Hullaannu Gingeristä

0 05/10/2021 - Hiustenhoito, KAUNEUS, Tee-se-itse, Tutustu eteerisiin öljyihin

Syksyllä on ihana ympäröidä itsemme lämmöllä sekä mausteisilla ruoilla ja juomilla. Siksi eteerinen Ginger-öljy (inkivääri) on täydellinen öljy syksyyn.

Inkiväärikasvit ovat peräisin Kaakkois-Aasiasta, jossa niiden syötäviä juuria käytetään monissa makeissa ja suolaisissa resepteissä. Young Livingillä me rakastamme Ginger-öljyn rauhoittavaa tuoksua ja monipuolisuutta. Ginger-öljyä voidaan käyttää esimerkiksi hiustenhoidosta hierontaan. Tässä blogikirjoituksessa kerromme, miten me tykkäämme käyttää eteeristä Ginger-öljyä.

Tee itsellesi pelottavan ihana saippua

Kylmemmillä säillä verhoudumme paksumpiin vaatteisiin ja laiminlyömme usein vartalokuorinnan ja vartalon kosteuttamisen. Tämä omatekoinen saippua tuo ihanaa hehkua vartalon iholle. Luonnosta peräisin olevia ainesosia sisältävä saippua kuorii kuivaa ja halkeillutta ihoa tehden siitä ravitun ja kosteutetun.

Kahvinpurut kuorivat ihoa hyvin tehokkaasti, joten ole varovainen, jos ihosi on herkkä.

Tarvitset:

Valmistus:

 1. Laita saippua ja kookosöljy suureen mikroaaltouunia kestävään astiaan.
 2. Anna olla mikroaaltouunissa 30 sekuntia kerrallaan, kunnes saippua on kokonaan sulanut. Sekoita kokkareita aina välillä.
 3. Lisää eteeriset öljyt ja sekoita hyvin.
 4. Laita kahvinpurut mukaan ja sekoita. Toimi nopeasti ennen kuin saippua viilenee liikaa.
 5. Kaada seos muottiin ja anna seoksen viiletä 1-3 tuntia.
 6. Käytä ja nauti!

Ginger, Orange ja Cinnamon Bark

Nauti upeasta hierontakokemuksesta Ginger-öljyn tuoksussa!

Jos tunnet, että kehosi on väsynyt ja paikkoja kolottaa, hemmottele itseäsi virkistävällä hieronnalla. Lämmin ja mausteinen Ginger sopii hienosti yhteen Frankincensen, Bergamotin ja Tangerinen kanssa. Kun lisäät eteeriset öljyt perusöljyyn, sinulla on upea hierontaöljy.

Ginger-öljy hieronnassa

Rakastu tähän taivaalliseen Ginger-öljyä sisältävään hiusnaamioon

Inkivääri on tehostanut luonnollisia kauneudenhoitotuotteita vuosisatojen ajan, koska sen lempeän stimuloiva aromi sopii ihanasti kauneusrituaaleihin. Jos haluat pitää hiuksesi terveinä, miksi et tekisi eteeristä öljyä sisältävää hiusnaamiota, joka saa hiuksesi tuoksumaan yhtä hyvältä kuin ne näyttävät?

Tarvitset:

Valmistus:

 1. Aloita pesemällä hiuksesi. Hiuksiin ja päänahkaan kerääntyneet tuotteet nimittäin estävät naamiota imeytymästä kunnolla.
 2. Yhdistä Ginger- ja Rosemary-öljyt perusöljyyn pienessä kulhossa.
 3. Erottele kammalla hiukset osioihin.
 4. Levitä seos päänahasta hiusten juuriin sormia käyttäen. Voit käyttää sormiesi sijasta kampaa, jos se helpottaa seoksen levittämistä. Keskity pääasiassa päänahkaan, jotta öljy pääsee kunnolla imeytymään.
 5. Anna seoksen vaikuttaa 15-30 minuuttia. Pese hiukset.
 6. Käytä naamiota kaksi kertaa viikossa.

Rosemary- & Ginger-öljyt hiusnaamion kanssa

Palkitse makunystyröitäsi Gingerin mauilla

Eteerisen Ginger-öljyn lisäksi meillä on Ginger+-öljy,  herkullinen kulinaarinen öljy, joka antaa makua ruokiin. Suunnittelit sitten käyttäväsi Ginger Plus-öljyä aamuteessä, wokissa tai leivoinnaisissa, olemme varmoja, että siitä tulee keittiösi vakiotuote.

Ginger Plus-öljyä teehen

Miten sinä käytät Ginger- ja Ginger Plus-öljyjä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.