Det är lättare att börja skolan igen med eteriska oljor

0 02/09/2020 - Barn, I HEMMET, YL-produkter, YOUNG LIVING

5 tips för hela familjen inför skolstarten


För många barn i Europa har skolgången sett annorlunda ut i år. Hela familjen kan känna sig oroliga och stressade när skolan börjar igen och i år kan det bli extra jobbigt att starta en ny rutin med tanke på covid-19. Men en ny skoltermin innebär också glädje, spänning och hopp om bra betyg och framtida möjligheter. Här kommer våra tips inför en ny termin i höst.

Ta makt över morgonen med MightyZyme

Långa sommardagar med sovmorgon och sena kvällar är över. Det blir säkert lite tjafs när barnen ska gå och lägga sig och kanske också när väckarklockan ringer på morgonen. Få barnen att komma igång med en nyttig frukost med till exempel Gary’s True Grit Einkorn Granola, en god blandning av havre, fullkorn, nötter, bär och frön. Som sig bör med en produkt som är döpt efter Gary så innehåller den inga konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel.

Barn i åldrarna 3–6 kan ha glädje av en KidScents MightyZyme tre gånger om dagen. Tuggtabletten innehåller morotsrotpulver och inslag av pepparmynta. Smaken av bär gör att tabletten lätt slinker ner.

1:a tipset – Glöm inte att ta ett foto på första skoldagen som du kan lägga ut på Facebook. Barnen kommer aldrig se så prydliga ut igen!

Om du skjutsar barnen till skolan kan du använda en USB Diffuser så att alla kan njuta av den eteriska oljan KidScents GeneYus. Den här blandningen passar perfekt när barnen koncentrerar sig på sina läxor. Det är en av många eteriska oljor som passar när skolterminen börjar.

2:a tipset – Förbättra stämningen i bilen med lite allsång. Det här funkar nog bäst innan barnen blir tonåringar!

Ningxia Red: ett kärleksfullt mellanmål

Man behöver verkligen en rast efter alla mentala utmaningar i klassrummet. Om barnen börjar på en ny skola kan det vara lite jobbigt att hitta rätt klassrum och kanske går de vilse och blir ledsna. De måste också hålla koll på sin ryggsäck och alla nya böcker. Efter skoldagen behöver de få lite energi.

Ge småttingarna en Wolfberry Crisp Bar från Gary’s True Grit-kollektion. Med mörk choklad och sötma från kokos och gojibär smakar dessa som härliga sötsaker trots att de innehåller nyttiga ingredienser.

Eller varför inte en NingXia Red® med en god smak av gojibär.

3:e tipset – Lägg ett uppmuntrande meddelande eller en dikt i barnets ryggsäck för att motivera hen.

Fantastiska eftermiddagar

Skoldagen är över och nu börjar alla fritidsaktiviteter. Och förstås alla läxor som måste göras. Vår doftspridare Feather the Owl är både gullig och glad och med några droppar av den eteriska oljan Highest Potential kan du skapa en fokuserad stämning.

För mycket godis kan kräva en mjuk magmassage med KidScents TummyGize, en blandning som kan ge en rogivande känsla.

4:e tipset – När barnen är upptagna i trädgården eller på sitt rum kan du försöka hinna med en kort yogaklass. Många 15–20 minuter långa klasser är gratis på Youtube.

Vid dagens slut

Klara, färdiga, gå till sängs. Rutiner kan skapa ett lugn i hemmet. Ett bad eller en massage med några droppar söt eterisk olja såsom lavendel kan göra stor skillnad. Eller prova den eteriska oljan Owie eller massageoljan Relaxation. En kvällsritual förbereder barnen för nästa dag.

5:e tipset – Om barnets gosedjur behöver fräschas upp kan du prova Thieves® Laundry Soap. Det är ett skonsamt tvättmedel.

 

 

 

 

 

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.