Ești gata să te desparți de cosmeticele dure?

0 14/07/2020 - FRUMUSEȚE, Make-up

Este timpul să dăm cărțile pe față.  Da, îți strălucesc ochii și obrajii îți sunt îmbujorați, dar ești într-o relație toxică.  Meriți mai mult decât acele produse dăunătoare pe care le utilizezi.  Acum este momentul!  Este timpul să te desparți de produsele de machiaj din magazine!

Dar nu te îngrijora- după această despărțire, vei zâmbi.  Nu vei plânge la nesfârșit, în timp ce mănânci ciocolată și urmărești filme romantice. Ci vei străluci și îți vei dori ca orice despărțire să fie la fel de simplă.

De ce să utilizezi cosmeticele Savvy Minerals?

Pentru că așa vei utiliza uleiuri esențiale în rutina ta de îngrijire a pielii, pentru a menține sănătatea și frumusețea pielii tale.  Nu te consola cu cosmetice pline de parabeni, talc și gudron de cărbune. Fă-ți machiajul cu produse naturale pentru a te simți bine în interior și în exterior!

Chiar dacă ambalajul lor este elegant și irezistibil, multe produse cosmetice comerciale sunt pline de ingrediente pe care nu le-ai dori pe fața ta.  Citește lista de ingrediente dăunătoare de mai jos pentru a ști ce să eviți.

  • Sulfați
  • Ftalați
  • Silicon
  • Parfumuri sintetice
  • Nanoparticule
  • Formaldehidă
  • Oxybenzone

Află de ce cosmeticele Savvy Minerals sunt cele mai bune prietene ale tale

Este timpul să dăm cărțile pe față. Da, îți strălucesc ochii și obrajii îți sunt îmbujorați, dar ești într-o relație toxică. Meriți mai mult decât acele produse dăunătoare pe care le utilizezi. Acum este momentul! Este timpul să te desparți de produsele de machiaj din magazine!

Am crezut că nu o să ne mai întrebi!  Savvy Minerals by Young Living ® este prima noastră iubire când vine vorba de ingrediente naturale.  Pline de ingrediente cu un impact puternic și formule de o calitate superioară, cosmeticele noastre sunt obținute în mod responsabil, sunt pe bază de plante și nu sunt testate pe animale.  Fardurile de ochi, rujurile, fondurile de ten și nu numai de la Savvy Minerals®, vin în nuanțe minunate și sunt potrivite întreaga zi pentru a-ți consolida frumusețea naturală.

Ești pregătită!  Scapă de cosmeticele care nu sunt naturale și utilizează produse sigure pentru tine.  Iată o listă de pețitori care merită timpul, atenția și iubirea ta!

Veil: Pulbere magică personală

Acum că ai scăpat de iluminatorul tău și începi să te îndrăgostești de cosmeticele pure, Veil-Diamond Dust  îți va face tenul să strălucească instantaneu!  Acest produs care îți accentuează pomeții este, de asemenea, foarte eficient.  Îți va fixa machiajul, va absorbi uleiul și te va face să te simți ca o prințesă!

Eyeshadow Palette: Plăcută la vedere

Preferi un partener cu ochi albaștri pătrunzători sau cu ochi căprui fermecători?  Cu Savvy Minerals Eyeshadow Palette, nu trebuie să alegi!  Cauți ceva îndrăzneț și aventuros?  Încearcă paleta de culori Sahara Sunset.  Vrei să te distrezi puțin?  Atunci încearcă paleta de culori Royal Winter.  Ești gata pentru ceva îmbietor și drăguț?  Îți recomandăm paleta de culori Natural Quartz.  Indiferent de alegerea făcută, te vei îndrăgosti de aceste farduri pentru ochi, cu nuanțe durabile!

Pensule: Pentru cei care se împotrivesc cruzimii față de animale

La îndemână, de încredere și întotdeauna acolo: Setul de pensule esențiale e bun pentru toate.

La îndemână, de încredere și întotdeauna acolo: Setul de pensule esențiale  e bun pentru toate.  Acest set poate face aproape orice, cu cinci pensule care pot contura, aplica fard, amesteca fondul tău de ten și te pot ajuta să creezi machiajul perfect tip `smoky eye`. Realizate cu fibre sintetice de înaltă calitate și concepute cu o aplicare optimă în minte, aceste pensule moi vor fi noul tău instrument preferat de machiaj. Și crede-ne – acesta este un instrument pe care vei dori să îl păstrezi!

Rimel: Gene irezistibile

Este posibil să crezi că este vorba doar de un alt stereotip, dar rimelul poate fi cel mai rău infractor atunci când vine vorba de un comportament toxic. Majoritatea rimelurilor de pe piață conțin gudron de cărbune pentru o culoare neagră, dar noi suntem aici pentru a spune: nu mulțumesc! Descoperă Savvy Minerals Mascara Am înlocuit ingredientele dure cu ingrediente bune, printre care uleiul esențial Lavender, pentru a te asigura că rimelul tău este de partea binelui în această bătălie!

Ruj: Îndrăznește să strălucești

Te-am convins să îți faci curaj și să încerci ceva nou? Dacă nu, suntem siguri că rujul Savvy Minerals Lipstick te va convinge! Cu o listă lungă de caracteristici uimitoare- de la machiaje naturale și note de culoare la formule construibile și aplicare mătăsoasă- vei dori să ai întotdeauna aceste rujuri.

Te-am convins să îți faci curaj și să încerci ceva nou?  Dacă nu, suntem siguri că rujul Savvy Minerals Lipstick  te va convinge!  Cu o listă lungă de caracteristici uimitoare- de la machiaje naturale și note de culoare la formule construibile și aplicare mătăsoasă- vei dori să ai întotdeauna aceste rujuri.

Ești gata să te dedici gamei Savvy Minerals?

Care produs Savvy Mineral este cel mai bun aliat al tău?

Spune-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.