Uleiul esențial Cedarwood

(Cedrus atlantica)

Lemnul de cedru (Cedrus atlantica) are un parfum lemnos, balsamic plăcut. Este relaxant și liniștitor atunci când este folosit pentru masaj. Lemnul de cedru este utilizat de mult timp ca ingredient benefic în preparatele cosmetice pentru ten gras. Lemnul de cedru are ORAC aprox. 1.689.996 (TE/L). TE/L este exprimat sub forma echivalentului Trolox în micromoli per litru.

Seed to Seal® este angajamentul nostru pentru calitate care garantează faptul că prin fiecare ulei esențial pur și fiecare produs Young Living folosit de familia ta, te bucuri de beneficiile resurselor noastre globale, de faptul că suntem lideri în industrie și de peste 2 decenii de inovare. Rezultatul? Un produs final pur de care știi că a fost creat cu materii prime din surse controlate, în baza unor cercetări științifice și a unor standarde riguroase.
Certificat EarthKosher
Scurtă Prezentare

Scurtă Prezentare

Caracteristici & Beneficii
  • Creează o atmosferă relaxantă, calmantă și liniștitoare când este difuzată pentru a susține o rutină nocturnă relaxantă
  • Ajută la menținerea unui ten tânăr și a unui păr sănătos
  • Are proprietăți de curățare a pielii
  • Este un odorizant natural
  • Include constituenți naturali care au un conținut ridicat de sesquiterpene.
Profil aromatic
Aromă caldă, lemnoasă
Constituenți de bază
  • Alpha-himachalene
  • Beta-himachalene
  • Gamma-himachalene
  • Delta-cadinene
Ingrediente

Ingrediente

Ingrediente
Cedrus atlantica* Ulei din scoarță de cedru
* 100% ulei esențial pur
Utilizări Recomandate

Utilizări Recomandate

Aplicații
  • Difuzează uleiul esențial Cedarwood seara pentru a crea o atmosferă relaxantă și pentru a ajuta la neutralizarea mirosurilor.
  • Aplică 1-2 picături pe perna ta înainte de a merge la somn.
  • Adaugă câteva picături în pulverizatorul pentru spații exterioare, făcut de tine, care, amestecat cu uleiuri ca Citronella, Rosemary, Tea Tree, Myrtle, Clove sau Lemongrass pentru a fi folosit la evenimente sportive sau în excursiile cu cortul.
  • Răsfață-te cu un masaj al scalpului, acasă la tine. Încălzește câteva picături în palmele tale și masează-ți scalpul pentru un păr sănătos.
  • Adaugă Cedarwood în loțiunile tale favorite și în produsele de îngrijire a pielii pentru a ajuta la purificarea și hidratarea pielii.
Unde se poate difuza
  • Pregătește-te pentru o seară odihnitoare cu o aromă calmantă și dulce ca mierea.
  • Descoperă momentele liniștite cu o balanță de esențe dulci, pământoase care ajută la concentrare.
Experiență
Uleiul esențial Cedarwood are o aromă caldă, relaxantă, odihnitoare când este difuzat. Poate fi aplicat local pe piele sau pe păr pentru a le hidrata și a le proteja.
Instrucțiunile de pe etichetă
Aplicare locală: Aplică 2-4 picături direct pe zona dorită. Diluarea nu este necesară, cu excepția celor care au pielea foarte sensibilă. Folosește de câte ori este nevoie.

Uz aromatic: Difuzează până la o oră, de trei ori pe zi.

Avertismente: A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. A se ține departe de ochi și de membranele mucoase. Dacă ești însărcinată, alăptezi, iei medicamente sau ai o afecțiune medicală, consultă un cadru medical înainte de folosirea acestui produs. Evită lumina directă a soarelui sau razele ultraviolete pentru până la 12 ore după aplicarea produsului.
Cunoaște

Cunoaște

Contextul produsului
Cedrii biblici din Liban sunt numiți în mod științific: Cedrus libani, și sunt strâns înrudiți cu cedrii din care se face uleiul contemporan de cedru. Din punct de vedere istoric, egiptenii antici foloseau uleiul de lemn de cedru în ritualuri ceremoniale. Uleiul esențial Cedarwood de la Young Living provine din Maroc și din Statele Unite ale Americii, și este distilat la aburi din scoarța copacului. Cedarwood este ingredientul de bază în amestecurile Brain Power™, Grounding™, Highest Potential™ și în uleiul de masaj Cel-Lite Magic™.
Nume științific: Cedrus atlantica

Familia botanică: Pinaceae

Cultivat în regiunile: Maroc, Statele Unite ale Americii Cedrus atlanticaeste specia cel mai strâns înrudită cu cedrii biblici din Liban.

Partea folosită a plantei: Scoarța

Metodă de extragere: Distilare la aburi

Regiune Young Living: Majoritatea uleiului esențial Cedarwood de la Young Living vine din Maroc.