Iată 12 motive să te îndrăgostești de uleiul Lavender

0 07/07/2020 - Descoperă uleiurile esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Din moment ce utilizezi uleiurile esențiale, probabil că te-a întrebat lumea `Pentru ce utilizezi uleiul esențial Lavender?” Vei iubi această întrebare pentru că utilizările uleiului esențial Lavender  sunt nelimitate!  Adaugă uleiul de lavandă la rutina ta de seară, la produsele pentru îngrijirea pielii și a părului și spune-le tuturor despre acest ulei minune.

Știm că ești îndrăgostit/ă de uleiul Lavender pentru că și noi suntem!  Iată 12 motive pentru care este uleiul favorit al tuturor:

 • Un somn odihnitor

Grijile și toate lucrurile pe care le ai de făcut îți umplu mintea înainte de a merge la somn?  Pune câteva picături de ulei Lavender  pe un șervețel, pune-l înăuntrul feței de pernă și lasă această aromă florală să îți inspire simțurile în timp ce plutești în lumea viselor.

 • Picioare fabuloase

Relaxează-te cu un masaj pentru picioare!  Mirosul calmant al uleiului esențial de lavandă te va ajuta să te concentrezi pe lucrurile cele mai importante în timp ce micuții tăi obosiți se odihnesc.

 • Suvițe frumoase

Poate că te întrebi ”Pot să las uleiul Lavender în păr?” Răspunsul este un DA răsunător!  Bucură-te de niște șuvițe mătăsoase în fiecare zi cu una sau două picături de ulei Lavender amestecat cu ulei esențial Rosemary  în șamponul tău. Părul tău sănătos va atrage atenția tuturor!

 • Un ten proaspăt

Adaugă uleiul de lavandă în demachiantul tău zilnic pentru un miros floral proaspăt- modul perfect de a începe fiecare zi!

 • Trăsături angelice

Bucură-te de trecerea anilor și ai grijă de pielea ta, adăugând uleiul esențial Lavender în crema ta hidratantă.  Cât ai zice pește, vei dansa de parcă te-ai afla în izvorul tinereții!

 • Petele dispar

Nu e magie, e doar uleiul esențial Lavender!  Pune una sau două picături pe acele puncte roșii enervante și apoi clătește-te cu apă. Uleiul de lavandă ajută la reducerea apariției liniilor fine și al ridurilor.

 • O piele plină de prospețime

După ore de joacă în soarele arzător, masează-ți pielea cu uleiul esențial Lavender  pentru o senzație calmantă.

 • Demachiere delicată

Demachierea nu trebuie să fie dură pentru pielea ta.  Utilizează o picătură de ulei Lavender cu pernițe demachiante iar pielea ta îți va mulțumi pentru tratamentul demn de o regină!

 • Îngrijire personală

După ce te-ai demachiat, continuă-ți seara ca o regină sau un rege cu un gel de duș Lavender Bath & Shower Gel  sau cu bile pentru baie cu lavandă .

 • O băutură delicioasă

Știi ce ne place mai mult ca mirosul lavandei?  Gustul ei!  Adaugă o notă de eleganță în limonada  ta cu uleiul Lavender+.

 • Relaxare totală

Utilizează uleiul esențial Peppermint  și amestecă-l cu uleiul de lavandă.  Cu aceste două uleiuri amestecate și aplicate local, vei avea o senzație răcoritoare care ajută la relaxarea mușchilor obosiți pentru o relaxare totală.

 • Mireasmă senină

Uleiul Lavender  este cel mai bun balsam  pentru orice zi grea, datorită proprietăților sale calmante și aromei sale reconfortante.  Așa că destinde-te, relaxează-te și scapă de toate grijile cu acest ulei pașnic.

Am uitat de vreo utilizare a lavandei? 

Spune-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.