De bästa oljorna för en härlig svemester

0 27/09/2021 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Världen börjar öppna upp igen och saker börjar så sakteliga återgå till hur de var. Nu kan vi resa igen och det tycker vi är otroligt kul, men för dem av er som inte riktigt känner sig redo för en utlandsresa är svemester ett utmärkt alternativ – och en stor fördel är att det är lätt att ta med sig sina oljor och oljeberikade produkter till mer lokala semesterorter!

I det här blogginlägget ska vi berätta mer om några av våra favoritoljor att ta med när vi reser bort – antingen för själva resan, för att förvandla ditt semesterboende till ett mysigt ”hemma borta” eller för att du ska kunna resa med hjälp av exotiska dofter trots att du befinner dig nära hemmet! På Young Living är vi stolta över att kunna erbjuda oljor som passar varje tillfälle, och nu har vi oljor för din svemester också!

Res bekvämt

Alla vet att den stressigaste delen av semestern är själva resan, och när det gäller svemestrar så betyder det långa bilresor, trafikstockning och att underhålla barnen på vägen. Det gäller att hitta den perfekta reseoljan och få är så praktiska som vår Peace & Calming® Roll-On tack vare rullkulan som gör den lätt att applicera när man är på språng – plus att den har en underbart söt citrusdoft. Dess lätta blomdoft skapar en rofylld miljö, lugnar själen och ger din hud en vacker lyster så att du utan mer stress kan fortsätta till ditt resmål!

Peace & Calming® Roll-On för bilen

Börja dagen med mer energi

Semestern är ett utmärkt tillfälle att ta igen förlorad sömn, vila och slappna av, men det betyder ju inte att du inte vill börja varje dag och känna dig lätt och pigg och redo att utforska dina nya omgivningar. Med vår fantastiska Morning Start Bath & Shower Gel kommer du att kunna göra det tack vare dess rengörande, uppiggande och djupt återfuktande recept. Den här uppfriskande duschkrämen innehåller eteriska oljor såsom Rosemary (rosmarin), Juniper (en) och Peppermint (pepparmynta), så du kommer snart att ge dig ut för att fånga dagen.

Morning Start Bath & Shower Gel i duschen

Ta hand om dina tår

Svemestrar kan innebära mycket promenerande, oavsett om du ger dig iväg till stranden, väljer vandring i fjällen  eller strosar omkring i lokala städer och byar. Med det här fotbadet berikat med eteriska oljor kommer du att hjälpa dina fötter återhämta sig varje kväll, så att du kan fortsätta din actionfyllda semester utan att trötta och värkande fötter gör dig besviken.

Du behöver

Gör så här

  1. Häll epsomsaltet i din tomma balja.
  2. Häll på Tea Tree (eller den eteriska olja du har valt) och rör för att blanda.
  3. Häll på tillräckligt mycket varmt vatten i baljan för att täcka dina fötter. Rör tills saltet har lösts upp i vattnet. Du kan göra det med dina fötter eller en sked.
  4. Låt fötterna vila i badet i 20-30 minuter. När du är klar, torka fötterna med en handduk och använd valfri fotkräm/fuktkräm.

Den eteriska oljan Tea Tree med fotbad

Njut av spa-liknande behandlingar

Saknar du upplevelsen av att bo på ett hotell utomlands? Du kan skämma bort dig själv och åstadkomma samma lyx på din svemester som på en utlandsresa! Förvandla ditt boende till ett personligt spa och ladda upp med energi i sinne, kropp och själ med hjälp av vår massageolja Relaxation. Den här vårdande oljan är full av eteriska oljor såsom Tangerine (småcitrus), Lavender (lavendel) och Ylang Ylang och kan masseras in på din rygg, axlar och ben och skapa en känsla av lugn samtidigt som den avger en uppiggande doft.

Massageoljan Relaxation för massage

Omge dig med dina favoritdofter

För att göra hemresan mindre stressfylld, varför inte investera i en Car Vent Diffuser? Den här doftspridaren finns i färgerna rosa guld och grå och oljan appliceras på bomullstussar som med hjälp av luften eller värmen från bilens ventilation sprider doften av valfria eteriska oljor. Säg adjö till oönskade lukter och njut av dina favoritdofter var du än är!

Car Vent Diffuser i en bil

Hur tänker du använda eteriska oljor på din svemester? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.