Tee päivästäsi onnistunut Garyn hyvän päivän rutiinilla

0 12/05/2020 - Elämäntapa, Mindfulness, YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Oletko koskaan herännyt niin, että tunnet olevasi valmiina kaikkeen? Ehkä tunnet jonkun, joka on täynnä energiaa ja itseluottamusta aamusta alkaen. Olit sitten aamu- tai iltavirkku, sitä ei ole kiistäminen, että aamun ensimmäiset hetket ovat merkityksellisiä loppupäivän sujumisen kannalta.

Ottamalla mukaan eteeriset öljyt aamurutiiniisi voit keskittyä päivän tavoitteisiin ja olla itsevarmempi kohtaamaan päivä positiivisella mielellä. Tiettyjen öljyjen sekoittaminen keskenään voi auttaa sinua saavuttamaan oikea mielentila, joka auttaa sinua päivän tavoitteiden selättämisessä.

Tämän vuoksi Young Livingin perustaja, D. Gary Young, loi voimaannuttavan öljyrutiinin, Garyn hyvän päivän rutiinin. Gary oli aina tekemisissään sinnikäs, eikä mikään tehtävä tai tavoite ollut Garylle liian suuri tai mahdoton. Neljä Garyn hyvän päivän rutiinin öljyä korostaa positiivista mielentilaa, ja kun näitä neljää öljyä käytetään yhdessä, päiväsi alkaa vahvasti.

Kun hyvän päivän rutiinin noudattamisesta tulee tapa, sinusta tulee optimistisempi ja energisempi.

GARYN HYVÄN PÄIVÄN RUTIINI: VAIHE VAIHEELTA -OPAS*

Vaihe 1: Valor

Laita 1 tippa Valoria vasemman ranteesi päälle. Laita vasen ranteesi oikean ranteesi päälle, niin että ranteet koskettavat toisiaan. Pidä ranteita yhdessä. Keskity ajattelemaan tasapainoisia ajatuksia. Valorin vahvat yksittäiset öljyt vahvistavat ja raikastavat ja sen lisäksi ne tukevat itseluottamusta ja rohkeutta.

Vaihe 2: Highest Potential

Laita 1 tippa Highest Potentialia napasi yläpuolelle edistämään positiivisia tuntemuksia ja rauhoittamaan mieltä.

ie Ota hyöty irti sinisen sypressipuu ja muiden puhtaiden öljyjen tuoksuista. Tämä öljysekoitus voi auttaa sinua pääsemään kosketuksiin todellisen minäsi kanssa.

Vaihe 3: Joy

Laita 1 tippa Joyta sydämesi yläpuolelle edesauttamaan onnellisuuden tunteita. Luo onnellinen ja iloinen ympäristö tällä puhtaalla ruusun, jasmiinin, tangeriinin ja bergamotin öljysekoituksella.

Vaihe 4: White Angelica

Laita 1 tippa White Angelicaa kämmeniisi ja hiero niitä yhteen. Pyyhkäise päätä, olkapäitä ja kehoasi kämmenilläsi suojellaksesi energioitasi ja kohottaaksesi mielialaa. Ainutlaatuisessa White Angelicassa yhdistyvät 10 eteeristä öljyä, jotka ovat lähtöisin eri puolilla maailmaa kasvavista eksoottisista kasveista. White Angelica -öljy luo positiivista tunnelmaa ja optimismia.

Epäonnistumiset ja haasteet kuuluvat elämään, mutta on tärkeä muistaa, että sinulla on voima muuttaa asioita. Asioiden muuttamisessa on tärkeää aloittaa päivä positiivisuutta edistävällä rutiinilla!

*Huomioitavaa: Garyn hyvän päivän rutiini on muunneltavissa tarpeiden mukaan.

Oletko sinä kokeillut eteerisiä öljyjä, joita on Garyn hyvän päivän rutiinissa? Kommentoi ja kerro!

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.