12 syytä rakastaa laventelia

0 07/07/2020 - Kaikki postaukset

Ihmiset, jotka tietävät sinun käyttävän eteerisiä öljyjä ovat varmaan kysyneet: “Miten oikein käytät laventeliöljyä?” Tämä on hyvä kysymys, sillä eteeristä laventeliöljyä voi käyttää niin monella eri tavalla. Voit käyttää sitä mm. illalla rentoutumistarkoituksessa tai lisätä sitä ihonhoito- ja hiustuotteisiin.

Tiedämme, että rakastat eteeristä laventeliöljyä yhtä paljon kuin me! Tässä on 12 syytä rakastaa laventeliöljyä:

 • Hyviä unia

Onko pääsi täynnä hoidettavia asioita ja huolia kun olet sängyssä ja yrität nukahtaa? Laita muutama tippa eteeristä Lavender-öljyä nenäliinaan ja asettele nenäliina tyynyliinan sisälle. Anna tämän kukkaisen tuoksun johdattaa sinut höyhensaarille.

 • Upeat jalat

Karkota huolet jalkahieronnalla! Eteerisen laventeliöljyn rauhoittava tuoksu auttaa sinua keskittymään olennaisiin asioihin.

 • Ihanat kutrit

Saatat ehkä miettiä voitko jättää Lavender-öljyä hiuksiisi? Totta kai voit! Pidä hyvä hiuspäivä lisäämällä Lavender-öljyä ja Rosemary-öljyä shampooseesi.  Pian kaikki kehuvat kiiltävää tukkaasi!

 • Raikkaat kasvot

Lisää laventeliöljyä kasvojenpesuaineeseen saadaksesi raikkaan puhtaat kukkaiselta tuoksuvat kasvot.

 • Posliini-iho

Jos ihosi kaipaa jotain ekstraa, kokeile laittaa eteeristä laventeliöljyä kasvovoiteeseesi. Pian huomaat, miten kauniin kuulaalta ihosi näyttää.

 • Hävitä ihon epäpuhtaudet

Tämä ei ole taikuutta, vaan laventeliöljyn vaikutusta! Kokeile laittaa tippa laventeliöljyä näppylöille ja pese sitten kasvosi vedellä. Huomaat miten hyvältä ihosi näyttää.

 • Viileän raikkaat kasvot

Vietettyäsi tunteja  kuumassa auringossa, kokeile hieroa Lavender-öljyä ihollesi sitä rauhoittaaksesi.

 • Hellää puhdistusta

Meikin voi poistaa hellästikin. Kokeile laittaa tippa laventeliöljyä puhdistusainetta sisältäviin vanulappuihin, pyyhi niillä ihoasi ja ihosi kiittää!

 • Ylellinen kylpy

Poistettuasi meikin kasvoiltasi, astu kylpyyn ja ota seuraksi Lavender Bath & Shower Gel tai Lavender Calming Bath Bombsit.

 • Herkullinen juoma

Tiedätkö mikä voi olla laventelin tuoksuakin ihanampaa? Sen maku! Laita limonaadiin hieman Lavender Plus-öljyä.

 • Taattua rauhaa

Sekoita toista YL-klassikkoa, Peppermint-öljyä, Lavender-öljyn kanssa. Kun levität näitä klassikkoöljyjä yhdessä iholle, tunnet miten piparminttu kihelmöi iholla, kun taas laventeli rauhoittaa sitä.

 • Rentouttava tuoksu

Lavender-öljy tunnetaan parhaiten sen rauhoittavista omianisuuksista. Avaa laventelipullo, istu alas, tyhjennä mielesi häiritsevistä ajatuksista ja vain ole.

Jäikö meiltä joku laventeliöljyn käyttötavoista mainitsematta?

Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä: mseublog@youngliving.com

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.