Upp och hoppa – oljor för en uppiggande morgonrutin

0 27/07/2021 - ETERISKA OLJOR, Hur man använder eteriska oljor, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Det sägs att nyckeln till en lyckad dag är att den börjar på rätt sätt, och välorganiserade morgonrutiner är nu mer populära än någonsin. Oavsett om det är via duschen, dina hudvårdsprodukter eller en stadig frukost så tror vi här på Young Living att det finns många olika sätt att göra din morgonrutin ännu bättre genom att använda våra fantastiska eteriska oljor. I det här inlägget visar vi dig några av våra favoritoljor, som alla doftar underbart och gör att du ser fram emot dagen!

Oljan att vakna till

Vi vet alla hur det känns – väckarklockan slår i gång, du snoozar den i 5 minuter och helt plötsligt är din morgonrutin helt förstörd när du vaknar sent och måste stressa för att hinna göra dig i ordning. Med den här underbara blandningen kommer du att kunna börja dagen på rätt sätt, full av energi och inspirerad inför dagen.

Uppfriskande upp och hoppa-sprej

Blanda i en sprejflaska med destillerat vatten, förvara vid sidan av sängen och spreja precis när du vaknar för att uppleva den uppiggande doften medan du njuter av en kopp te och anpassar dig till morgonljuset.

De eteriska oljorna Peppermint, Young Living Citrus Fresh och Lemon med en soluppgång

Oljan till din morgondusch

Om du inte är en typisk morgonmänniska vet du att en uppfriskande dusch är det bästa sättet att vakna och få energi inför dagen. För att förvandla ditt badrum till ett spa där du kan njuta en stund innan arbetsdagen ens har börjat, testa vår Morning Start Bath & Shower Gel – en energigivande blandning av naturligt rengörande och återfuktande växter och våra eteriska oljor Rosemary (rosmarin) och Juniper (en). Ett annat alternativ är att testa våra Easy Breeze Awakening Shower Steamers. Placera en på golvet i duschen (någonstans där den blir blöt, men inte direkt under en vattenstråle) och bli omedelbart förälskad i den friska, doftande ångan av de eteriska oljorna Eucalyptus (eukalyptus) och Peppermint!

Morning Start Bath & Shower Gel och Easy Breeze Awakening Shower Steamers

Oljan till din hudvårdsrutin på morgonen

För ren och underbart vacker hud finns det inget viktigare än en ordentlig hudvårdsrutin på morgonen. Många av Young Livings eteriska oljor fungerar bra tillsammans med hudvårdsprodukter, men några av våra favoriter är Carrot Seed (morot), som är perfekt för oljig och mogen hud, Lavender (lavendel), som främjar en ungdomlig, fräsch hy, och Cedarwood (cederträ), som verkar lindrande på huden. Blanda en droppe eller två av den olja du väljer i din rengöringskräm eller fuktkräm och njut av vårdande fördelar såväl som underbara dofter.

De eteriska oljorna Carrot Seed, Cedarwood och Lavender med hudvårdsprodukter på morgonen

Oljan du kan använda i din frukost

Det är välkänt att frukosten är dagens viktigaste mål, så vad passar bättre än att njuta av smakerna av våra goda Plus-oljor direkt på morgonen? Med vårt fantastiska utbud av matlagningsoljor kan du piffa upp allt från äggröra till fräscha smoothies med en droppe av våra eteriska oljor av hög kvalitet. Testa Orange+ eller Lemon+ tillsammans med din favoritdryck på morgonen och förvandla dina maträtter med örtiga favoriter såsom Oregano+ och Basil+!

De eteriska Plus-oljorna Orange Plus, Lemon Plus, Oregano Plus och Basil Plus med frukosträtter

Ser du fram emot att använda Young Livings eteriska oljor på morgnarna? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.