Idee: Tratează febra musculară cu un baton pentru masaj cu cacao și mentă

1 04/08/2019 - Bricolaj, FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii

Creează un baton pentru masaj care miroase delicios!  Combinația de pudră de cacao, uleiul esențial Peppermint și uleiul esențial Cinnamon Bark, împreună cu suculentele uleiuri de cocos și de migdale, este răsfățul de care are nevoie pielea ta.  Va trebui să reziști ispitei de a mușca din acest baton cremos pentru masaj, dar vei simți oricum răsfățul când adaugi un mic masaj rutinei tale de relaxare. 

Cum să faci batoane pentru masaj cu cacao și mentă

Producție: 3-4 batoane pentru masaj

Ingrediente


Instrucțiuni

  1. Adaugă ceara de albine și untul de cacao într-un cazan dublu la foc mediu până se topesc. Ai grijă să eviți supraîncălzirea sau topirea prea rapidă a ingredientelor. Încet și la foc scăzut e cel mai bine.
  2. O dată ce ceara de albine și untul de cacao sunt topite, oprește ochiul de la aragaz și adaugă ulei de migdale dulci și ulei de cocos.
  3. Adaugă pudră de cacao și amestecă bine până e bine încorporată, fără cocoloașe.
  4. Toarnă amestecul în forma aleasă de tine. Lasă să se răcească timp de 5 minute.
  5. Adaugă uleiuri esențiale: 5 picături de Peppermint, 5 picături de Spearmint, 3 picături de Cinnamon Bark și 3 picături de Copaiba în fiecare baton pentru masaj. Amestecă uleiurile cu o scobitoare.

Sfat YL: Așteaptă până untul de cacao și ceara de albine sunt ușor răcite înainte de a adăuga uleiurile esențiale.  În felul acesta temperatura va fi mai constantă, iar uleiurilor se vor amesteca și își vor face treaba mai bine.

  1. Lasă totul să se răcească în frigider înainte să scoți batoanele pentru masaj din formă.
  2. Păstrează-le într-un recipient închis la temperatura camerei; nu le ține aproape de surse excesive de căldură pentru a nu se topi

Utilizare

Masează cu partea texturată a batonului zonele afectate de febră musculară sau orice altă parte a corpului care are nevoie de un impuls de energie!


Ce este în batoanele noastre pentru masaj?

Aceste batoane pentru masaj sunt făcute din ingrediente naturale și uleiuri esențiale, o modalitate de a-ți trata pielea în mod natural, fără ingrediente sintetice!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.