Sunt uleiurile esențiale citrice sigure pentru dinții tăi?

0 24/06/2019 - Standarde și siguranță, ULEIURI ESENȚIALE

Infografic cu gradație de pH și erodarea smalțului dentar de către acidul uleiurilor citrice

Din cauza dezbaterii continue cu privire la efectele uleiurilor citrice asupra smalțului dinților, am decis să ne găsim singuri răspunsurile!  Condus de Dr. Michael Buch, fostul președinte al secțiunii specializate din cadrul Asociației Americane de cercetări dentare și actualul director științific al Young Living, împreună cu echipa sa, s-a făcut o analiză în laborator pentru a determina dacă uleiurile esențiale citrice pure ale Young Living afectează smalțul dentar într-un mod similar cu sucurile citrice.

 

S-a demonstrat că sucurile citrice cauzează eroziunea acidă a smalțului dentar în timp, deoarece conțin acizi care reduc pH-ul din gură până când smalțul dinților începe să devină mai sensibil.

Pur și simplu, cu cât mai acidică (ph scăzut) este gura, cu atât e mai posibil ca smalțul să fie afectat.

PROCEDURA DE TESTARE A FOST URMĂTOAREA:

  1. Un electrod pH a fost introdus în apă purificată și a fost măsurat pH-ul
  2. 5 ml de suc de citrice proaspăt stors a fost adăugat într-un pahar de apă și pH-ul a fost măsurat din nou.
  3. În alt pahar, o cantitate egală din uleiul esențial citric corespondent al Young Living a fost adăugat în apă, și pH-ul a fost măsurat în același fel.

Uleiurile Lemon, Lime, Tangerine, Orange și Grapefruit au fost testate.  Fiecare din sucurile de fructe testate a fost de cel puțin 10 ori mai acidic ca uleiul său esențial corespondent de la Young Living.

De fapt, uleiurile esențiale Young Living au cauzat doar schimbări minime în nivelul pH-ului în apă (mai puțin de o unitate de 1pH).

Aceste rezultate de laborator confirmă că uleiurile esențiale citrice ale Young Living nu diminuează nivelul pH-ului ca sucurile de fructe și de aceea sunt mult mai puțin probabile să cauzeze eroziunea acidă a smalțului.

Datorită cercetărilor făcute de echipa doctorului Buch, poți fi liniștit/ă deoarece uleiurile esențiale citrice îndrăgite de tine, de la Young Living, nu vor compromite smalțul dinților tăi.

Acum că ai toate informațiile, pe care din uleiurile noastre esențiale delicioase din gama Plus îl vei adăuga în următoarea ta rețetă?  Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.