Städa och organisera hemmet i vår med Thieves®

0 20/04/2023 - I HEMMET, Städa

Våren är förnyelsens årstid och visst finns det inget bättre sätt att ta vara på vårens känsla än att vårstäda och organisera hemmet? När du väljer naturligt härledda rengöringsprodukter såsom Young Livings Thieves®-utbud kan du få ett rent och trivsamt hem utan att kompromissa med ingredienserna. Vanliga städprodukter kan innehålla skadliga kemikalier, men du kan tryggt använda Thieves-produkterna som är naturligt härledda, ej testade på djur och veganska samt både effektiva och skonsamma i hemmet. I den här bloggen hittar du våra tips om att vårstäda och organisera hemmet med hjälp av Thieves!

Bild på en kvinna med en korg full med rengöringsprodukter från Thieves®.

Steg 1: badrummet

Vi börjar med det som de flesta tycker minst om att städa: badrummet. När man börjar med det tråkigaste jobbet blir man motiverad av att ha det avklarat och kan fortsätta med de andra städuppgifterna som väntar. Produktsortimentet Thieves gör också jobbet enklare och roligare. För att djuprengöra ytorna utan varken skadlig ånga eller beläggningar kan du prova vår Kitchen & Bath Scrub. Eller spä ut Thieves Household Cleaner för att göra olika rengöringsmedel till alla andra badrumsytor såsom glas, väggar och mycket mer!

Genom att städa upp och organisera badrummet kan man göra det till ett mer trivsamt och funktionellt rum. Man kan till exempel ha sina produkter i korgar eller behållare och glöm inte att återvinna tomma engångsförpackningar. Med lite möda och med hjälp av Thieves-produkterna kan badrummet bli ett fräscht och inbjudande utrymme.

Bild på en kvinna som städar handfatet i badrummet med Thieves® Kitchen & Bath Scrub.

Steg 2: vardagsrummet

Nu tar vi oss an vardagsrummet. I det här rummet kopplar man av och bjuder in gäster, så det är viktigt att det är prydligt och välkomnande. Oavsett om du har fläckar på mattan från valptassar eller fläckar på möblerna från familjens fredagsmys så hittar du flera olika hemgjorda lösningar i vår Thieves-guide till att vårstäda. Om du missade en fläck när du städade kan du använda Thieves Spray – en enkel och behändig sprej som snabbt fräschar upp olika ytor.

För att städa och rensa upp i vardagsrummet kan du börja med att flytta allt som inte bör vara där eller som du inte längre använder. Gå igenom dina böcker, tidskrifter och tidningar för att antingen återvinna dem som du inte längre behöver eller ge bort dem. Fundera på om du behöver mer funktionella förvaringslösningar såsom en korg att lägga filtar i eller fodral till dina eteriska oljor. Använd prydnadsaskar eller brickor för att förvara småsaker såsom glasunderlägg och värmeljus. Med dessa tips kan du förvandla vardagsrummet till ett rent, fridfullt och prydligt rum.

Bild på en man som rengör soffbordet med Thieves® Spray.

Steg 3: sovrummet

Nu ska vi prata om din oas, sovrummet. Ett rent och prydligt sovrum kan förbättra både sömnen och ditt allmänna välmående. Håll sängkläderna fräscha med Thieves Laundry Soap, vårt växtbaserade och ultrakoncentrerade tvättmedel som skonsamt tvättar dina lakan och gör dem fräscha med en mild doft av citrus och inga otrevliga överraskningar såsom syntetiska restämnen.

Sortera dina kläder och skänk bort allt du inte längre använder eller behöver. Du kan också förvara stora saker såsom extratäcken och handdukar i lådor under sängen. Använd tomma glasburkar för att förvara saker i nattduksbordet såsom hörlurar och din favorit bland dina eteriska roll-on-oljor. Följ dessa tips för att skapa ett fridfullt och prydligt rum som främjar avkoppling och en god natts sömn.

Bild på en kvinna som bäddar sängen.

Steg 4: köket

Sist men inte minst tar vi oss an köket! Det här rummet är man ofta i och det kan lätt bli rörigt och smutsigt, så det är viktigt att hålla det rent och organiserat. Börja med att slänga utgångna produkter och sådana du inte använder från skafferiet och kylen. Hitta smarta och funktionella förvaringslösningar för att använda hyllorna och lådorna på bästa sätt. Håll maten färsk, organiserad och skyddad i olika lådor i kylen.

Använd Thieves Household Cleaner för att rengöra köksbänken och vitvarorna, diska den stora samlingen smutsdisk med Thieves Washing Up Liquid och skölj frukt och grönt med Thieves Fruit & Veggie Soak. Oavsett vilken städuppgift det gäller så är våra naturligt härledda rengöringsprodukter ett skonsamt och effektivt alternativ för hela familjen. Kom bara ihåg att förvara dina Thieves-produkter tryggt och säkert på en mörk plats.

Bild på en kvinna som diskar med Thieves® Washing Up Liquid.

Steg 5: slå dig ner och koppla av

Att organisera och vårstäda kan kännas som en överväldigande uppgift, men resultatet är alltid mödan värt! När man rensar ut och storstädar hemmet skapar man en trygg plats som främjar avkoppling, produktivitet och allmänt välmående. Genom att välja naturligt härledda rengöringsprodukter såsom vårt Thieves-utbud kan man hålla hemmet rent och fräscht utan några skadliga kemikalier. Ta dig tid att slå dig ner och koppla av i ditt nystädade hem när du är klar. Njut av den fräscha doften av Thieves och känn dig stolt över ditt arbete!

Bild på en kvinna som kopplar av i soffan.

Gilla den här bloggen och berätta hur du brukar organisera hemmet inför våren!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.