12 anledningar att förälska sig i lavendel

0 03/07/2020 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

Du som använder eteriska oljor har säkert fått frågan: Hur använder man eterisk lavendelolja? Troligtvis gillar du den frågan eftersom det finns oändligt många användningsområden för den eteriska oljan Lavender! Du vill säkert berätta om oljan för alla som vill lyssna eftersom den kan användas före läggdags, i hud- och hårvård och på många andra sätt.

Vi vet att du älskar lavendel, och det gör vi med! Här kommer 12 anledningar till att lavendel är allas favoritolja:

 • Slumra sött

Kan du inte sluta tänka på alla måsten, vardagspusslet och problem på jobbet när du försöker sova? Ta några droppar Lavender på en näsduk, lägg den i örngottet och låt din blomstervän hjälpa dig att koppla av när du slumrar till.

 • Fina fötter

Ge dig själv en fotmassage! Oljans rogivande doft kommer att hjälpa dig att hitta fokus samtidigt som dina trötta fossingar får vila.

 • Ljuvliga lockar

Har du någonsin undrat om man kan använda oljan Lavender i håret? Svaret är JA! Få snyggt hår varje dag med en eller två droppar Lavender blandat med oljan Rosemary  i ett schampo. Folk kommer att vända sig om för att se ditt fina svall!

 • Fräscht ansikte

Tillsätt Lavender i din ansiktsrengöring för att börja dagen med en frisk blomsterdoft!

 • Härlig hy

Uppskatta åren som har gått och hjälp din åldrande hud med oljan Lavender i en fuktkräm. Innan du vet ordet av kommer du att känna dig pigg och ung igen!

 • Bort med blemmor

Vi behöver inte magi, vi behöver bara den eteriska oljan Lavender! Applicera en eller två droppar på röda finnar och skölj med vatten för att minska hudens blemmor.

 • Svalkande och fräscht

Gnid in oljan Lavender på huden för att känna en svalkande känsla efter en dag i solen.

 • Skonsam sminkborttagning

Inga skadliga medel behövs för att ta bort smink. Använd en droppe Lavender med skonsamma bomullsrondeller för att verkligen pyssla om huden!

 • Bubblande bad

När sminket är borttaget kan du fortsätta koppla av med Lavender Bath & Shower Gel eller Lavender Calming Bath Bombs.

 • Delikat dryck

Vet du vad vi älskar lika mycket som doften av lavendel? Smaken! Förhöj smaken på en lemonad med Lavender Plus.

 • Riktigt rogivande

Ta YL:s andra bästis, den eteriska oljan Peppermint, och blanda den med Lavender. Med dessa två oljor kommer du att känna en svalkande och kittlande känsla när du använder blandningen utvärtes. Använd oljorna i en massage för att koppla av och motverka obehagskänslor.

 • Fridfull doft

Lavendelolja är omtyckt tack vare dess rogivande egenskaper och behagliga doft och passar perfekt efter en jobbig dag. Sätt dig bekvämt, koppla av och känn oron försvinna med hjälp av denna doft.

Glömde vi något användningsområde?

Berätta i kommentarerna eller kontakta oss på: mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.