Kevätsiivous Thieves®-tuotteilla

0 20/04/2023 - KOTONA, Siivoaminen

Kevät on uudistumisen aikaa ja mikä olisikaan parempi paikka ottaa kevätaurinko ja pidemmät päivät vastaan kuin puhdas koti. Valitsemalla luontoperäiset siivoustuotteet, kuten Young Living’s Thieves®-sarjamme tuotteet, voit tehdä kodistasi onnellisen ja terveellisen paikan kompromisseja tekemättä. Perinteiset siivoustuotteet saattavat sisältää kovia kemikaaleja, kun taas Thieves®-sarjamme tuotteet ovat sekä tehokkaita että hellävaraisia vaihtoehtoja kotisi siivoamiseen. Lisäksi ne ovat luontoperäisiä, eläinkokeettomia ja vegaania. Jaamme tässä blogikirjoituksessa vinkkejä kevätsiivoukseen Thieves-tuotteiden avulla!

Kuva naisesta pitelemässä koria, joka on täynnä Thieves®-siivoustuotteita.

Vaihe 1: Kylpyhuone

Aloitetaanpa tylsimmästä siivouskohteesta – kylpyhuoneesta. Kun aloitat siivoamisen siitä, mikä sinua vähiten inspiroi, voit huokaista helpotuksesta voidessasi siirtyä sen jälkeen muihin kohteisiin. Käyttäessäsi Thieves-siivoustuotteita siivoaminen on sekä miellyttävämpää että helpompaa. Kitchen & Bath Scrubilla kuuraat puhtaaksi kaikki mahdolliset pinnat ilman kurjia kemikaalihöyryjä ja -jäämiä. Laimentamalla luottosiivoustuotettamme Thieves Household Cleaneria, saat puhdistusaineen kylpyhuoneeseen, lasipintoihin, seinille jne.

Puhdistamalla ja järjestämällä kylpyhuoneesi voit tehdä siitä miellyttävämmän ja toimivamman tilan. Kokeile laittaa hygieniatuotteesi koreihin ja muihin säilytysastioihin. Äläkä unohda kierrättää tyhjiä pulloja. Pienellä vaivalla ja Thieves-tuotteiden avulla, kylpyhuoneesi on taas raikas ja kutsuva paikka.

Kuva naisesta siivoamassa vessan käsienpesuallasta Thieves® Kitchen & Bath Scrubilla.

Vaihe 2: Olohuone

Nyt on aika siirtyä olohuoneeseen. Olohuone on paikka, jossa rentoudumme ja vietämme aikaa perheemme ja ystäviemme kanssa, joten on tärkeää pitää olohuone kutsuvana ja siistinä. Thieves®-opas kevätsiivoukseen on suuri apu, kun sinun tulee siivota tassunjäljet matolta tai läikkyneiden juomien jättämät tahrat sohvalta. Siivoamisen viimeistelyyn sopii Thieves Spray. Se on nopea ja kätevästi mukana kannettava siivoustuote, joka puhdistaa pinnat välittömästi ja jättää jälkeensä mausteisen tuoksun.

Organisoi olohuoneesi poistamalla kaikki esineet, jotka eivät sinne kuulu tai joita et enää käytä. Käy kirjat, aikakauslehdet ja sanomalehdet läpi ja lahjoita pois tai kierrätä kaikki mitä et enää tarvitse. Harkitse sijoittamista toimiviin säilytysratkaisuihin, kuten koreihin, jotka pitävät peitot järjestyksessä ja poissa näkyvistä, tai öljyjen kantolaukkuihin eteeristen öljyjen säilytystä varten. Hyödynnä koristeelliset laatikot ja tarjottimet ja laita niihin pieniä esineitä, kuten kynttilöitä. Näillä yksinkertaisilla vinkeillä voit tehdä olohuoneestasi rauhallisen, puhtaan ja selkeän paikan.

Kuva miehestä siivoamassa kahvipöytää Thieves® Sprayllä.

Vaihe 3: Makuuhuone

Nyt olemme jo päässeet makuuhuoneeseen asti. Puhdas ja hyvässä järjestyksessä oleva makuuhuone parantaa unen laatua ja yleistä hyvinvointia. Pidä sänkyvaatteesi puhtaina Thieves Laundry Soapilla. Kasvipohjainen ja tiivis Laundry Soap pesee pyykin hellästi, eikä pyykkeihin jää kemiallisia tai synteettisiä jäännöksiä.

Järjestellessäsi vaatekappia, muista lahjoittaa hyväntekeväisyyteen vaatteet, joita et enää tarvitse. Sängyn alle mahtuvissa säilytyslaatikoissa on kätevä säilyttää suurempia tavaroita, kuten varavuodevaatteita ja pyyhkeitä. Lasipurkit taas ovat hyviä paikkoja pitää yöpöydän laatikoihin keräytyviä pikkuesineitä, kuten kuulokkeita ja roll-on -puikkoja. Näillä ohjeilla voit luoda rauhoittavan ja järjestyksessä olevan makuuhuoneen, jossa on hyvä rauhoittua ja nukkua.

Kuva naisesta petaamassa sänkyä.

Vaihe 4: Keittiö

Nyt olemme jo päässeet keittiöön asti. Keittiö on huone, jossa koko perhe viettää paljon aikaa. Siksi keittiö voi tulla nopeasti sotkuiseksi ja likaiseksi, eli se on huone, joka kannattaa pitää puhtaana ja järjestyksessä.
​Keittiön siivoaminen on hyvä aloittaa poistamalla jääkaapista ja keittiönkaapeista käyttämättömät ja pilaantuneet elintarvikkeet. Yritä keksiä toimivia säilytysratkaisuja kaappi- ja laatikkotilan maksimoimiseksi. Pidä ruokasi tuoreena, hyvässä järjestyksessä ja suojattuna jääkaapin säilytyslaatikoissa.

Thieves Household Cleanerillä siivoat keittiötasot ja -koneet, Thieves Washing Up Liquidillä peset astiat puhtaaksi ja Thieves Fruit & Veggie Soakilla varmistat vihannesten ja hedelmien puhtauden. Luontoperäiset siivoustuotteet ovat tehokkaita ja turvallisia koko perheelle. Muistathan säilyttää Thieves-tuotteesi turvallisesti kaapin sisällä.

Kuva naisesta tiskaamassa asioita Thieves® Washing Up Liquidillä.

Vaihe 5: Istu alas ja rentoudu!

Kevätsiivous voi tuntua raskaalta projektilta, mutta lopussa kiitos seisoo. Kun käytät aikaa kodin siivoamiseen ja uudelleen järjestelyyn, voit luoda kodistasi turvasataman, jossa keho, mieli ja sielu lepäävät. Valitsemalla luontoperäisiä siivoustuotteita, kuten Thieves-tuotteita, voit pitää kotisi puhtaana ja raikkaana ilman kovia kemikaaleja. Kun kotisi on puhdas, on aika istuutua alas ja nauttia puhtaasta ja siististä ympäristöstä. Kodissasi leijuu nyt myös ihana Thievesin tuoksu!

Kuva naisesta rentoutumassa sohvalla.

Tykkää tästä blogikirjoituksesta ja kerro meille, miten sinä tuot keväisen ilmeen kotiisi!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.