O casă curată și organizată cu Thieves®

0 20/04/2023 - ACASĂ, Curățenie

Primăvara este anotimpul reînnoirii și ce modalitate mai bună de-a cinsti spiritul sezonului decât prin a-ți curăța și organiza căminul în profunzime. Alegând produse de curățare formulate cu ingrediente derivate în mod natural, precum cele din gama Thieves® de la Young Living, poți obține un cămin vesel și sănătos, fără compromisuri. În timp ce produsele tradiționale de curățare pot conține chimicale dure, tu poți fi încrezător/încrezătoare știind că toate produsele Thieves sunt vegane, derivate în mod natural și nu au fost testate pe animal ceea ce le face alternative delicate și eficiente pentru a le folosi în căminul tău. În acest articol, vom împărtăși sfaturi pentru curățenia de primăvară și tehnici de reorganizare cu ajutorul lui Thieves!

Imagine cu o femeie cu un coș plin de produse de curățare Thieves®.

Pasul 1: Baia

Hai să începem cu sarcina cea mai puțin plăcută de pe lista fiecăruia—baia. Începând cu cea mai neplăcută sarcină, te vei simți împlinit/ă și motivat/ă să continui cu lista de sarcini de îndeplinit. Utilizarea liniei de produse Thieves te va ajuta, de asemenea, să-ți faci treaba mai ușoară și mai plăcută. Pentru a realiza o curățare în profunzime a suprafețelor, fără substanțe chimice și reziduuri dure, încearcă detergentul nostru pentru bucătărie și baie Kitchen & Bath Scrub. Sau diluează detergentul nostru de uz casnic Thieves Household Cleaner pentru a crea soluții de curățare pentru toate suprafețele din baia ta, inclusiv sticlă, pereți și multe altele.

Făcând ordine și organizându-ți baia, o poți transforma într-un loc mai plăcut și mai funcțional. Ia în considerare utilizarea coșurilor și a recipientelor pentru a-ți organiza produsele esențiale și nu uita să reciclezi recipientele goale. Cu puțin efort și ajutorul produselor Thieves, baia ta poate deveni un loc senin și primitor.

Imagine cu o femeie care curăță chiuveta folosind Thieves® Kitchen & Bath Scrub.

Pasul 2: Sufrageria

Apoi, hai să trecem la sufragerie. Acesta este locul pentru relaxare și divertisment, așa că este important să-l menții curat și primitor. Fie că ai pete pe covor de la lăbuțele cățelului tău sau stropi pe mobilă de la o seară de film în familie, citește ghidul nostru Curățenie de primăvară cu Thieves pentru a descoperi o serie de rețete de detergenți pentru a înlătura murdăria. Pentru locurile ratate la curățarea inițială, ia pulverizatorul Thieves Spray – o soluție rapidă și convenabilă de curățare care reîmprospătează suprafețele instantaneu.

Pentru a-ți face ordine în sufragerie, începe prin a îndepărta lucrurile care nu au ce căuta acolo sau pe care nu le mai folosești. Sortează-ți cărțile, revistele și ziarele și donează sau reciclează-le pe cele de care nu mai ai nevoie. Ia în considerare să investești în soluții de depozitare, precum coșuri pentru a-ți ține păturile organizate și departe de ochii lumii sau cutii pentru a-ți depozita uleiurile esențiale. Folosește cutii decorative sau tăvi pentru lucrurile mici, precum suporturile pentru pahare și lumânările. Incorporând aceste sfaturi mici, îți poți transforma sufrageria într-un spațiu curat, calm și ordonat.

Imagine cu un bărbat care curăță o măsuță de cafea cu Thieves® Spray.

Pasul 3: Dormitorul

Acum hai să vorbim despre sanctuarul tău, dormitorul. Un dormitor curat și organizat îți poate îmbunătăți calitatea somnului și starea generală de bine. Menține-ți așternuturile proaspete cu formula extrem de concentrată, pe bază de plante, care îți spală delicat hainele a detergentului pentru haine Thieves Laundry Soap, lăsându-le reîmprospătate cu un miros ușor citric și fără surprize sau reziduuri sintetice.

În ceea ce privește organizarea, fă-ți ordine printre haine și donează-le pe cele pe care nu le mai porți sau de care nu mai ai nevoie. Caută cutii de depozitare pe care le poți ține sub pat pentru articole mai mari, precum așternuturi și prosoape de rezervă. Redă funcționalitatea borcanelor și reorganizează articolele aruncate în sertarele noptierelor, precum căștile și uleiurile tale esențiale roll-on preferate. Urmează aceste sfaturi pentru a crea un spațiu calm și organizat care promovează relaxarea și un somn odihnitor.

Imagine cu o femei care își face patul.

Pasul 4: Bucătăria

În cele din urmă, hai să ne ocupăm de bucătărie! Această încăpere este adesea cea mai aglomerată din casă și poate deveni repede dezordonată și murdară, așa că este important să o menținem curată și organizată. Pentru a-ți face ordine prin bucătărie, începe prin a îndepărta orice articole expirate sau nefolositoare din cămară sau din frigider. Găsește soluții funcționale de depozitare pentru a maximiza spațiul din dulapuri și sertare. Ține-ți alimentele proaspete, organizate și protejate în cutii speciale pentru frigider.

Pentru curățenie, optează pentru detergentul multifuncțional de uz casnic Thieves Household Cleaner pentru a curăța blaturile și electrocasnicele, scapă de teancul de farfurii nespălate cu detergentul nostru pentru vase Thieves Washing Up Liquid și curăță-ți fructele și legumele de germenii persistenți cu detergentul pentru fructe și legume Thieves Fruit & Veggie Soak. Oricare ar fi situația, produsele noastre de curățare formulate cu ingrediente derivate în mod natural oferă alternative delicate și eficiente pentru tine și familia ta. Ține minte să depozitezi aceste produse Thieves în condiții de siguranță și departe de lumina directă a soarelui.

Imagine cu o femeie care spală vasele cu Thieves® Washing Up Liquid.

Pasul 5: Ia o pauză și relaxează-te

Curățenia de primăvară și organizarea pot fi o sarcină dificilă, dar rezultatele sunt întotdeauna pe măsură! Alocând timpul necesar pentru a face ordine și a-ți curăța căminul în profunzime poți crea un rai sigur în care dăinuie relaxarea, productivitatea și stare generală de bine. Alegând produse de curățare formulate cu ingrediente derivat în mod natural, precum cele din gama Thieves®, îți menții căminul curat, proaspăt și fără substanțe chimice dure. Așa că, după ce ai terminat curățenia, ia o pauză și relaxează-te în spațiul tocmai reorganizat. Bucură-te de mirosul proaspăt al lui Thieves și savurează sentimentul de împlinire.

Imagine cu o femei care se relaxează pe canapea.

Dă like la acest articol și spune-ne cum îți place să-ți pregătești căminul pentru primăvară?

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.