5 eteriska oljor för resenärer (allt du behöver veta)

0 17/06/2019 - ETERISKA OLJOR, Helgdagar, Hur man använder eteriska oljor, I HEMMET, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Spänningen när man bokar en biljett till ett nytt land är starten på en magisk semester. Oavsett om du åker till Rom, Marocko eller ännu längre bort så kan resor skapa några av våra bästa minnen. Att hitta rätt på flygplatser och tågstationer och navigera bland främmande språk och städer kan göra en annars äventyrsfylld vecka lite tröttsam. Vi vill se till att ditt enda problem är huruvida du ska köpa ett eller två pain au chocolat. Läs våra turisttips för en bekymmerslös semester.

Oljan Peppermint: fördelar och användningssätt

Jetlag, ömma ben och problem med magen – det här är bara några av alla problem som kan förstöra en rolig resa. Därför bör du ha med dig både den uppiggande eteriska oljan Peppermint och den eteriska oljan och kosttillskottet Peppermint+ för att få lite hjälp på traven.

Andas in den uppfriskande doften av Peppermint när du stiger av planet eller tåget för att få lite extra energi.

Massera in Peppermint på fotsulorna efter att ha vandrat upp och ner på Amsterdams gator en hel dag.

Ta Peppermint+ varje morgon i en vegetabilisk kapsel eller tillsätt en droppe i ditt te för att njuta av en uppfriskande smak.

Den eteriska oljan Stress Away

Ibland händer det att man missar sitt tåg eller förlorar sin hotellbokning vilket nästan kan förstöra hela semestern, eller kanske kommer man fram till flygplatsen och inser att passet ligger hemma på köksbordet. Inte för att det har hänt oss… Hursomhelst, lite lugnande Stress Away hade suttit fint! Ha alltid den här favoriten i väskan.

Andas in den välkomnande doften när ditt mobilbatteri har tagit slut och du är vilse i tunnelbanenätet.

Ta lite Stress Away på handlederna innan du ger dig iväg för att dyka från klipporna.

Använd den som parfym på en utekväll i Stockholm.

Den eteriska oljan DiGize

Att resa är först och främst en ursäkt att äta en massa mat på en ny plats. Om du har proppat i dig churros och paella, empanadas och asado eller en kryddig curry kommer du att vilja vila magen och sitta ned och koppla av med den eteriska oljeblandningen DiGizes blandning av de eteriska oljorna dragon, ingefära, pepparmynta, en, fänkål, citrongräs, anis och patschuli. Oljan kommer att bli din mest pålitliga reskamrat.

Ta också Essentialzymes-4 före varje läcker måltid.

Trogna Thieves

Återanvänd luft på flygplan och allmänna utrymmen på vandrarhem kan behöva fräschas upp lite. Du vill säkert också ge kroppen lite extra omtanke så att du kan njuta av varje sekund på ditt äventyr. Ta med dig både Thieves och Thieves+ för bästa resultat.

Be flygvärdinnan om en varm servett; droppa 2-3 droppar Thieves på den och torka av sätet och stolsbordet för att omge dig av en fräsch doft innan planet lyfter.

Tillsätt en droppe Thieves+ i ditt morgonkaffe eller te när du testar ett nytt kafé för en extra smakupplevelse och för att främja ditt allmänna välbefinnande.

Spreja Thieves Spray på hotellrummet när du har checkat in för att fräscha upp ditt tillfälliga hem.

Oljan Lavender: ett måste på resan

Ibland gör våra bästa semestrar att vi hamnar helt utanför vår bekvämlighetszon. Kanske har du rest till andra sidan jordklotet, simmat med hajar eller bara anlänt i ett nytt land där du inte förstår språket. Det finns ingen anledning till att nervositet eller tillfälliga sömnproblem ska hindra dig från att ha en toppensemester. Ha den eteriska oljan Lavender och Lavender+ nära till hands så är du redo för allt.

Motarbeta tillfällig rastlöshet från att ha hamnat i en annan tidszon genom att tillsätta Lavender+ i en kopp te på kvällen.

Använd den härliga blomupplevelsen från oljan Lavender för att känna en lugnande doft innan du åker linbana i Costa Rica.

Massera in Lavender på huden tillsammans med Young Living V-6® efter en dag i solen i Karibien.

YL-tips: ta med dig en doftspridare i resestorlek såsom vår USB Diffuser för att kunna använda de här fem oljorna på ännu fler sätt! Då kan du fräscha upp vilket utrymme som helst under resan.

Dela med dig av dina restips: vilka eteriska oljor tar du alltid med dig på semestern? Berätta i kommentarerna nedan!

This post is also available in: Engelska Tyska Tjeckiska Nederländska Finska Litauiska Rumänska Ryska Spanska Franska Italienska Polska

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.