Scapă de griji cu un păr sănătos! Tratament pentru păr pe bază de 3 uleiuri esențiale pe care îl poți prepara acasă

0 28/07/2019 - Bricolaj, FRUMUSEȚE, Îngrijire a părului

Părul nostru se confruntă mereu cu produse de aranjare și vopsit lunar. Dacă părul tău începe să aibă un aspect uleios, nu trebuie să îți prinzi părul în coc. Folosește uleiuri esențiale pentru păr pentru a-i conferi strălucire și volum și astfel poți avea părul superb și sănătos la care ai visat! Pentru a avea un păr de invidiat, ai nevoie doar de ingrediente pe care le ai deja acasă, și anume, uleiuri esențiale, uleiuri de bază, apă și câteva ustensile și ingrediente.

Ce mai aștepți? Obține aceste ingrediente și încearcă aceste tratamente pe care le poți prepara acasă pentru a aranja, hidrata și curăța părul.


Spray preparat acasă pentru păr uscat

Mai întâi, o rețetă simplă pentru repararea părului uscat. Dacă ai un păr lipsit de strălucire sau cu un aspect uscat în mod natural, pulverizează acest tratament pe tot părul pentru a-l hidrata, fără a-i conferi un aspect gras. Folosește acest spray înainte de a-l usca și aranjează-l pentru a-i conferi un plus de strălucire, după ce faci ultimele retușuri sau în timpul zilei pentru a ține buclele și firele rebele sub control.

Acest amestec de uleiuri esențiale conferă un plus de strălucire și hrănește părul, iar uleiul de jojoba și uleiul Young Living V-6® pătrunde în firul de păr, conferindu-i hidratare și un aspect neuleios de lungă durată.

Ingrediente de care ai nevoie:

Mod de preparare:

 • Adaugă toate ingredientele într-un recipient de sticlă de 350 ml cu pulverizator.
 • Agită bine înainte de a aplica soluția pe părul umed, evitând rădăcina. Sau îți poți pulveriza soluția în palme și apoi o poți aplica pe lungimea părului pentru a-i conferi hidratare în locurile necesare.
 • Usucă-ți și aranjează-ți părul în mod obișnuit. Dacă este necesar, aplică o ușoară pulverizare pe păr după ce l-ai aranjat pentru a-i conferi un plus de strălucire.

Tratament cu ulei fierbinte

Uneori, părul are nevoie de un plus de vitalitate. Indiferent că substanțele chimice din apa de la piscină îți degradează părul sau că scalpul are un aspect solzos din cauza razelor solare, oferă-i părului tău un moment să respire. Îngrijește-ți părul uscat și vârfurile despicate cu acest tratament de reparare în profunzime ce conține unele dintre cele mai bune uleiuri esențiale de îngrijire a părului.

Ingrediente de care ai nevoie:

Mod de preparare:

 • Încălzește niște apă pe plită și toarn-o într-un vas mare de sticlă.
 • Adaugă într-un borcănel ulei de măsline și ulei de migdale dulci și pune borcanul în vasul cu apă fierbinte timp de 5-10 minute până ce uleiul se încălzește, dar nu trebuie să fie fierbinte. Verifică uleiul la fiecare 2 minute până ajunge la o temperatură optimă. Trebuie să poți pune degetul în ulei fără a simți disconfort termic.

Recomandare YL: Atenție, uleiul nu trebuie supraîncălzit, deoarece îți poate cauza arsuri. Deși îl numim tratament cu ulei fierbinte, uleiul trebuie să fie de fapt cald.

 • Adaugă uleiuri esențiale și amestecă bine.
 • Aplică soluția pe păr de la rădăcină până la vârfuri, masând scalpul și aplicând din abundență pe vârfuri pentru a le hidrata acolo unde este necesar. Piaptănă părul pentru o aplicare uniformă.
 • Acoperă capul cu o bonetă de unică folosință și lasă soluția să acționeze minim 20 de minute.
 • Dacă părul este foarte gras, îl poți spăla de două ori.

Clătește cu oțet din cidru de mere

Pe lângă beneficiile reparării părului cu tratament cu ulei fierbinte, mai poți clăti și cu cidru de mere. Dacă produsul de reparare te pune într-o situație dificilă, folosește această rețetă pentru a ieși din această încurcătură. După ce clătești excesul de celule moarte ale pielii scalpului, substanțe chimice din apa de la piscină, apă sărată, șampon și balsam, vei observa că părul tău are mai mult volum și este mai dinamic.

În plus, pentru a te ajuta să ai un păr perfect, oțetul din cidru de mere clătește și calmează pielea scalpului, conferindu-i părului tău o notă de strălucire.

Ingrediente de care ai nevoie:

Recomandare YL: Pentru păr uscat, folosește 60 ml de oțet din cidru de mere; pentru păr normal spre gras, folosește 120 ml.

Mod de preparare:

 • Amestecă toate ingredientele în recipientul cu pulverizator.
 • Pulverizează amestecul pe păr, concentrându-de pe scalp și rădăcini. Ridică părul în mai multe părți pentru a te asigura că aplici soluție pe tot părul; acesta trebuie umezit din abundență, însă nu în exces.
 • Masează scalpul cu vârfurile degetelor pentru a stimula pielea și circulația.
 • Lasă ca amestecul să acționeze 2-3 minute.
 • Clătește, apoi aplică șampon și balsam pe păr în mod obișnuit.
 • A se folosi o dată pe săptămână.

Care este secret tău în materie de uleiuri esențiale pentru a avea un păr cu un aspect spectaculos?

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.