Pentru ce este utilizat uleiul Helichrysum? 8 lucruri pe care nu le știai

1 10/06/2019 - Esenciální oleje, Toate postările

Iubim uleiul Helichrysum: este în unele din amestecurile noastre favorite cum ar fi Deep Relief, dar este fabulos și utilizat pe cont propriu.  Un pic pământos, un pic erbaceu, aroma sa revigorantă poate îndepărta lipsa de energie dintr-o cameră.  Și acesta este doar începutul multor modalități prin care acest ulei esențial este un ulei multifuncțional.

 

Deși este o necesitate, această plantă rară este de asemenea un pic misterioasă, așa că îți oferim 8 informații interesante șu sugestii pentru acest ulei esențial preferat pentru a satisface curiozitatea botanistului tău interior!  Utilizează-le pentru a te lăuda cu cunoștințele tale în domeniul uleiurilor esențiale la următoarea petrecere- vei fi cunoscut/ă printre prietenii tău ca maestrul sau maestra uleiurilor esențiale.

 

  1. Florile de helichrysum sunt câteodată numite imortele sau floarea eternă, probabil din cauza modului în care uleiul său esențial poate ajuta la reducerea apariției liniilor fine și a nuanței neuniforme a tenului. Seară de spa acasă?

 

  1. Imortele este o plantă din familia florii soarelui, care se auto-însămânțează. Crește în mod normal pe terenurile nisipoase și pietroase din jurul Mării Mediterane. Dacă iubești uleiul Helichrysum, probabil că ar trebui să îți rezervi o călătorie către Croația imediat pentru a vedea în mod direct planta.  Doar ca idee.

 

  1. Cuvântul `helichrysum` are rădăcini latine și grecești și înseamnă `soarele de aur`. Frumoasele sale floricele aurii merită cu siguranță acest nume.

 

  1. Ești într-un impas? Aruncă câteva picături de ulei Helichrysum și Eucalyptus Radiata în aromatizatorul tău. Mirosul proaspăt, pământos, revigorant, va înveseli imediat spațiul tău și te va ajuta să te concentrezi din nou pe acea listă lungă de lucruri de făcut.  Probabil că te vei simți pregătit/ă să faci și alte treburi prin casă.

 

  1. Florile mici înseamnă producții mici de ulei esențial. Distilăm delicatele flori ale acestei plante cu aburi și în timp ce nu obținem mult ulei de la fiecare distilare, acel ulei are un profil bogat și complex de constituenți naturali cum ar fi acetatul de neril, gamma curcumene și alfa-pinene.

 

  1. Mergi la sală? Una din utilizările de top ale uleiului Helichrysum este masajul sportiv. Adaugă câteva picături de Helichrysum și Peppermint în uleiul de bază Young Living V-6 și masează-ți mușchii de câte ori ai nevoie.  Crede-ne- acea bandă de alergat nu va mai părea așa de intimidantă mâine.

 

  1. Helichrysum este de obicei cules din sălbăticie de pe coastele pietroase ale regiunii Dalmatia din Croația, dar planta imortele a Young Living este cultivată la ferma noastră din Split, Croația. Prin cultivarea acestei plante rare, Young Living ajută la protejarea ei de exploatare și cultivare excesivă. Prin utilizarea uleiului nostru esențial Helichrysum, susții o agricultură sustenabilă.  Așa-i că acest lucru te bucură?

 

  1. Pielea ta este uscată și lipsită de strălucire de la timpul petrecut la soare? Revigoreaz-o cu o combinație aromatică calmantă de uleiuri de cocos, Helichrysum și Lavender. Masează ușor pielea cu acest amestec, apoi destinde-te cu o limonadă cu lavandă și miere pentru un răgaz total de la căldură.

Tu ce iubești la uleiul Helichrysum?

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.