Helpota kouluun paluuta eteerisillä öljyillä

0 02/09/2020 - Etusivu, KOTONA, Lapset, Mieli ja henki, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

5 kouluunpaluuvinkkiä koko perheelle


Viime kouluvuosi oli kummallinen vuosi suurimmalle osalle eurooppalaisista lapsista. Kouluun palaaminen voi nyt tuntua stressaavalta ja se saattaa jännittää koko perhettä. Covid-19 myötä koulut ovat ottaneet käyttöön uusia rutiineja ja sääntöjä. Totta kai kouluun on kivakin palata. On mukava nähdä kavereita ja oppia uusia asioita. Tässä on muutama vinkki syyslukukaudelle, jotta koko perheen rutiinit rullaisivat paremmin.

Avita aamuja MightyZyme-ravintolisällä

Nyt on taas aika nousta aamulla aikaisin sängystä ja mennä ajoissa nukkumaan. Uuteen rutiinin pääseminen ei ole helppoa. Hyvä aamiainen on tärkeä osa hyvää päivärutiinia ja herkulliselle aamiaiselle on mukavampi nousta. Laita lasten lautaselle Gary’s True Grit Einkorn Granolaa, joka on maukas sekoitus jyviä, pähkinöitä, marjoja ja siemeniä. Kuten Garyn nimi takaa, granolassa ei ole keinotekoisia makeutusaineita, väriaineita tai muita säilytysaineita.

3-6-vuotiaat lapset hyötyvät myös KidScents® MightyZyme -ravintolisästä. Anna lapsellesi yksi annos kolme kertaa päivässä. Nämä pureskeltavat tabletit sisältävät porkkananjuurijauhetta sekä aavistuksen verran piparminttua ja marja-aromia. Marjanmaku takaa, että tabletit menevät helposti alas.

Vinkki 1 — Muistithan ottaa kuvan ensimmäisestä kouluaamusta ja postata se Facebookiin.

Jos viet lapset autolla kouluun, käytä USB-diffuuseria, jotta voit täyttää autosi KidScents® GeneYus -öljysekoituksen tuoksulla. Tämä öljysekoitus sopii hyvin diffuuseriin, kun lapset tekevät läksyjä tai lukevat kokeisiin.

Vinkki 2 — Pidä tunnelma autossa korkeana laulamalla.

Ningxia Red: maittava välipala kotimatkaa varten

Kouluun ei yleensä saa viedä eväitä, mutta voit kuitenkin laittaa lapsesi reppuun Ningxia Red -välipalan, jos suden nälkä pääsee yllättämään hänet kotimatkalla.

Laita myös kotiin valmiiksi Wolfberry Crisp Bars -välipala odottamaan koulusta palaamista. Patukoissa on tummaa suklaata ja niiden makeus on peräisin kookoksesta ja gojimarjoista.

Ota esiin myös NingXia Red®.

Vinkki 3 — Sujauta lapsesi taskuun ja reppuun hauska viesti.

Ihana iltapäivä

Koulu on päättynyt ja nyt on harrastusten ja kotiläksyjen vuoro.  Feather the Owl diffuser on aina valmiina auttamaan oikeanlaisen ilmapiirin luomisessa. Laita Highest Potential -öljysekoitusta diffuuseriin edesauttaaksesi keskittymistä.

Jos lapsesi on onnistunut saamaan käsiinsä (ja mahaansa) liian paljon karkkia, KidScents® TummyGize voi auttaa vatsanväänteissä.

Vinkki 4 — Jos lapset ovat tyytyväisiä omissa puuhissaan, kaiva joogamatto esiin. Youtube on täynnä 15-20 minuutin joogasessioita.

Pitkän päivän iltana

Nukkumaan mars! Rutiinit helpottavat perhe-elämää. Illalla hieronta tai kylpy, joita tehostaa esim. Lavender-öljy voi tehdä ihmeitä. Lavender-öljyn sijasta voit kokeilla Owie-öljysekoitusta tai Relaxation massage oilia. Hyvä ja rauhoittava iltarituaali edesauttaa hyvää yöunta.

Vinkki 5 — Jos lapsesi pehmolelu voisi tuoksua paremmalta, heitä se pesukoneeseen ja anna Thieves® Laundry soapin näyttää mahtinsa. Se on tehokas, mutta hellä pesuaine.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.