Hemmottele hauvaasi: suunnittele täydellinen päivä koirallesi!

0 17/04/2023 - ETEERISET ÖLJYT, Lemmikit, Tutustu eteerisiin öljyihin

Tiesitkö, että huhtikuussa vietetään kansainvälistä lemmikkien päivää? Kuten koiranomistajat, myös me haluamme varmistaa, että karvaiset ystävämme tuntevat olevansa rakastettuja vuoden jokaisena päivänä. Lemmikeille pyhitettynä päivänä on kuitenkin syytä tehdä jotain erityisen kivaa. Suunnittelemalla täydellisen hauskan päivän koirallesi, voit entisestään vahvistaa sinun ja koirasi suhdetta. Tässä blogikirjoituksessamme keskitymme suunnittelemaan koiramaisen hauskaa päivää. Luvassa on muun muassa hemmottelevia hierontoja eläinystävällisillä öljysekoituksilla. Juhli kansainvälistä lemmikkien päivää ja anna koirallesi huomiota ja rakkautta!

Kuva omistajasta ja koirasta.

 

1. Seikkailu uudessa puistossa!

Koirasi taatusti pitää uusien paikkojen tutkiskelusta, ja uudessa puistossa koira saa liikuntaa ja paljon kiinnostavia uusia hajuja, joita nuuhkia. Voit etsiä uusia puistoja joko internetistä tai kysyä muilta koiranomistajilta ideoita. Saapuessasi uuteen puistoon, kävele puistossa ja anna koirasi haistella ja tutkia omaan tahtiinsa. Voitte leikkiä piilosta, juosta tai pitää vaikka lyhyen koulutustuokion. Koirasi tykkää uusista paikoista ja kuka tietää, vaikka itsekin löydät uuden suosikkipuiston.

Kuva koirasta juoksentelemassa puistossa.

 

2. Leikitään!

Koirat rakastavat leluja. Uusi lelu saa koirasi riehaantumaan ja samalla se myös aktivoi koiraa. Sinun kannattaa valita lelu, josta koirasi todennäköisimmin pitää. Lelun tulee myös olla turvallinen. Jos koirasi rakastaa noutoleikkejä, uusi pallo on erinomainen ostos. Jos taas koirasi on pureskelija, valitse puruleluja, jotka kestävät innokasta jyrsimistä. Voit ottaa koirasi mukaan ostoksille ja antaa hänen itse valita lelunsa. Oih, kuinka iloisesti koirasi häntä heiluukaan!

Kuva koirasta leikkimässä noutoleikkejä.

 

3. Anna karvaiselle kaverillesi suosikkiherkku!

Koirat rakastavat nameja! Oli nami sitten koiran keksi tai mehevä luu, erilaisia koiraherkkuja on vaikka kuinka paljon. Voit tehdä koirallesi herkun myös itse käyttämällä yksinkertaisia ainesosia, kuten maapähkinävoita, kaurahiutaleita ja bataattia. Nyt ainakin tiedät, mitä koirasi syö! Testaa ideoitamme ja hemmotelle hauvaasi kansainvälisenä lemmikkien päivänä!

Kuva koirasta syömässä herkkua.

 

4. Palkitse hauvaasi hieronnalla

Kukapa ei nauttisi rentouttavasta iltahieronnasta? Young Livingillä on  Animal Scents® -tuotesarja, jonka tuotteet on valmistettu rakkaudella, eivätkä ne sisällä lemmikillesi harmillisia kemikaaleja. Auta lemmikkiäsi rauhoittumaan jännittävän päivän jälkeen Pet Care -öljysekoituksen olibaanihartsin, laventelin ja tangeriinin tuoksuilla. Jos koirasi kaipaa raikastumista kaikkien ulkoilmaseikkailuiden jälkeen, Pet Fresh -öljysekoituksen makean mausteinen tuoksu rientää apuun. Ennen kuin käytät näitä öljysekoituksia koirallasi ensimmäistä kertaa, lue näiden öljysekoitusten turvallisesta käytöstä.

Kuva koirasta saamassa hierontaa Animal Scents® -öljysekoituksella.

 

Tykkää tästä blogikirjoituksesta ja kerro meille, miten sinä hemmottelet koiraasi.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.