Nieuw jaar, nieuwe oliën – Vijf fantastische melanges voor goede voornemens

0 07/01/2021 - Mindfulness, WELLNESS, YL-producten, YOUNG LIVING

2021 is eindelijk gearriveerd en brengt de mogelijkheid om nieuwe en opwindende goede voornemens te maken met zich mee. Wij zijn trots op onze prachtige melanges en geloven dat er een inspiratie is voor iedereen; of het nu gaat om spiritueel ontwaken, een ambitieus zakelijk doel of de keuze om terug te gaan naar de sportschool en op een gezond spoor te blijven. We hebben onderstaand enkele van onze favoriete oliën verzameld die je in 2021 kunnen helpen in je weg naar diepgaande groei, prestatie en focus. Voeg één of twee van deze oliën toe aan je collectie voor een perfecte start van het nieuwe jaar.

1. Motivation

Er is geen beter moment om dromen waar te maken en na te denken over het bereiken van mijlpalen dan het begin van een nieuw jaar. Motivatie is belangrijk. Deze buitengewone melange bevat een goddelijke combinatie van Roomse kamille, spar en lavendel en biedt een ontspannende geur die je een extra steuntje in de rug geeft als je daar bij het bereiken van doelen behoefte aan hebt.

Motivation essential oil bottle

2. Highest Potential

Krachtig, verkwikkend en exotisch van geur – Highest Potential is de ideale melange voor als het tijd is om persoonlijke doelen te stellen. Deze krachtige olie met inspirerende Australian Blue, verzachtende ylang-ylang en bloemachtige jasmijn stimuleert zelfvertrouwen en is de perfecte aanvulling op groei in het nieuwe jaar.

Highest Potential Essential Oil Bottle

3. Clarity

Succes is vaak het resultaat van handelingen die met een heldere geest uitgevoerd worden. Clarity bevat stimulerende ingrediënten zoals pepermunt en rozemarijn en heeft een geur die mentaal bewustzijn stimuleert en aanzet tot productiviteit. Blijf gefocust en geniet bij gebruik op de huid van een aangename geur.

clarity essential oil bottle

4. Dream Catcher

Visualisatie, manifestatie en creativiteit zijn nodig om vooruitgang te boeken en dromen waar te maken. Dream Catcher bevat de kracht van positieve dromen, prikkelt de zintuigen en garandeert dat je op het pad naar vervulling blijft. Sta niet toe dat negativiteit je dromen vertroebelt.

DreamCatcher essential oil bottle

5. Awaken

Awaken, een inspirerende combinatie van diverse etherische oliemelanges, helpt innerlijk bewustzijn te creëren dat belangrijk is bij het stellen van nieuwe doelen. Het maken van succesvolle veranderingen en gewenste overgangen is makkelijker als je een stimulerende en energieke geur toevoegt aan je leven. Deze melange, die zwarte spar, tangerine en koriander bevat, zal de drijfveer zijn die je nodig hebt om je goede voornemens voor 2021 waar te maken.

awaken essential oil bottle

Wat zijn jouw goede voornemens? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.