blochează 90% din razele UVB, SPF 30 blochează 97% din razele UVB și SPF 50 blochează 98% din razele UVB. SPF super-ridicat, cum ar fi 75 sau 100, nu oferă o protecție semnificativ mai mare.

Pe lângă distracție, nu este nimic mai important vara, ca protecția solară.  Citește postările noastre despre uleiurile fotosensibile  și despre  5 soluții naturale pentru revigorarea pielii pentru mai multe informații.

Acum că te-ai dat cu loțiunea noastră de plajă pe bază de minerale, pentru ce aventuri estivale în aer liber te-ai pregătit?

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.