Aan de slag met de voorjaarsschoonmaak met Young Living

0 22/03/2021 - Schoonmaken, THUIS, YL-producten, YOUNG LIVING

Het is eindelijk tijd om afscheid te nemen van de winter en de warmte van de lente te verwelkomen. Veel mensen houden van dit seizoen omdat het zonneschijn, bloeiende bloemen en nieuw leven met zich meebrengt. Het is ook bekend als de tijd van het jaar waarin vernieuwing in de lucht hangt, wat mensen aanspoort en motiveert om aan de slag te gaan met de voorjaarsschoonmaak. Of je nu van plan bent om deze tijd te gebruiken om het huis op te ruimen en zo ruimte te maken voor je favoriete oliën of simpelweg op zoek bent naar een manier om je omgeving op te frissen en voor te bereiden op de zomer, het volgende overzicht bevat handige tips en trucs voor het schoonmaken van je huis met behulp van gifvrije producten op natuurlijke basis waar wij bij Young Living zo van houden.

 

Maak je eigen schoonmaakmiddel met Thieves® Household Cleaner

Eén van de vele grote voordelen van de talloze producten van Young Living is hun veelzijdigheid en aanpasbaarheid. Onze Thieves® Household Cleaner is een sterke en ultrageconcentreerde allesreiniger geschikt voor meerdere oppervlakken waaronder hout, graniet, glas en diverse stoffen. Deze allesreiniger, geformuleerd zonder schadelijke stoffen die vaak in conventionele producten te vinden zijn, is veilig voor het hele gezin en kan makkelijk verdund of toegevoegd worden zodat je jouw eigen schoonmaakproducten kunt maken. Hardnekkige vetvlekken in de keuken? Mix een dop Thieves® Household Cleaner met  één druppel Pine en 240 ml water. Of combineer, als de ophoping van vuil in de vaatwasser je belangrijkste prioriteit is, een halve dop Thieves® Household Cleaner met drie druppels Jade Lemon en 240 ml witte azijn. Zet vervolgens de vaatwasser leeg aan om deze stralend schoon te maken.

Thieves Household Cleaner

Fris beddengoed, fris huis

De slaapkamer is voor velen een toevluchtsoord, een plek waar men kan ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en tot rust kan komen. Wij geloven dat onze omgeving een directe invloed heeft op onze productiviteit en manier van denken. De voorjaarsschoonmaak en het fris en verwelkomend houden van onze slaapkamer is dus zeer belangrijk. Een mooie manier om de slaapkamer op te frissen is door een verkwikkende linnenspray te gebruiken. Zet de ramen open, laat de zon naar binnen schijnen en spray deze prachtige melange op schoon beddengoed om positiviteit en vrolijkheid uit te nodigen.

Zelfgemaakte linnenspray met etherische oliën

  • 10 druppels Tea Tree of Lavender
  • 120 ml water
  • 1 eetlepel toverhazelaar
  • Glazen sprayfles

Teatree-olie

Maak indruk met een fleurig ruikende garderobe

Nu het weer beter wordt, kunnen de zware winterjassen opgeborgen worden en plaatsmaken voor een nieuwe lentegarderobe. Als je jurken van vorig jaar tevoorschijn haalt en deze een heerlijk frisse geur wilt geven, die je met alleen wasmiddel niet kunt bereiken, kun je deze tasjes in de kledingkast hangen of in lades leggen.  Voeg simpelweg een druppel of twee van je favoriete etherische oliën toe aan een stapel wattenschijfjes, stop deze in een organza tasje en geniet iedere ochtend bij het uitzoeken van je outfit voor die dag van de prachtige geur. De wattenschijfjes kunnen makkelijk en zonder moeite of rotzooi vervangen worden.  Dit is een fantastische tip die een groot verschil maakt en ervoor zorgt dat je de hele dag van je favoriete geuren kunt genieten!

Lavendelolie met wattenschijfjes en zakje

Ruim je gedachten op

De lente is het seizoen van wedergeboorte en het perfecte moment om je perspectief en actieplan voor succes en motivatie voor de komende maanden te veranderen en energie op te doen. Als je op zoek bent naar een persoonlijke melange die je gedachten net zo opgeruimd houdt als je huis kun je deze ongelooflijke combinatie proberen. Combineer twee druppels Roman Chamomile, twee druppels Bergamot en twee druppels Clary Sage om van duidelijkheid, focus en vastberadenheid te genieten terwijl je werkt aan het behalen van je doelen.

Bergamot-, Roomse kamille- en scharlei-olie

Kijk jij uit naar de voorjaarsschoonmaak en een nieuw begin? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.