5 uleiuri esențiale pentru călători (Ce trebuie să știi)

0 17/06/2019 - ACASĂ, Stil de viață, Vacanțe, WELLNESS

Bucuria rezervării unui bilet către o țară nouă este punctul de pornire a unor vacanțe magice și extraordinare.  Fie că te îndrepți către Roma, Maroc sau mai departe, călătoriile pot crea unele din cele mai fericite amintiri.  Străbaterea aeroporturilor, auzind limbi străine sau străbaterea unor orașe necunoscute, însă, pot părea îngrijorătoare într-o vacanță de altfel aventuroasă. Vrem să ne asigurăm că singura ta grijă este să te întrebi dacă să cumperi un pain au chocolat sau două.  Verifică secretele noastre pentru admirarea priveliștilor într-o vacanță fără griji.

Uleiul Peppermint  beneficii și utilizări

Jet lag, picioare amorțite, probleme cu stomacul- acestea sunt doar câteva din lucrurile care pot afecta o vacanță distractivă. De aceea ar trebui să ai cu tine și  uleiul esențial Peppermint și suplimentul alimentar pe bază de uleiuri esențiale Peppermint+ pentru un mic ajutor suplimentar în deplasare.

Inhalează aroma revigorantă a mentei după ce cobori din avion pentru o înviorare necesară a pașilor tăi.

Masează Peppermint pe tălpi după o zi lungă de plimbări pe străzile Amsterdamului.

Ia Peppermint+ în fiecare dimineață într-o capsulă vegetală sau adaugă o picătură în ceaiul tău pentru a te bucura de un impuls de aromă revigorantă.

Uleiul esențial Stress Away

Este posibil ca problemele unei călătorii, cum ar fi pierderea trenurilor sau a rezervării la hotelul dorit de tine, să îți ruineze întreaga experiență; sau poate ajungi la aeroport și îți dai seama că pașaportul tău încă este acasă pe masa din bucătărie.  Nu spunem că s-a întâmplat asta… dar hai să spunem că în caz de se întâmplă,  un pic de Stress Away ar fi fost binevenit și foarte apreciat!  Păstrează acest ulei tot timpul în geanta ta.

Inhalează aroma îmbietoare când ți se termină bateria la telefon și te-ai pierdut în metrou.

Aplică Stress Away pe încheieturi înainte de a ieși pe ușă pentru a merge într-o excursie de cățărat pe stânci.

Utilizează-l ca parfum personal pentru o seară în oraș în Stockholm.

Uleiul esențial DiGize

Călătoritul este pur și simplu o scuză de a savura multă mâncare într-un loc nou.  Dacă te îndopi cu churros și paella, plăcinte și asado, sau curry picant, vei dori să te odihnești, de aceea îți recomandăm să te relaxezi cu aromele liniștitoare ale amestecului DiGize, aromele uleiurilor esențiale de tarhon, ghimbir, mentă, ienupăr, fenicul, lămâiță, anason și paciuli.  Îți va deveni cel mai loial partener de călătorii. .

Ia și Essentialzymes-4 înainte de fiecare meniu delicios.

Te poți baza pe Thieves

Oxigenul reciclat din cabinele de avion și din spațiile comune din hosteluri are nevoie întotdeauna de reîmprospătare. De asemenea, probabil că vei dori să ai grijă mai mult de organismul tău pentru a te bucura de fiecare secundă a aventurii tale.  Pentru cele mai bune rezultate, ia cu tine duo-ul dinamic Thieves și Thieves+.

Cere-i însoțitorului de zbor un prosop fierbinte pentru mâini; adaugă 2-3 picături de Thieves și șterge-ți locul și măsuța pliantă pentru o aromă proaspătă înainte de a te pregăti pentru zbor.

Adaugă o picătură de Thieves+ în ceaiul sau cafeaua de dimineață, la cafeneaua locală, pentru un impuls de savoare și pentru a susține o stare generală de bine.

Pulverizează Thieves Spray în cameră când ajungi la hotel pentru a reîmprospăta casa ta departe de casă.

Uleiul Lavender: Un esențial pentru călătorii

Câteodată cele mai bune vacanțe ne scot cu mult în afara zonei noastre de confort.  Asta poate include călătoritul până în celălalt capăt al lumii, înotatul cu rechini sau pur și simplu aterizarea într-un loc unde nu vorbești limba locală.  Nu se merită ca tensiunea nervoasă sau lipsa ocazională de somn să te oprească din a te distra.   Păstrează Lavender și Lavender+ cu tine și vei fi gata de orice.

Combate lipsa ocazională de somn de la schimbările de fus orar, adăugând Lavender+ în ceaiul tău de seară.

Utilizează experiența floral aromatică a lavandei pentru mirosul său calmant înainte de a te da cu tiroliana în Costa Rica.

Masează uleiul de Lavandă în piele cu uleiul Young Living V-6 după o zi de stat la soare în Caraibe.

Sfat YL: Pentru și mai multe utilizări ale acestor cinci uleiuri, ia un aromatizator pentru călătorii cum ar fi aromatizatorul nostru USB!  Acesta te va ajuta să reîmprospătezi orice spațiu în care ești.

Răspândește-ți înțelepciunea cu privire la călătorii:  Ce uleiuri esențiale iei întotdeauna cu tine într-o călătorie?  Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.