Vijf tips voor het hele gezin voor het begin van een nieuw schooljaar

2 02/09/2020 - Kinderen, THUIS, YL-producten, YOUNG LIVING

 De meeste kinderen in Europa hebben een onderbroken schooljaar achter de rug.


Het begin van een nieuw schooljaar kan voor stress en onzekerheid zorgen. De overstap naar een nieuwe routine is dit jaar vanwege het coronavirus net dat beetje moeilijker. Er is natuurlijk ook opwinding en de hoop dat er goede cijfers behaald worden en kansen genomen worden. De komende weken staan in het teken van verandering, daarom hebben we enkele tips voor je.

Begin de dag met MightyZyme

De tijd van laat opblijven en uitslapen is voorbij. Er zal ongetwijfeld enige spanning ontstaan nu een vaste bedtijd weer in het leven geroepen wordt en iedere ochtend een wekker gezet moet worden. Begin de dag dus goed met een gezond ontbijt, bijvoorbeeld met een kom Gary’s True Grit Einkorn Granola; lekkere ontbijtgranen met haver, granen, noten, bessen en zaden. Zoals je mag verwachten van een product met Gary’s naam, bevatten deze ontbijtgranen geen kunstmatige geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Geef kinderen van drie tot zes jaar drie keer per dag KidScents® MightyZyme. Dit kauwbare supplement bevat wortelpoeder, een vleugje pepermunt en heeft een lekkere gemengde bessensmaak.

Tip 1 – Maak foto’s op de eerste schooldag. Dit is een moment om nooit te vergeten!

Als je de kinderen met de auto naar school brengt, kun je een USB-verstuiver gebruiken om de auto te vullen met de geur van KidScents® GeneYus. Deze melange is perfect voor kinderen die zich moeten concentreren op projecten of huiswerk. Het is slechts een voorbeeld van de diverse etherische oliën geschikt voor deze tijd van het jaar.

Ningxia Red: een liefdevolle lunch

Tip 2 – Zing samen een liedje. Deze tip past wellicht net wat beter bij jongere kinderen dan bij tieners!

Na verschillende mentale uitdagingen in het klaslokaal is het tijd voor een welverdiende pauze. Als je kind naar een nieuwe school gaat, kan dat betekenen dat hij of zij moeite heeft met het vinden van klaslokalen. Bovendien moet er gedacht worden aan rugzakken en ander schoolspul. Het is dus belangrijk om op tijd energie op te doen.

Voeg daarom eens een Wolfberry Crisp Bar uit Gary’s True Collection toe aan de broodtrommel. De reep is voorzien van een laag pure chocolade en op smaak gebracht met zoete kokos en gojibessen. Dit tussendoortje is niet alleen lekker, maar ook voedzaam.

Of voeg NingXia Red® toe zodat je kind energie op kan doen met een lekker drankje.

Tip 3 – Stop een aanmoedigend briefje of gedicht in de broodtrommel.

Naschoolse activiteiten

Na school zijn er talloze activiteiten om te doen. En natuurlijk ook genoeg huiswerk! Onze Feather the Owl Diffuser is een vrolijke aanvulling op iedere kamer en met slechts enkele druppels Highest Potential wordt het concentratievermogen gestimuleerd.

Als er te veel gesnoept is, kan een zachte massage van de buik met KidScents® TummyGize helpen. Deze melange heeft een kalmerend effect.

Tip 4 – Zijn de kinderen druk bezig? Pak dan je yogamat erbij en neem een momentje voor jezelf. Op YouTube vind je talloze yogalessen die slechts vijftien of twintig minuten duren.

Einde van de dag

Het is bedtijd! Routines kunnen ervoor zorgen dat alles rustig blijft in huis. Een bad of massage met een paar druppels etherische olie met een zoete geur, bijvoorbeeld Lavender, zijn perfect. Of gebruik Owie of Relaxation Massage Oil. Een avondroutine helpt kinderen voor te bereiden op de volgende dag.

Tip 5 – Als de favoriete knuffel van je kind wel een wasbeurt kan gebruiken, raden we onze unieke Thieves® Laundry Soap aan. Dit wasmiddel maakt op milde wijze schoon.

 

 

 

 

 

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.