Nytt år, nya oljor – 5 fantastiska oljor som hjälper dig med dina nyårslöften

0 07/01/2021 - Mindfulness, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

År 2021 är äntligen här och nu har vi chansen att avlägga nya, spännande nyårslöften. Vi på Young Living är stolta över våra underbara blandningar och tror att vi har något som kan inspirera varenda person, oavsett om det gäller andlig utveckling, ambitiösa verksamhetsmål eller att börja gymma igen och komma i form. Här har vi skrivit ner några av våra favoritoljor som kan hjälpa dig på din resa mot utveckling, framgång och fokus 2021. Varför inte lägga till en eller två i din kollektion som en perfekt start på året?

1. Den eteriska oljeblandningen Motivation

Det finns inget bättre tillfälle än början på ett nytt år för att följa sina drömmar och nå nya milstolpar. Knepet är oftast att hitta motivation. Den här underbara blandningen är en härlig kombination av romersk kamomill, gran och lavendel och har en djupt rogivande doft som kan ge dig den där boosten du behöver för att förverkliga dina mål.

Den eteriska oljan Motivation

2. Den eteriska oljeblandningen Highest Potential

Den eteriska oljan Highest Potential har en verksam, upplyftande och exotisk doft som passar perfekt när man sätter upp nya personliga mål. Den innehåller inspirerande Australian Blue, rogivande ylang ylang och blommiga jasmin som passar utmärkt när man vill känna större självförtroende. Den här oljan passar fint som ackompanjemang till den utveckling och potential som ett nytt år innebär.

Den eteriska oljan Highest Potential

3. Den eteriska oljeblandningen Clarity

Framgång är ofta ett resultat av det arbete man gör när man känner klarhet i tankarna. Vår eteriska oljeblandning Clarity innehåller stimulerande ingredienser såsom pepparmynta och rosmarin och har en doft som förhöjer vakenhet och inspirerar till en produktiv stämning. Känn dig fokuserad, njut av en behaglig doft och prova även Clarity utvärtes.

Den eteriska oljan Clarity

4. Den eteriska oljeblandningen Dream Catcher

För att kunna fortsätta framåt, utvecklas och nå sina drömmars mål krävs visualisering, manifestering och kreativitet. Vår eteriska oljeblandning Dream Catcher tar vara på kraften i positiva drömmar, väcker sinnena och ser till att du håller dig på rätt väg mot att nå dina mål. Låt inte negativa drömmar överskugga din möjlighet att nå framgång.

Den eteriska oljan Dream Catcher

5. Den eteriska oljeblandningen Awaken

Young Livings Awaken är en inspirerande blandning av olika eteriska oljor. Den främjar inre medvetenhet som är viktigt när man avlägger nyårslöften. Att framgångsrikt kunna ändra något blir lättare om man introducerar en stimulerande och energigivande doft i sin livsstil. Med ingredienser såsom svartgran från Northern Lights, tangerin och koriander kommer den här oljan bli den drivande kraften du behöver för att uppfylla dina mål 2021.

Den eteriska oljan Awaken

Vilka nyårslöften hoppas du kunna hålla i år? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.