Întoarcerea la școală va fi mult mai ușoară cu uleiuri esențiale

0 02/09/2020 - ACASĂ, Copii

5 sugestii pentru întreaga familie


Pentru majoritatea copiilor din Europa, școala a fost perturbată grav anul acesta.  Întoarcerea la școală poate aduce stres și anxietate pentru toată familia ta, iar în acest an, tranziția într-o nouă rutină poate fi de două ori mai dificilă deoarece trebuie să facem față și impactului lui Covid-19.  Bineînțeles, există și entuziasm și speranță pentru note bune și oportunități viitoare.  Pe măsură ce trecem prin următoarele săptămâni pline de schimbare, iată câteva sugestii pentru acest an școlar.

Începe-ți dimineața cu bine cu MightyZyme

S-au terminat zilele lungi de vară, în care ne trezeam și ne culcam târziu.  Va exista cu siguranță tensiune provocată de programul mai strict de culcare și de alarmele matinale.  Oferă-le copiilor un mic-dejun sănătos, care poate include Gary’s True Grit Einkorn Granola, un amestec delicios de ovăz natural, cereale integrale, nuci, fructe de pădure și semințe. După cum te poți aștepta de la un produs care poartă numele lui Gary, acest granola nu conține culori artificiale, arome și conservanți.

Copiii cu vârsta între 3 și 6 ani se pot bucura de un KidScents® MightyZyme, de trei ori pe zi.  Acest supliment alimentar este masticabil și conține pudră de rădăcină de morcovi și puțină mentă de grădină.  Aroma de fructe de pădure va fi plăcută oricui.

Primul sfat- Nu uita să îi faci o fotografie în prima zi de școală.  Uniforma nu va mai arăta niciodată atât de bine!

Dacă îi duci pe copii cu mașina la școală, utilizează un aromatizator USB pentru ca toată lumea să se poată bucura de uleiul esențial KidScents® GeneYus. Acesta este un amestec excelent care poate fi difuzat în timp ce copiii se concentrează pe proiecte sau teme.  Este unul dintre uleiurile esențiale potrivite pentru întoarcerea la școală.

Al doilea sfat- Schimbă dispoziția cu un concurs de karaoke. Recomandăm acest tip de concurs înainte de anii adolescenței!

Ningxia Red: un prânz cu dragoste

E momentul pentru o pauză atât de necesară după multe provocări diferite în clasă. Într-un cadru școlar nou, copiii găsesc clasele cu mai multă dificultate, se pot pierde și pot fi descurajați.  Și pe lângă toate acestea, trebuie să aibă grijă și de rechizitele lor.  De aceea, prânzul e important pentru reîncărcare.

Pune unul sau două batoane Wolfberry Crisp Bars din colecția Gary`s True Grit în pachetul de prânz. Acoperite cu ciocolată neagră intensă și aromate cu cocos dulce și fructe goji, aceste batoane sunt delicioase și nutritive.

Sau adaugă un pliculeț de Ningxia Red cu gust delicios de fructe goji.

Al treilea sfat- pune o notă, un poem sau un gând încurajator în pachetul lor de prânz pentru a-i motiva.

Bucuria de după-amiază

Școala s-a terminat și sunt multe activități extracuriculare de făcut. Și multe teme de făcut anul acesta.  Aromatizatorul Feather the Owl are un aspect atât de vesel, iar câteva picături din uleiul esențial Highest Potential vor contribui la o atmosferă potrivită pentru studii.

Masează-le ușor burtica cu KidScents® TummyGize după ce au mâncat prea multe dulciuri. Acest amestec oferă o senzație calmantă și relaxantă.

Al patrulea sfat- Dacă copiii sunt ocupați- în grădină sau în casă- utilizează acele momente pentru a practica puțină yoga.  Multe clase gratuite de pe Youtube durează 15-20 de minute.

La sfârșitul zilei

Pe locuri, fiți gata, somn.  Rutinele pot ajuta la menținerea calmului în casă. O baie sau un masaj cu câteva picături de uleiuri esențiale cu miros dulce, precum lavanda ar putea ajuta. Sau utilizează uleiul esențial Owie sau uleiul de masaj Relaxation.  Un ritual de seară îi va pregăti pe copii pentru următoarea dimineață.

Al cincilea sfat- dacă jucăria favorită de pluș a copilului tău trebuie spălată, utilizează detergentul nostru unic pentru haine din gama Thieves®. Este un detergent delicat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.