Cum să îți îmbunătățești antrenamentele

0 27/07/2020 - ACASĂ, DIY, Fitness, Menținerea sănătății și a siluetei, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Fii în cea mai bună formă a ta: uleiuri esențiale care îți vor impulsiona antrenamentele

Te antrenezi pentru a scăpa de stres?  Alergi pentru o viață mai sănătoasă?  Zumba te face fericită?  Da, la toate lucrurile menționate mai sus! Nu e niciun secret faptul că exercițiile fizice au beneficii durabile, dar conform CDC, aproape 50% dintre adulți nu fac destule exerciții aerobice- ei recomandă 2.5-5 ore de activitate moderată pe săptămână.   Încearcă să dobori recorduri personale la sala de fitness în loc să pierzi ore întregi pe social media.  Chiar dacă îți place sau nu sportul, avem noi niște motivații extraordinare care te vor face să vrei să faci mișcare:  uleiurile esențiale!  Pregătește-te să îți maximizezi antrenamentele, în timp ce afli lucruri care îți vor zgudui lumea (și trupul!)

Bucură-te acasă de antrenament 

Fie că te plimbi prin cartier sau dai volumul la maxim la clipul video cu lecția de fitness, antrenamentul făcut acasă este ușor și eficient.

  1. Difuzează uleiuri pentru atmosfera potrivită. Antrenamentele cardio de intensitate ridicată necesită mirosuri energizante și uleiuri precum Peppermint  și Lemon. Dorești să te echilibrezi mai mult?  Pregătește atmosfera pentru yoga sau Pilates cu echilibrantul Palo Santo.
  2. Răcorește-te după o sesiune intensă de sport! Înainte de a-ți începe antrenamentul, pune o picătură sau două de ulei Eucalyptus Globulus pe un prosopel umed, stoarce-l și pune-l la congelator.  După antrenamentul tău, pune prosopelul pe gât, mâini și piept pentru o senzație răcoroasă.
  3. Hidratează-te în mod regulat. Adaugă o picătură de ulei Orange+ în apa ta pentru o hidratare delicioasă, ia-ți cu tine sticla reutilizabilă pentru apă  și nu mai folosi sticle de unică folosință.
  4. Fii în formă!  Maximizează-ți antrenamentele cu o nutriție adecvată.  Adaugă MegaCal la rutina ta zilnică, deoarece calciul este necesar pentru susținerea oaselor normale.
  5. Practică yoga pentru a-ți găsi echilibrul. Yoga este minunată pentru mintea, corpul și sufletul tău.  Du practica de yoga la următorul nivel. Palo Santo (Bursera graveolens) comes from the same plant family (Burseraceae) as frankincense, although Palo Santo occurs in South America and not in the Middle East. Like incense, palo santo is known as a spiritual plant and is highly valued. Traditionally, Palo Santo was used by the Incas to free and purify the mind from negative energies. Its Spanish name reflects how high the reputation of this tree is. Palo Santo means "sacred wood" or "consecrated wood"
  6. Echilibrează-te.Pune o picătură de ulei Frankincense  pe creștetul capului și pe fiecare încheietură a mâinii.  În timp ce te antrenezi, vei simți miresmele acestui ulei echilibrant, inspirațional.
  7. Relaxează-te.  Pune două picături de fiecare de Frankincense  și Lavender  în 1/4 cană de săruri Epsom și pune-le în apa fierbinte de baie pentru a destinde.

Acum, în timp ce îți duci antrenamentele la următorul nivel…spune-ne:

Care este modul tău favorit de a-ți stimula antrenamentul cu uleiuri esențiale?  

Scrie-ne în comentarii  sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.