8 asiaa, joita et aikaisemmin tiennyt eteerisestä Helichrysum-öljystä

0 10/06/2019 - Eteeriset öljyt, Kaikki postaukset

Me kaikki rakastamme italianolkikukkaa. Se ansaitsee paikkansa erilaisissa öljysekoituksissamme, kuten esimerkiksi Deep Reliefissä, mutta se on upea öljy ihan yksinäänkin. Sen maanläheinen ja ruohoinen energisoiva tuoksu tuo huoneeseen hyvää energiaa. Tämän lisäksi sillä on lukuisia muita käyttötapoja.

 

Italianolkikukka on luonteeltaan aavistuksen verran mystinen, joten ilahdutamme nyt sisäistä kasvitieteilijääsäsi paljastamalla italianolkikukasta kahdeksan hauskaa faktaa ja käyttövinkkiä. Tämän jälkeen voit tehdä vaikutuksen ihmisiin upealla öljytuntemuksellasi.

 

  1. Italianolkikukkaa kutsutaan usein everlastingiksi ja immortelleksi, ja kukka onkin tunnettu sen ihoa hoitavista ominaisuuksista. Se sopii täydellisesti ihon hemmotteluhoitoon.

 

  1. Iltalianolkikukka kuuluu auringonkukkaperheeseen ja se siementää itse itselleen jälkeläisiä. Se kasvaa Välimeren alueen hiekkaisissa ja kivisissä maaperissä. Jos rakastat eteeristä Helichrysum-öljyä sinun kannattaa suunnata Kroatiaan.

 

  1. Sana “helichrysum” tulee latinasta ja kreikasta ja se tarkoittaa “kultaista spiraalia.” Kasvin kultaiset pienet kukat ansaitsevat nimensä.

 

  1. Väsyttääkö? Kokeile laittaa Helichrysumia ja Eucalyptus Radiataa diffuuseriin. Tämä raikas maanläheinen tuoksu virkistää ja auttaa keskittymään paremmin. Se voi myös tuoda lisäenergiaa kotiläksyjen tekemiseen.

 

  1. Pienistä kukista tulee vain pieniä määriä eteeristä öljyä. Eteeristä öljyä saadaan, kun kasvien pieniä kukkia höyrytislataan. Tislatessa italianolkikukasta saadaan vain vähän öljyä kerralla, mutta öljy on rikasta ja monipuolista. Italianolkikukkaöljy sisältää luonnollisesti esiintyviä ainesosia, kuten neryyliasetaattia, gamma-curcumenea ja alfa-pineeniä.

 

  1. Oletko kova urheilemaan? Eteerinen Helichrysum-öljymme on suosittu hierontaöljy. Lisää muutama tippa eteerisiä Helichrysum- ja Peppermint-öljyjä Young Living V-6 -kasviöljyyn ja hiero lihaksiisi. Yllätyt, miten hyviltä lihaksesi tuntuvat seuraavana päivänä.

 

  1. Italianolkikukkaöljy on yleensä peräisin Kroatian Dalmatian-rannikolta. Meidän Helichrysum-öljymme on kuitenkin valmistettu omalla maatilallamme Kroatian Spitissä. Young Living on ottanut tämän kasvin viljeltäväkseen, koska haluamme varmistaa sen riittävyyden tulevaisuudessakin. Kun käytät eteeristä Helichrysum-öljymme, huolehdit samalla kasvin kestävästä kehityksestä. Se tuntuu mukavalta, eikö niin?

 

  1. Oletko oleskellut paljon auringossa ja nyt ihosi tuntuu kuivalta ja näyttää elottomalta? Kokeile yhdistää eteeriset Helichrysum- ja Lavender-öljyt kookosöljyn kanssa. Hiero sekoitusta ihollesi ja rentoudu.

Mikä sinun mielestäsi eteerisessä Helichrysum-öljyssä on parasta?

Kerro ja kommentoi!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.