Terveet hiukset helposti ja vaivattomasti! 3 tee-se-itse hoitotuotetta hiuksille

1 28/07/2019 - Hiustenhoito, Kaikki postaukset, KAUNEUS, Tee-se-itse

Muotoiluvälineet ja jatkuva värjääminen kuluttavat hiuksia. Jos kuontalosi on alkanut näyttää kuihtuneelta, ei syytä huoleen. Eteerisillä öljyillä saat suortuviisi uutta eloa ja kiiltoa. Hiuksesi näyttävät jälleen upeilta ja terveiltä! Kaikki, mitä kateutta herättäviin hiuksiin tarvitset, löytyy valmiina kotoasi: eteerisiä öljyjä, perusöljyä, vettä ja pari muuta välinettä ja ainesosaa.

Mitä vielä odotat? Kerää tarvikkeet kasaan ja kesytä, kosteuta ja kaunista hiuksesi näillä tee-se-itse tuotteilla.


Suihke kuiville hiuksille

Ensimmäisenä esittelyvuorossa on todella helppo tuote kuiville hiuksille. Jos hiuksesi kärsivät kiillottomuudesta tai ovat luonnostaan kuivat, kokeile suihkuttaa ainetta kaikkialle hiuksiin. Hiukset saavat kosteutta, mutta eivät rasvoitu. Käytä suihketta ennen kuivausta ja muotoilua lisäämään kiiltoa, viimeistelyyn muotoilun jälkeen tai päivän mittaan vähentämään pörröisyyttä ja pitämään kutrit kurissa.

Seoksen sisältämät eteeriset öljyt lisäävät kiiltoa ja ravitsevat hiuksia samalla, kun jojoba ja Young Living V-6® tunkeutuvat hiusten sisään antaen niille kestävää kosteutta niitä kuitenkaan rasvoittamatta.

Tarvikkeet:

Valmistus:

 • Lisää kaikki ainekset lasiseen 350 ml:n suihkepulloon.
 • Ravista hyvin ja suihkuta kosteisiin hiuksiin, mutta ei juuriin. Tai suihkuta käsiin ja hiero kohtiin, joissa kosteutta tarvitaan eniten.
 • Kuivaa ja muotoile hiukset normaalisti. Tarvittaessa suihkuta kevyesti muotoilun jälkeen antaaksesi hiuksille ylimääräistä kiiltoa.

Lämmin öljyhoito

Joskus hiukset kaipaavat syvällisempää hoitoa. Ovatko uima-altaan kemikaalit imeneet hiuksesi kuiviin tai hilseileekö hiuspohjasi auringon jäljiltä? Anna hiuksillesi niiden kipeästi kaipaama aikalisä. Osoita kosteutta janoaville ja hauraille latvoille rakkautta tällä syvähoitavalla tuotteella, joka sisältää eräitä hiuksille parhaiten sopivia eteerisiä öljyjä.

Tarvikkeet:

Valmistus:

 • Lämmitä vettä kattilassa ja kaada vesi suureen lasikulhoon.
 • Laita oliiviöljy ja makea manteliöljy pieneen purkkiin ja aseta purkki kuumaan veteen 5-10 minuutiksi, kunnes öljy on lämmintä muttei kuumaa. Tarkista öljy 2 minuutin välein, kunnes lämpötila on sopiva. Öljy on sopivan lämmintä, kun sitä pystyy edelleen mukavasti koskettamaan sormella.

YL:n vinkki: Älä kuumenna öljyä liikaa, ettet polta itseäsi. Kuten hoidon nimestäkin voi päätellä, öljyn on tarkoitus olla lämmintä, ei kuumaa.

 • Lisää eteeriset öljyt ja sekoita hyvin.
 • Levitä öljyä hiuksiin juurista latvoihin ja hiero päänahkaan ja erityisen kuiviin latvojen kohtiin. Kampaa hiukset, jotta aine levittyy tasaisesti.
 • Peitä hiukset suihkumyssyllä ja anna vaikuttaa vähintään 20 minuuttia.
 • Pese hiukset – jos hiukset tuntuvat edelleen öljyisiltä, toista pesu.

Hoitoaine omenasiiderietikasta

Syvennä lämpimän öljyhoidon vaikutusta omenasiiderietikkaa sisältävällä, hiuksia kirkastavalla hoitoaineella. Jos kaupan hyllyltä valitsemasi tuote on saanut kuontalosi sekaisin, selvitä tilanne tämän ohjeen avulla. Vapauduttuaan kuolleista ihosoluista, allaskemikaaleista, suolavedestä ja shampoo- ja hoitoainejäämistä, hiukset näyttävät ja tuntuvat ilmavilta ja kuohkeilta.

Hiusten hyvinvoinnin lisäksi omenasiiderietikkaa sisältävä hoitoaine rauhoittaa hiuspohjaa ja antaa kiharoillesi lisää kiiltoa.

Tarvikkeet:

YL:n vinkki: Kuiville hiuksille käytä 60 ml omenasiiderietikkaa. Normaaleille ja helposti rasvoittuville hiuksille käytä 120 ml.

Valmistus:

 • Laita kaikki ainekset suihkepulloon ja sekoita.
 • Suihkuta seosta kaikkialle hiuksiin, etenkin hiuspohjaan ja juuriin. Nosta hiuksia suortuva kerrallaan ja suihkuta, kunnes ainetta on kaikkialla — hiusten pitäisi olla kauttaaltaan kosteat, mutta ei niin märät, että niistä tippuu ainetta.
 • Stimuloi päänahkaa ja edistä hiuspohjan verenkiertoa sormenpäillä hieromalla.
 • Anna seoksen vaikuttaa 2-3 minuuttia.
 • Huuhtele hiukset ja pese shampoolla ja hoitoaineella normaaliin tapaan.
 • Toista käsittely kerran viikossa.

Mitä eteeristä öljyä sinä olet käyttänyt saadaksesi itsellesi upeannäköiset hiukset?

Kerro meille kommenteissa!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.