12 syytä rakastaa laventelia

0 07/07/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Tutustu eteerisiin öljyihin

Ihmiset, jotka tietävät sinun käyttävän eteerisiä öljyjä ovat varmaan kysyneet: “Miten oikein käytät laventeliöljyä?” Tämä on hyvä kysymys, sillä eteeristä laventeliöljyä voi käyttää niin monella eri tavalla. Voit käyttää sitä mm. illalla rentoutumistarkoituksessa tai lisätä sitä ihonhoito- ja hiustuotteisiin.

Tiedämme, että rakastat eteeristä laventeliöljyä yhtä paljon kuin me! Tässä on 12 syytä rakastaa laventeliöljyä:

 • Hyviä unia

Onko pääsi täynnä hoidettavia asioita ja huolia kun olet sängyssä ja yrität nukahtaa? Laita muutama tippa eteeristä Lavender-öljyä nenäliinaan ja asettele nenäliina tyynyliinan sisälle. Anna tämän kukkaisen tuoksun johdattaa sinut höyhensaarille.

 • Upeat jalat

Karkota huolet jalkahieronnalla! Eteerisen laventeliöljyn rauhoittava tuoksu auttaa sinua keskittymään olennaisiin asioihin.

 • Ihanat kutrit

Saatat ehkä miettiä voitko jättää Lavender-öljyä hiuksiisi? Totta kai voit! Pidä hyvä hiuspäivä lisäämällä Lavender-öljyä ja Rosemary-öljyä shampooseesi.  Pian kaikki kehuvat kiiltävää tukkaasi!

 • Raikkaat kasvot

Lisää laventeliöljyä kasvojenpesuaineeseen saadaksesi raikkaan puhtaat kukkaiselta tuoksuvat kasvot.

 • Posliini-iho

Jos ihosi kaipaa jotain ekstraa, kokeile laittaa eteeristä laventeliöljyä kasvovoiteeseesi. Pian huomaat, miten kauniin kuulaalta ihosi näyttää.

 • Hävitä ihon epäpuhtaudet

Tämä ei ole taikuutta, vaan laventeliöljyn vaikutusta! Kokeile laittaa tippa laventeliöljyä näppylöille ja pese sitten kasvosi vedellä. Huomaat miten hyvältä ihosi näyttää.

 • Viileän raikkaat kasvot

Vietettyäsi tunteja  kuumassa auringossa, kokeile hieroa Lavender-öljyä ihollesi sitä rauhoittaaksesi.

 • Hellää puhdistusta

Meikin voi poistaa hellästikin. Kokeile laittaa tippa laventeliöljyä puhdistusainetta sisältäviin vanulappuihin, pyyhi niillä ihoasi ja ihosi kiittää!

 • Ylellinen kylpy

Poistettuasi meikin kasvoiltasi, astu kylpyyn ja ota seuraksi Lavender Bath & Shower Gel tai Lavender Calming Bath Bombsit.

 • Herkullinen juoma

Tiedätkö mikä voi olla laventelin tuoksuakin ihanampaa? Sen maku! Laita limonaadiin hieman Lavender Plus-öljyä.

 • Taattua rauhaa

Sekoita toista YL-klassikkoa, Peppermint-öljyä, Lavender-öljyn kanssa. Kun levität näitä klassikkoöljyjä yhdessä iholle, tunnet miten piparminttu kihelmöi iholla, kun taas laventeli rauhoittaa sitä.

 • Rentouttava tuoksu

Lavender-öljy tunnetaan parhaiten sen rauhoittavista omianisuuksista. Avaa laventelipullo, istu alas, tyhjennä mielesi häiritsevistä ajatuksista ja vain ole.

Jäikö meiltä joku laventeliöljyn käyttötavoista mainitsematta?

Kerro meille kommenteissa tai ota meihin yhteyttä: mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.