Mineraalinen aurinkovoide: Suojele ihoasi samalla kun suojelet maapalloa

0 26/05/2020 - Ihonhoito, KAUNEUS

Hiihdit sitten aurinkoisessa lapissa tai nautit kesäauringosta meren äärellä, muista suojata ihosi auringolta. Luotettavan aurinkovoiteen ansiosta voit nauttia auringosta enemmän.

Miten aurinkovoide toimii?

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 | Young Living -aurinkovoide suojelee sinua auringon haitallisilta säteiltä ympäri vuoden. Katso tämä video ja lue alapuolelta siitä, miten aurinkovoiteet toimivat:

Tietoa aurinkovoiteista:

Monet aurinkovoiteet sisältävät avobentsonia, oksibentsonia, retinyylipalmitaattia, parabeenejä, ftalaatteja, petrokemikaaleja, PABA:ta ja 1,4-dioksaania, kemiallisia  UV-absorboijia, keinotekoisia värejä ja synteettisiä tuoksuja.

Laadukkaat aurinkovoiteet käyttävät sinkkioksidia tai titaanidioksidia, jotka muodostavat fyysisen suojaavan kerroksen iholle, joka torjuu auringonsäteet suoraan iholta toisin kuin kemialliset suodattimet, jotka läpäisevät orvaskeden ja luovat suodattavan kerroksen, joka imee UV-säteet.

​ Todellisuudessa monet “luonnolliset aurinkovoiteet” päätyvät käyttämään nanopartikkelikokoista sinkkioksidia aurinkovoiteissaan.

Miksi Young Livingin Mineral Sunscreen on erilainen tuote?

Kun Young Livingin tiedemiehet kehittivät Mineral Sunscreen -aurinkovoiteemme, he halusivat tehdä tuotteen joka soveltuu sekä aikuisille että lapsille. He tiesivät välittömästi, että sinkkioksidi olisi se tärkeä ainesosa aurinkovoiteessamme. Sen lisäksi he päättivät kehittää huippulaadukkaan tuoteen, jonka sinkkioksidissa ei käytetä nanoteknologiaa.

Young Living Mineral Sunscreen Lotion SPF 50

Nyt kun tiedät, millainen aurinkovoide on laadukas, on aika keskittyä siihen, miksi meidän SPF 50 -aurinkovoiteemme on huipputuote.

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 | Young Living

Gary Young kehitti erityisen ihoystävällisen öljysekoituksen aurinkovoidettamme varten. Öljysekoitus sisältää 100-prosenttisen puhtaita italianolkikukan, laventelin, mirhan, porkkanansiemenen ja olibaanihartsin öljyjä.

Tämä kevyt ja nopeasti imeytyvä silkkiseltä tuntuva Mineral Sunscreen Lotion suojaa auringon UVA- ja UVB-säteiltä, eikä jätä iholle valkoista pintaa.

Aurinkovoide antaa tehokkaan aurinkosuojan sekä aikuisille että lapsille ilman koville kemikaaleille altistumista.

Young Living Mineral Sunscreen ei tunnu iholla rasvaiselta ja se sopii hyvin Savvy Minerals by Young Living® -meikin alle. Tarkemmat tiedot löydät tuotteen etiketistä.

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 on koralliystävällinen tuote. Koralliystävällisyys tarkoittaa sitä, että tuote ei sisällä oksibentsonin ja oktyylimetoksisinnamaatin kaltaisia korallien värejä haalistavia kemikaaleja. Koska emme myöskään käytä nanoteknologiaa, sinkkioksidi ei imeydy koralleihin.

Aurinkovoiteemme on 80 minuuttiin asti vettä- ja hikoilua kestävä, joten voit huoletta urheilla ja nauttia vesileikeistä auringossa.

Kuten aikaisemmin jo kerroimme, Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 on luonnollisista kasvi- ja mineraalipohjaisista ainesosista valmistettu tuote, joka ei sisällä oksibentsonia, avobentsonia, retinyylipalmitaattia, parabeenejä, ftalaatteja, petrokemikaaleja, PABA:ta ja 1,4-dioksaania, kemiallisia UV-absorboijia, keinotekoisia värejä eikä synteettisiä tuoksuja.

Mineral Sunscreen Lotion SPF 50 on yhdysvaltalaisen Skin Cancer Foundationin hyväksymä tuote.

Se on myös ihotautilääkäreiden testaama ja hyväksymä.

Seuraavaksi tietoa SPF:stä

Mitä tiedät SPF:stä? SPF voi olla vaikeasti ymmärrettävä konsepti. Yleensä ajatellaan, että mitä korkeampi SPF, sitä parempi aurinkosuoja. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta. SPF mittaa suojaa ihosyöpää aiheuttavilta UVB-säteiltä. Ilman aurinkosuojaa ihosi palaa vietettyäsi auringossa 10 minuuttia, mutta SPF 15 aurinkovoiteen ansioista voit olla turvallisesti auringossa suunnilleen 150 minuuttia ilman palamista.

SPF-asteikko ei ole lineaarinen.

Esimerkiksi SPF 10 torjuu 90 % UVB-säteistä, SPF 30 torjuu 97 % UVB-säteistä ja SPF 50 torjuu 98 % UVB-säteistä. Aurnkovoiteet, joiden SPF on 75 tai 100 eivät tuntuvasti lisää aurinkosuojaa.

Kesällä hauskan pitäminen ja auringolta suojautuminen ovat yhtä tärkeitä asioita. Lue blogikirjoituksemme fotosensitiivisistä öljyistä ja 5:stä luonnollisesta tavasta raikastaa ihoa!

Nyt kun olet hankkinut perheellesi Mineral Sunscreenin, mitä ulkoilmasuunnitelmia teillä on?

Kommentoi ja kerro!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.