5 eteeristä öljyä matkailijoille (mitä sinun on hyvä tietää)

2 17/06/2019 - Elämäntapa, Etusivu, HYVINVOINTI, KOTONA, Mieli ja henki, Vapaapäivät, Videot

Jännittävä matka alkaa oikeastaan jo lentolippujen ostamisesta. Oli matkakohteesi sitten Italia, Marokko tai Intia matka on aina seikkailu. Ruuhkaiset lentokentät, vieraat käsittämättömät kielet ja tuntemattomat suurkaupungit voivat kuitenkin uuvuttaa. Me tietenkin haluamme, että kohtaat matkallasi mahdollisimman vähän stressiä ja voit keskittyä kaikkeen hauskaan. Tässä on meidän ohjeemme vähästressiseen lomaan.

Eteerisen Peppermint-öljyn hyödyt ja erilaiset käyttötavat

Jetlag, kipeät jalat ja vatsavaivat ovat matkustamisen nurjia puolia. Siksi suosittelemme, että pakkaat mukaan sekä eteeristä Peppermint-öljyä että Peppermint+-öljyä, varmuuden vuoksi.

Hengitä eteerisen Peppermint-öljyn raikasta tuoksua, kun astut väsyneenä ulos tunkkaisesta lentokoneesta, ja huomaat, miten askeleesi tuntuu välittömästi vähän kevyemmältä.

Hiero Peppermintiä illalla hotellissa jalkapohjiisi, kun olet koko päivän kolunnut Amsterdamin katuja.

Laita Peppermint+-öljyä kasvikapseliin tai valuta muutama pisara teehen sen makua terästämään.

Eteerinen Stress Away -öljysekoitus

Kadonnut hotellivaraus, karannut juna tai hukkunut passi tekevät hauskasta seikkailusta nopeasti painajaisen. Emme tokikaan sano, että näin tulisi tapahtumaan…mutta saatat yllättäen kaivata Stress Away-sekoitusta. Tätä öljysekoitusta ei siis kannata jättää kotiin.

Hengitä syvään Stress Awayn kutsuvaa tuoksua, kun kännykkäsi akku tyhjenee juuri silloin, kun olet eksynyt suurkaupungin metroverkostoon.

Levitä Stress Awayta  ranteisiisi juuri ennen kuin lähdet sukeltamaan.

Käytä Stress Awayta henkilökohtaisena tuoksuna Tukholman yössä.

Eteerinen DiGize-öljysekoitusDiGize Essential Oil

Yksi matkustamisen kohokohtia on tietysti syöminen. Sen jälkeen, kun olet syönyt churroja ja paellaa, empanadoja ja asadoita, tai mausteista currya on aika ottaa rennosti ja hengitellä DiGize-sekoituksen rakuunan, inkiväärin, piparmintun, katajan, fenkolin, sitruunaheinän, aniksen ja patsulin rauhoittavia tuoksuja. Huomaat nopeasti, että olet tavannut uuden vakiomatkakumppanisi.

 

Kannattaa myös kokeilla ottaa Essentialzymes-4:ää ennen aterioita.

Luotettava Thieves-öljyThieves Essential Oil

Lentokoneessa kierrätetty ilma ja hotellin yhteiset tilat voisivat aina olla raikkaampia. Omasta kehosta ja terveydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää ollessasi matkoilla. Dynaaminen duo, Thieves-öljy ja Thieves+-öljy auttavat tässä.

Pyydä lentoemännältä kuumaa käsipyyhettä ja lisää pyyhkeeseen 2-3 tippaa Thieves-öljyä, ja pyyhi tuolisi ja pöytäsi pyyhkeellä ennen kuin lento lähtee.

Lisää pisara Thieves+-öljyä teehen tai kahviin tuomaan lisämakua ja edistämään yleistä hyvinvointia.

Suihkuta Thieves Spraytä hotellihuoneessa parantamaan huoneen sisäilmaa.

Lavender-öljy: välttämätön matkakumppaniLavender Essential oil

Joskus parhaat lomat ovat niitä, jolloin joudumme hieman epämukavuusalueelle. Tällaisia kokemuksia voivat olla maailman toiselle puolelle matkustaminen, haiden kanssa uiminen tai pelkästään matkustaminen paikkaan, jossa ei ole lainkaan yhteistä kieltä. Huonojen yöunien tai hermostuneisuuden ei kuitenkaan kannata antaa pilata lomaa. Pitämällä Lavender-öljyä sekä Lavender+-öljyjä mukanasi voit välttää monet sudenkuopat.

Kokeile lisätä Lavender+-öljyä teehesi, kun matkustat aikavyöhykkeeltä toiselle.

Hengitä syvään Lavender-öljyn rauhoittavaa tuoksua ennen kuin kokeilet benjihyppyä Costa Ricassa.

Hiero Lavenderilla tehostettua Young Living V-6-kasviöljyä ihollesi pitkän auringossa vietetyn päivän jälkeen.

YL-vinkki: ota mukaasi USB-diffuuseri niin pääset kunnolla hengittämään eteeristen öljyjen hyötyjä. Diffuuseri raikastaa huoneen kuin huoneen.

Paljasta matkasalaisuutesi: Mitkä eteeriset öljyt pakkaat mukaan matkalle? Kommentoi ja kerro!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.