Nova godina, nova ulja: pet odličnih mješavina eteričnih ulja za ustrajanje u novogodišnjim odlukama

0 08/01/2021 - Prisutnost u trenutku, YL proizvodi, YOUNG LIVING, ZDRAV NAČIN ŽIVOTA

Nova godina napokon je stigla, dajući nam priliku da donesemo nove i uzbudljive odluke. Ponosimo se svojim prekrasnim mješavinama eteričnih ulja i uvjereni smo da svaka od njih može nadahnuti, bilo da je riječ o duhovnom buđenju, poslovnim ambicijama i pothvatima ili zdravijem načinu života i češćoj tjelovježbi. Slijedi pregled nekoliko odličnih eteričnih ulja koja vam mogu pomoći na putu prema rastu, uspjehu i usredotočenosti u 2021. godini. Kako bi bilo da njima proširite svoju kolekciju za uspješan početak nove godine?

1. Mješavina eteričnih ulja Motivation

Nema boljeg vremena od početka godine da ustrajete u svojim snovima i postavite visoke ciljeve. Ključ svega uvijek je motivacija. Motivation je izvrsna mješavina eteričnih ulja rimske kamilice, smreke i lavande koja pruža vrlo umirujuću aromu. Možda je upravo to poticaj koji vam je potreban na putu do ispunjenja ciljeva.

Mješavina eteričnih ulja Motivation

2. Mješavina eteričnih ulja Highest Potential

Highest Potential moćne je i egzotične arome koja okrepljuje, a odličan je odabir kada postavljate osobne ciljeve. Sadrži poticajnu mješavinu ulja Australian Blue, umirujuće ulje ylang-ylanga i cvjetno ulje jasmina, koji vam mogu pomoći da u novoj godini podignete samopouzdanje, potaknete osobni rast i oslobodite svoj puni potencijal.

Mješavina eteričnih ulja Highest Potential

3. Mješavina eteričnih ulja Clarity

Uspjeh je često rezultat vrijednog i usredotočenog rada. Clarity se odlikuje stimulirajućim sastojcima poput eteričnog ulja paprene metvice i ružmarina, čija aroma podiže koncentraciju i produktivnost. Ulje primijenite lokalno da razbudite um i uživate u ugodnom mirisu.

Mješavina eteričnih ulja Clarity

4. Mješavina eteričnih ulja Dream Catcher

Da biste krenuli naprijed, napredovali i otvorili putove do snova, potrebno ih je kreativno predočiti i pretočiti u stvarnost. Dream Catcher jača snagu pozitivnih misli, budi osjetila i usmjerava vas na put prema samoostvarenju. Nemojte da vam se negativne misli i sumnje prepriječe na putu do uspjeha.

Mješavina eteričnih ulja Dream Catcher

5. Mješavina eteričnih ulja Awaken

Young Living Awaken inspirativna je kombinacija nekoliko eteričnih ulja koja pomaže pobuditi unutarnju svijest kako biste lakše donosili odluke. Uspješne i poželjne promjene lakše je postići ako vas svakodnevno prati aroma koja stimulira i povećava energiju. U njezinu su sastavu eterična ulja crne smreke s farme Northern Lights, mandarine i korijandera. Riječ je o svojevrsnoj pokretačkoj snazi koja vam pomaže ostvariti novogodišnje odluke.

Mješavina eteričnih ulja Awaken

U kojim novogodišnjim odlukama ustrajete? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.