Är du redo att dumpa skadligt smink?

0 14/07/2020 - Hemgjort, SKÖNHET, Smink

Nu är det dags att ta i med hårdhandskarna. Ja visst, dina ögon glittrar och dina kinder glänser, men du är fast i en giftig relation. Du förtjänar mycket mer än de oäkta och skadliga produkterna du använder. Vi säger som det är: Det är dags att dumpa ditt skadliga smink!

Men oroa dig inte, den här splittringen kan du vara glad över. Du kommer inte behöva gråta, tröstäta choklad eller titta på romantiska komedier. Du kommer i stället att få glans, lyster och önska att varje uppbrott var lika bra.

Varför använda Savvy Minerals-smink?

Du använder säkert redan eteriska oljor i din hudvård för att få frisk och snygg hud med hjälp av Moder Natur. Förstör inte detta med smink fullt av parabener, talk och stenkolstjära. Känn dig på topp inifrån och ut med smink gjort på naturliga ingredienser!

Trots att vanligt smink ofta kommer i eleganta och coola förpackningar så är det ofta fullt av ingredienser du inte vill ska komma i närheten av ditt ansikte. Läs listan nedan med skadliga ingredienser du bör undvika.

  • Sulfater
  • Ftalater
  • Silikon
  • Syntetiska doftämnen
  • Nanopartiklar
  • Formaldehyd
  • Oxybenson

Varför är Savvy Minerals-smink din bästa vän?

Vad kul att du frågade! Savvy Minerals by Young Living® är vår absoluta favorit när det gäller växtbaserade ingredienser. Vårt smink innehåller verkningsfulla ingredienser, är gjort på högkvalitativa recept och är ansvarsfullt anskaffat, växtbaserat och inte testat på djur. Savvy Minerals® ögonskugga, läppstift, foundation och mycket mer finns i många fantastiska nyanser och förhöjer din naturliga skönhet hela dagen.

Vad kul att du frågade! Savvy Minerals by Young Living® är vår absoluta favorit när det gäller växtbaserade ingredienser. Vårt smink innehåller verkningsfulla ingredienser, är gjort på högkvalitativa recept och är ansvarsfullt anskaffat, växtbaserat och inte testat på djur. Savvy Minerals® ögonskugga, läppstift, foundation och mycket mer finns i många fantastiska nyanser och förhöjer din naturliga skönhet hela dagen.

Nu är du redo! Så släng ditt skadliga smink och låt naturligt, växtbaserat smink bli din nya förälskelse. Här tipsar vi om några produkter som vi tror att du kommer att älska!

Veil: Riktigt älvstoft

Nu när du har tagit farväl av din onaturliga highlighter är det dags att prova Veil – Diamond Dust som ger dig lyster på nolltid! Den framhäver inte bara ansiktets högsta punkter, utan den är också riktigt pålitlig. Den håller sminket på plats, absorberar olja och ger dig en lyxig känsla!

Eyeshadow Palette: En fröjd för ögat

Föredrar du klarblå ögon eller vackra bruna ögon? Med Savvy Minerals Eyeshadow Palette behöver du inte välja! Söker du efter något äventyrligt? Prova paletten Sahara Sunset. Känner du för något skojigt? Testa paletten Royal Winter. Eller kanske något mysigt? Vi rekommenderar paletten Natural Quartz. Oavsett vilken du väljer så kommer du snabbt att förälska dig i de härliga färgerna och hur länge ögonskuggorna sitter!

Borstar som inte är testade på djur

Behändigt och lätt att ta med sig: vårt Essential Brush Set har allt du behöver. Med det här kittet är du redo för allt med fem borstar som du kan använda för att skapa konturer, applicera rouge, blanda foundation och skapa en dramatisk ögonlook. Dessa mjuka borstar är tillverkade av högkvalitativa syntetfibrer och utformade för att kunna applicera smink på bästa sätt. De kommer definitivt bli din nya storfavorit. De kommer med säkerhet att komma till användning!

Mascara: Långa fransar

Mascara är ofta den sminkprodukt som är värst när det gäller giftiga ingredienser. Många mascaror innehåller stenkolstjära som skapar en svart färg, men det är inte något vi vill veta av! I stället använder vi: Savvy Minerals Mascara. Vi bytte ut otrevliga ingredienser mot bra sådana, som till exempel eterisk lavendelolja, så att du kan använda mascaran med trygghet!

Läppstift: glans hela dagen

Te-am convins să îți faci curaj și să încerci ceva nou? Dacă nu, suntem siguri că rujul Savvy Minerals Lipstick te va convinge! Cu o listă lungă de caracteristici uimitoare- de la machiaje naturale și note de culoare la formule construibile și aplicare mătăsoasă- vei dori să ai întotdeauna aceste rujuri.

 

Har vi övertygat dig ännu? Savvy Minerals Lipstick kommer säkert att få dig att prova vårt sminkutbud! Du kommer inte vilja vara utan dessa läppstift som kommer i många olika nyanser, från svag och naturlig till riktigt färgstark, och det är lätt att bygga upp färgen med den silkeslena applikationen.

Är du redo att prova Savvy Minerals?

Vilken Savvy Minerals-produkt är din favorit?

Berätta i kommentarerna eller kontakta oss på: mseublog@youngliving.com

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.