Oletko valmis sanomaan hyvästit kovia kemikaaleja sisältäville meikeille?

0 13/07/2020 - Etusivu, KOTONA, Meikit, Mieli ja henki, Tee-se-itse, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Toki meikit ovat saaneet silmäsi säihkymään ja poskesi rusottamaan, mutta se ei tarkoita sitä, että nämä meikit tekevät sinulle hyvää. Sinä ansaitset parempaa.  Nyt on aika jättää hyvästit meikeille, jotka eivät ole sinua varten.

Älä kuitenkaan huoli. Nämä hyvästit ovat pelkästään positiivinen asia. Olemme varmoja, ettet jää haikailemaan vanhojen tuotteiden perään. Ihosi tulee hehkumaan ja voit olla huolettomin mielin.

Miksi sinun kannattaa käyttää Savvy Minerals -meikkejä?

Savvy Minerals -meikit sisältävät ihollesi ystävällisiä eteerisiä öljyjä ja voit laittaa ihollesi parasta, mitä luontoäidillä on tarjota. Enää sinun ei tarvitse kantaa ihollasi parabeeneja, talkkia ja muita kovia kemikaaleja sisältäviä meikkejä. Kun meikkisi sisältävät ainesosia, jotka ovat parasta, mitä luonnolla on tarjota, voit tuntea olosi yhtä hyväksi kuin näytät.

Monet kaupalliset meikit näyttävät hyvältä ja ne tulevat houkuttelevissa pakkauksissa, mutta ne ovat kuitenkin täynnä ainesosia, joita et halua laittaa ihollesi.
​ Tässä on lista ainesosista, joita sinun kannattaa välttää.

  • Sulfaatit
  • Flataatit
  • Silikonit
  • Synteettiset hajusteet
  • Nanopartikkelit
  • Formaldehydi
  • Oksibentsoni

Miksi Savvy Minerals -meikit ovat hyvä tuttavuus

Me kerromme. Savvy Minerals by Young Living® -meikit sisältävät luonnollisia ainesosia. Meikkiemme ainesosat ovat kestävästi hankittuja, kasvipohjaisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Savvy Minerals® -silmämeikit, huulipunat, meikkivoiteet ja muut SM-tuotteet tulevat upeissa väreissä ja ne korostavat luontaista kauneuttasi.

Heitä haitallisia ainesosia sisältävät meikit roskiin ja täytä kylpyhuoneesi kaapit näillä luonnolle ja sinulle ystävällisillä tuotteilla. Tässä on tuotteita, joihin varmasti rakastut.

Veil: kuin taikasauvaa heiluttaisi

 

Veil — Diamond Dust tuo ihollesi hetkessä upeaa hehkua! Veil ei kuitenkaan ole vain elämän kohokohtiin, vaan tätä tuotetta voit käyttää joka päivä. Veil viimeistelee meikkisi ja imee iholtasi ylimääräisen öljyn.

Eyeshadow Palette: herkkua silmille

Oletko sinä sinisten vain ruskeiden silmien ihailija? Savvy Minerals Eyeshadow Palette ei pakota sinua valitsemaan. Oletko seikkailunhaluinen? Kokeile Sahara Sunset -paletin sävyjä. Haluatko pitää hauskaa? Sitä varten on Royal Winter -paletti. Oletko maanläheinen tyyppi? Avaa Natural Quartz -paletti ja ihastu. Valitsit minkä tahansa paletin, olemme varma, että rakastut näihin runsaspigmenttisiin, pitkäkestoisiin ja helposti kerrostettaviin luomiväreihin!

Siveltimet: ystävällisiä eläimille

 

Käteviä ja luotettavia: Essential Brush Setin siveltimillä teet hienon meikin. Näiden viiden siveltimen avulla voit tehdä korostusmeikin, levittää poskipunaa, sekoittaa meikkivoidetta ja luoda upean juhlameikin silmiin. Meikkisiveltimemme on valmistettu korkealuokkaisista synteettisistä kuiduista, joihin voidaan upottaa juuri sopiva määrä meikkituotetta ja joilla meikin levitys on helppoa ja ylellistä. Pian et voi elää ilman näitä siveltimiä!

Mascara: hurmaavat ripset

Usein maskarat sisältävät eniten haitallisia ainesosia. Kivihiiliterva on niissä yleinen aineosa, koska usein musta väri on siitä lähtöisin. Me kuitenkin käännämme selkämme tällaisille ripsiväreille. Näyttämölle astuu: Savvy Minerals Mascara. Olemme vaihtaneet haitalliset ainesosat hyviin. Eteerinen laventeliöljy on ainesosa, joka arvostaa ripsiäsi!

Huulipuna: kiiltoa ja kestoa

Oletko valmis kokeilemaan? Savvy Minerals Lipstick on sinun palveluksessasi! SM-huulipunat tulevat sekä luonnollisissa ja voimakkaissa väreissä ja niiden levittäminen on helppoa.

Oletko valmis ystävystymään Savvy Minerals -meikkien kanssa?

Mikä on sinun Savvy Minerals -suosikkisi?

Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä: mseublog@youngliving.com

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.