Joululahjaideoitamme

0 29/11/2021 - KOTONA, Vapaapäivät, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Vuoden maagisin aika on vihdoin täällä ja me olemme luonnollisesti hirveän innoissamme. Olipa sitten kyse juhlaperinteistä, perheen ja ystävien kanssa ajanviettämisestä tai herkullisesta ruoasta, joulu on yhdessäoloa ja rakkauden osoittamista. Tässä blogissa kerromme eteerisistä öljyistä ja eteerisiä öljyjä sisältävistä tuotteistamme, jotka ovat olleet kestosuosikkejamme tämän vuoden aikana. Tuotteistamme löydät varmasti lahjoja perheellesi, vanhemmillesi ja karvaisille kavereille.

Miehille

Miehille lahjojen valitseminen on tunnetusti vaikeaa. Tänä vuonna voisit ostaa miehelle tuotteita, joita hän ei aikaisemmin edes tajunnut tarvitsevansa. Meidän hienon eteerisen Shutran®-öljysekoituksen  tuoksu on intohimoisen vastustamaton ja tätä öljysekoitusta on Shutran® 3-in-1 Men’s Washissa, Shutran® Shave Creamissa ja Shutran® Beard Oilissa! Itseluottamusta ja tyyliä huokuvat Shutran-tuotteemme sopivat tänä jouluna hienosti pukinkonttiin.

Joulupukki ja porokoristeet Shutran®-öljysekoituksen, Shutran® 3-in-1 Men’s Washin, Shutran® Shave Creamin ja Shutran® Beard Oilin kera

Naisille

Joulu on sopiva aika ostaa elämäsi naiselle jotain, jota tämä itse ei kenties ajattelisi ostaa itselleen. Jos nainen, jolle olet ostamassa lahjaa on kosmetiikan ystävä, hän taatusti arvostaa Savvy Minerals® by Young Living -tuotteita. Et voi mennä pahasti pieleen, jos ostat kauniin neljän luomivärin meikkipaletin, joka sisältää  eteeristä laventeliöljyä. Toinen hyvä vaihtoehto on Savvy Mineral Essential Brush Set ja voit olla varma, että elämäsi nainen on tyytyväinen.

Savvy Minerals by Young Living®-silmämeikkipaletti ja Savvy Minerals -harjasetti

Lapsille

Ilahduta lapsukaisiasi Happy the Penguin Diffuserilla! Tässä pingviinidiffuuserissa on seitsemän erilaista valo- ja äänivaihtoehtoa, mukaan lukien valkoisen kohinan ääni.  Diffuuserin mukana tulee 5 ml:n pullo eteeristä Lavender-öljyä, joka viimeistelee lahjan. Jos pikkuisesi rakastavat Happy the Penguin -diffuuseria, voisit harkita investoivasi myös Feather the Owl -diffuuseriin.

Happy the Penguin Diffuser 5 ml:n Lavender-öljyn kanssa

Lemmikeille

Monelle meistä lemmikit ovat tärkeä osa perhettä. Tänä jouluna voit hemmotella lemmikkiäsi Animal Scents® -sarjamme tuotteilla. Pet Care -öljysekoitus sisältää ylellistä olibaanihartsia, makeaa laventelia ja kirpeää tarngeriinia, Pet Fresh –öljysekoitus taas sisältää lämmittävää mirhaa ja PuriClean -öljysekoituksessa on rosmariinia.

Jouluinen koirakoriste Animal Scents® Pet Renew - ja PuriClean-öljysekoitusten kanssa

Onko sinulla suunnitelmissa antaa Young Living -lahjoja rakkaillesi tänä jouluna? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.